Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Sydney
ChocoBella Честито и късмет за по-нататък  Hug

# 541
  • NE
Добро утро!
Пепита Ужасни са тези лаборантки. На мен ми пукаха вената и после ме обвиниха дори. ooooh!
Кашмирче Благодаря ти! Hug Термометъра ти е за нов. Моя ми отчете 40,4 на 3-ти ден от МЦ и веднага заръчах нов от ибей. Peace
Пънче Има още време. Hug
Зузи Браво!  bouquet
Смайл Браво за резултатите. Поне няма да ги мислиш вече. Hug
Кокосче Rolling Eyes Благодаря за наритването. Имам нужда.
Рейни Права си! От това ме е страх. Peace Обаче засега нямам идея как да го разкарам този страх. newsm78

# 542
Добро утро, мацорани!  Hug
Чоко, честито сърчице! Всичко ще се оправи, сигурна съм...и ще е наред! Има такива случаи. Предполагам както изчезва едно кухо сакче, така изчезват и 4. На една приятелка така второто сакче се резорбира и само едното се разви до чудесно момиченце.
Веси, браво за хубавия скрининг!  Hug Макар че това си е чиста математика и резултатите са теоретичен израз...но ти си обичаш математиката!  Hug
Мравче, приятна тръпка е купуването на малки бебешки нещица...
Деситка, гушки за теб и малката!  Hug Кога ще видим снимки?
Пате, чудесна е лигавицата! Дано яйчо оцени какъв терен си подготвила и не мръдне от там за 9 месеца...
Зузи, честити ти годишни!  Hug Много поводи за празнуване!   bouquet
Тоничка, супер закуска!!!  Hug Много ме радва твоята дебеланка...и ти също!  Hug
Ant G newsm79 newsm79 Скоро ще ми трябва....
Пънче, не разбирам от дуфастон  Tired
Дани, честит ти комп!!! Как върви работата?
Кашмир, голяма си ми сладурана! Как да не те гушне човек!  Hug Термометърът ти е откачил  #Crazy
Моя пък мъж е толкова нетърпелив да се захващаме да бебеправим, че едва се удържа.... Чак пък такъв ентусиазъм  Thinking А пък мене ме е страх.... Tired
И така.... ХУБАВ ДЕН!  Hug

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 09:39 от Princessa SS

# 543
  • София

Добро утро, милички  Hug

Минавам само да кажа, че при нас всичко е наред и отиваме да говорим с док за раждането  Mr. Green
На мен ми е рано, ама Пончи и Сладката да се готвят, че искам щъркелови вести вече  Crazy

Флауърче, ми чИ не знам как наистина.. примерно да забременееш  newsm78 Hug Hug Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 544
Пони не се е разписала. Може днес да имаме бебе. Вижте как пекна!
Зузо, ЧРД на дупките на ушите ти! newsm59 И аз прихванах от твоята италианска седмица, снощи бяхме на спагети. Hug
Кокоситата голямо гуш и за двечките Hug
Тони, благодаря за хубавата закусчица! Много ти е хубава тази махаща девойка и колко ти отива Heart Eyes
Моме, дано начешеш качетвено крастата!
Пънче, на мен ми се струва добре твоята БТ. Досега разницата е ок. 0,4, а има време и още да се покачи. Дано се е получило Praynig
Чоко, при теб кога имаше много фоликулчета? Не беше ли последният цикъл като се шегувахте за футболния отбор? Може и да бъркам. И аз си разсъждавам върху някакво реално обяснение. Важното е, че сърчицето си тупка под твоето и всичко ще бъде наред.
Кашмир, пожелавам ти да се сбъдне хубавия ти сън! Тази БТ да не излезе като на тоничка работата
Пепита, честито тупкащо сърчице!
Принцеске, не се страхувай, всичко ще е наред! А аз на моето човече такъв терен съм му подговила, застлала съм му червен килим като за оскарите. Време му е вече да ме оцени  Praynig
И под един много вече заразен прашец се намърдах newsm79 newsm79 newsm79

# 545
  • Gone with the wind
Весето, моят плацентарен протеин беше 0.58 и Ганева ми каза, че БХС-то ми било "много добро", та не се тревожи напразно и не търси под вола теле  Wink

