Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Оооо, скоро ще е значи.
Хайде стискаме палците.
ПрахиHug

# 676
Сладката, щом е паднала тапата, раждането наближава. На мен не ми е падала преди това, но имам спомен от книгите, които четех през бремеността, че падне ли тапата, до 1-2 дни настъпва раждането. Успех ти желая, ако е тези дни. И много леко да мине! Praynig

# 677
Пони Praynig, чакаме новини тогава

# 678
  • NE
СигмеСтрахотна е тази Малечка.  Hug Радвам се че сте добре и растете бързо. Heart Eyes
Кокосче Невероятен разказ. Браво момиче! smile3501 Всичко си е заслужавало и е невероятно чувството до което разказа ти ни докосна.А таткото е бил толкова мил. Peace
Кашмирче Харесваш ми днес. А за тези болки ... а дано някой горе да ни е чул и да ни нареди да бременеем заедно. Hug Hug Hug
Сладката Стискам палчета скоро да се срещнеш с твоето щастие по най-бързия и безболезнен начин.
Пони Имаш моите палчета. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Ау как се вълнувам. Flutter
Перу Стискам палчета всичко да е наред. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мише fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за прегледа.
Зузи Най-малко 10 магистралки в другата тема. Mr. Green
Маги Мисля, че си имаш ову. Не се шашкай Hug

Момичета благодаря, че ми харесвате графиката. Аз още не мога да я харесам, но се надявам утре да успея да направя тази разлика от 0,4 градуса. А и оня стария мръсник - термометъра ме е премятал толкова месеца. Crossing Arms Сега с розовия сме къде-къде по-добре. Peace

Аз днес направо съм полужива. Така ми се повдига цял ден. Постоянно излизах да дишам чист въздух, че на моменти ми се премрежваше погледа. ooooh! Всичко в комбинация с главоболие. ooooh!

# 679
Пони стискам палци всичко да мине по най-лекия начин.
Даниела без тапата може и да откарам повече време. А и незнам дали е паднала цялата,защото нямах кървави нишки,а само слуз.
Нека да ръсна малко прашец,че все забравям  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 680
  • NE
Сладката Няма как да те пропусна значи. Mr. Green
 newsm79 newsm75 newsm28

# 681
Кокосче, страхотен разказ! Благодаря ти, че сподели тази емоция с нас Hug
Перу, Пони, Мишке, стискам палци Peace
ТонкаHug Hug Hug
Сигме, много се радвам, че сте добре! Simple Smile
Сладката, моментът наближава... чакаме хубави щъркелови новини  Sunglasses

Днешният О.тест е категорично отрицателен и си отдъхнах, че дебненето за този месец приключи. Whistling

# 682
  • В сърцето на любимия човек
Момичета - в друга тема, където списвам, се случи неприятна случка с албумчето на темата - поради някаква причина започнаха да изчезват снимки и да се появяват не особено красиви коментари под някои снимки.
Тъй като албумчето на тази тема съществува отдавна , ако не греша е създадено от Аника (която не познавам) и много хора имат достъп до него (това е причината да не съм се показала до момента), нека някой , който е по-отдавна да смени паролата и после да я предостави на ЛС на останалите редовни в темата.
Аз предлагам Зуза, като водещ на темата в момента.

# 683
Кокоска страхотен разказ, много се развълнувах  Heart Eyes Да ти е жива и здрава Деничка  Heart Eyes  А за второто дете- когато му дойде времето ще започнеш да копнееш и за още едно Hug
Сигме браво на малката Лия, все така да расте хубаво  Hug А ти как си  Thinking
Моме голямо гуш  Hug Hug Hug Hug
Евка страхотен жест от ваша страна- много ми стана мило и тъжно за сестричката на мъжа ти! Дано наистина се намерят хора с финансови възможности, които да и помогнат  Praynig Praynig
Така сега аз да кажа за днешният преглед ако някой го интересува - всичко е наред, моето бебенце си расте , а на мен ми източиха кръв за 1000 изследвания. Днес ми е ревливо и криво, но се радвам за добрите новини от прегледа  Praynig

# 684
Олелее, Пончита, стискам всичко налично, мила моя  Praynig Praynig Praynig Прахи, благодаря за инфото  Hug

Ако кажете веднага сменям паролата Mr. Green На мен изобщо не ми дреме кой ме гледа и кой не, да дойдат да водят моята борба тези, които са решили да ме коментират  Mr. Green

Флауърче, викаш като звездна двойка сте с новия розов френд  hahaha

# 685
Как сте момичета Hug

Ааах,милата Пончита,с теб сме и стискаме палци всичко да мине леко и гладко  PraynigПрахче-вестоносче, Hug
Кокоска,много хубав и емоционален разказ,не сдържах и моите емоции Heart EyesЦелувки на двечките Hug
Радвам се да видя,че и Сигмето се е разписала HugВсе така да растете,пу пу  Hug
Веселушко,браво за хубавите новини,все такива да носиш Party
Пънче,чак не мога да повярвам,че някой може да си позволи да прави коментари ooooh!А ти как си?
Мише, Hug чакаме и от теб хубави новинки.
Патенце,стиснала много силно този месец да е вашия PraynigИ дано наистина завалят положителни тестчета.
Евче,много красиво момиче и мил жест от ваша страна.Дано след предаването има хубав отзвук и се намерят добри хора с финансови възможности,които да помогнат Hug Heart Eyes
Зузка,разсмя ме от сърце с пещерата на щастието Joy Joy Joy

Аз реших да си чакам прегледа и да не се вкарвам във филми.
Лека вечер на всички и много  Hug Hug HugБлагодаря ви отново за подкрепата,незаменими сте Heart Eyes

# 686
  • до едно тепе
Моме при кой ендокринолог ходиш-при Георгиев ли беше newsm78
Сигме браво на малечка Hug
Кучо напълно е възможно да е бебка Peace
Пони и Сладката леко да мине раждането и при двете Praynig
Уфф и още щях да пиша ама нещо ми пуши главата и не ми се пише сега ooooh!
Лека и бебеносна мацки Hug

# 687
само да вметна, че нова тема ще има утре по някое време преди обяд...надявам се да е още към 9-10 ч Mr. Green

# 688
Момичета, малко съм притеснена, тъй като тази вечер забелязах слузесто розово-червено течение, придружено от слаба, тъпа болка ниско долу. Днес е ден 15 от цикъла, а предполагаемата О. вече мина. Не помня друг път да съм имала такова и нямам идея с какво да го свързвам.  Confused

# 689
Лин, кога беше О и какво е точно "течението"..воднисто, като цикъл, само нишки или нещо друго? Вероятно е свързано с О, при мен се получаваше така няколко месеца подред..просто в секрета имаше розово, но не беше точно кръв Crazy

Общи условия

Активация на акаунт