Чоко, честито ти сърчице  Heart Eyes
Тези 4 сакчета ме  Shocked, аз бих отишла и на друг лекар (с друг УЗ апарат) - ей така, за сверка, защото ми звучи невероятно направо

pepitta_84, честито сърчице и на теб  Heart Eyes

и малко кучешки зарази  Mr. Green
babydust7 babydust7 babydust7

# 546
Кучо, гледам и вие напредвате! Да не изпусна и от кучешката зараза  newsm79 newsm79 newsm79 и се омитам да работя   animal037
Зузо, не мЪ бий! Ще ти направя торта по случай рождения ден на дупките!

# 547
Хайде вече от офиса  wavey

Пънче, аз съм пила Дуфастон, но не ми е увеличавал БТ . При теб нали се вдигаше плавно, има време още да се покачи, но на и сега е добре. Виждала съм доста бременни графики с малка разлика във фазите  Praynig
Ама Кашмирче и твоята БТ е  newsm81 Ама аз пак да дам моята графика за пример.
Пепи, аз минах на мляко с какао и мед сутрин. Но понякога си пускам от кафето на колежка (хихи втора цедка), да е по- слабичко и с повече мляко. Не мислех, че сутрин ще се справям без него, но май започнах да свиквам  Rolling Eyes
Принцеске, а ти как ме радваш  Hug И аз чакам с ТМ да започнете бебеправенето, че да стискам палчета и да се вълнувам с теб. Сигурно те е страх, но този път всичко ще бъде наред. Съвсем честно  Heart Eyes
Хехе, Пате  Blush  / Ти нарече скоро нашата точка "беба", да видим дали неволно си улучила  Grinning /

Пончи   не се е отчела  Rolling Eyes

Зузка, май пак я е обградил шефчо.

Хайде някой да обере прашулеца, че да си поствам поста  Mr. Green Аз обрах този на Дармето, все случайно, ама НА...  Heart Eyes

# 548
  • Сливен
Пони, може и да роди днес  Hug, доколкото си спомням, ако не роди до утре, ще я приемат в болница - и аз бях така лекарката ми каза, че  ако не родя до 02.08. (с термин 27.07.) ще ме приеме и бебка се изплаши и се роди на 01.08. Аз и пожелавам скорошно и леко раждане, защото и двата пъти преносих - е, няма такова чувство, всички от отчетната бяха родили както и половината от августинките, а всички около мен ме засипваха с въпроси. Пони, чакаме прекрасни новини от предстоящата вълнуваща среща  Hug

# 549
Добро утро, мили мои Mr. Green

Мерси за пожеланията към моите уши Joy Пате, за к'во да те бия, чедо, както казах снощи, все за нещо трябва да си говорим, докато чакаме нашите бебета. Не може все за овулации, цикли и надежди да се говори, въпреки че темата е с такава насоченост..нали и други неща се случват в живота ни  Mr. Green

Куч, как се радвам да те видя Heart Eyes Къде се изгуби пак  Whistling

За шефчо сте прави..побеснял е пак от няколко дни #Cussing out Крещи, командори, държи се безумно, а аз съм си горделива и не мога да мълча. Очаква се война съвсем скоро  Rolling Eyes

Тони, няма проблем да си пиеш по едно кафе на ден. Всичките ми приятелки си пият 3в1 сутрин  Mr. Green С млякото внимавай, трябва да е сварено, нищо че уж е пастьоризирано  Peace

# 550
  • Северозапада
Аз пък си пия кафе  Rolling Eyes По едно на ден. Понякога по някоя глътка кока-кола и безалкохолни напитки и някой други вредни храни. Ограничавам се, но не изпадам в крайности  Peace
Пънче, добре сме  Hug Аз понеже вчера писах, затова днес не счетох за нужно да ви занимавам с нас  Blush За БТ и дуфастона не мога да се изкажа  Confused

# 551
Здравейте момичета  Hug
Пепитка, Чоко честити сърчица  Heart Eyes Все такива хубави новини да носите от прегледите  Praynig Чоко и аз за пръв път чувам за 4 празни сакчета  Shocked -дано на следващият преглед да са изчезнали  Hug
Весенце браво за хубавите резултати  Hug Много се радвам  Heart Eyes
Мишки и Авренче някоя от вас беше в събота мисля на преглед та стискам палчуните, а другата кога е  Crazy Praynig Praynig Praynig
Тони ти какво обираш праха на хората, вместо да ръсиш такъв  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Аз пък кафе сутрин задължително пия- с мляко- че понякога и следобяд  Peace Изобщо не виждам причина да не се пие пък кафе  Thinking
Пате, Пънче, Кашмирче аз чакам много хубави новини от вас в скоро време  Heart Eyes
Зузанке честита ти годишнина на дупките на ушите  Crazy Ако не ти е минал мерака за готвене с удоволствие ще те приютя за събота и неделя да ми наготвиш от твоите вкуснотии  Whistling Whistling
Flower Fairy и аз мисля, че сънищата са проекция на нашите страхове, както и на емоциите които сме имали през деня  Peace Аз също сънувам страхотии от време на време, но го отдавам на факта, че в момента съм била силно приетеснена и съм се тревожела за нещо. Така че този твой сън нищо не значи и ти ще си гушкаш едно твое малко сладко бебенце  Hug
Прахи ти как си? Как върви подготовката за сватбата  Flutter
Момичета още исках да пиша, но така ме е налегнала работата, че не ми остава никакво време, а и доста забравям  ooooh! ooooh! ooooh! Всички ви мисля и прегръщам  Hug Утре съм на док, моля ви стиснете по едно палче за мен  Blush Blush
Дани и вие сте много слдки на снимките  Hug
Лилка и аз те помня от темата за МД, но тъй като не съм писала отдавна там бях забравила при кой лекар ходиш  Blush А и незнах, че  и ти ме помниш от там  Heart Eyes Heart Eyes 

# 552
  • В сърцето на любимия човек
Кашмирче - ако не си болна, термометъра се е скапал, не се шашкай  Peace
Тони - да плавни са ми графиките, ама нали уж са  такива заради ниския прогестерон  newsm78 В интерес на истината първите ми графики изобщо не са плавни (видими са за потребителите на Зачатие), но след като ми объркаха схемата на дуфастона и ми подтиснаха О, станаха такива плавни  Rolling Eyes

Някакви новини за Плодче, отдавна не е писала  newsm78

# 553
 Добро утро , прекрасни  Heart Eyes.
 Влизам да надникна за хубави новини от прегледи , гледам , че има такива  Heart Eyes.
 Чоки - Hug Hug Hug честито  ти тупкащо Two Hearts, сигурна съм че всичко ще е наред , но и аз си мисля за един паралелен преглед .
 Пепита - честито ти сърчице и на теб  Two Hearts  Hug.
 Пате - браво за хубавото ЖТ , хайде да ни зарадваш в скоро време .
 Роксанче - така ли беше при теб, помня че в най- големите жеги беше , ама пък каква е сладурана Ивайла  Heart Eyes.
 Мраве- честити ви първи приготовления  Heart Eyes.
 Друго май за момента не мога да пиша , че в главата ми е голяма боза - почти не спах през нощта . Имах близо 4 часа контракции по на 15-тина минути , призори съм задрямала . Сега положението е сравнително спокойно ,но се надявам на скорошно повторно включване и вече да ходя да раждам  Mr. Green. Иначе вчера замалко да ме приемат , че единият ми запис на тонове не беше добър ( но аз си мисля , че нещо сестрата обърка ) . Последва обстоен преглед , нов запис и се оказа, че няма проблеми , та ме пуснаха да си ходя  Crazy. Чао засега - ще дремна малко , после ако нямам контракции - пак на разходка , ще си диря щъркела  Joy.хубав ден ви пожелавам  Hug Hug Hug. И може би последен прашец  Crazy babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 554
  • В сърцето на любимия човек
Бързаааам да хвана най-заразния прашец
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Пони - леко раждане и най-прекрасната среща с твоето съкровище Hug

Общи условия

Активация на акаунт