Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
ми перу какво се учудваш. още 5 дни ще вече трябваше да с раждаме  Mr. Green
имам подозрение че слагат анаболи в АМ, щото има дни в които теглото и расте по 60 грама  Joy
нека ми расте чедото, че такова мъничко се роди  Heart Eyes

ти перу как си? докъде го докара ?

# 661
  • Sydney
sigma Браво, бравоооо  Hug

# 662
  • Gone with the wind
Сигме, браво на Малечка!
И аз като Перуника се поопулих като й прочетох теглото - направо ми прозвучаха невероятно като си спомня колко се роди. Пу-пу, да не я урочасаме с хвалби, ама само добри новини да ни носиш  Heart Eyes

# 663
  • В градината...
Не ми се разправя

# 664
Ооо, Сигме  Hug Много се радвам, а ти как си, мила  Hug
Перу, какво става, защо тъй  Hug
За всички с нужда от палци  Praynig
И ако ви е интересно, написах си разказа по картинки  Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=706460.new#new

# 665
Кокос, изчетох те на един дъх Mr. Green Чудесен разказ с чудесна развръзка, дай Боже всекиму Praynig Hug

# 666
Леле Кокосче, наистина на един дъх те изчетох. На моменти се стреснах, на моменти се усмихвах, но края наистина е най-вълнуващата част.  Дочетох те цялата настръхнала. Прекрасно изживяване е било, несъмнено Hug  Heart Eyes

# 667
Кокоске и аз те изчетох на един дъх и очи пълни със сълзи  Hug Hug от мен и на малкото 4кг.кокосче.
Сигме радвам се че сте добре. Laughing

# 668
Мише, същият  Mr. Green Аз разказвам не с идеята да те разколебая в него - ужасно много се радвам, че станахте екип и заедно успяхте да сбъднете мечтата ти, а просто споделям и другата гледна точка за него - за момичетата, които тепърва ще си избират доктор. Защото още помня думите му "това, че сте в 16 ден от МЦ няма да ми попречи да ви преброя фоликулите." И по-нататъшното развитие на прегледа и разговора, след който ми идваше да се свия на стълбището на Селена и да се разрева от отчаяние и безнадеждност - толкова зле психически досега не съм се чувствала. Разказвала съм ви, няма да се повтарям. Та, важното е всеки да си намери неговия доктор   bouquet
Сигме, само да стигнем до бременност, душа. Ще крещя даже и с мегафон, ако трябва. Браво на малчуганка, нека расте!
Коки, не съм бременна, но и моите очи се насълзиха.... шемет такъв  Heart Eyes

# 669
Уаууу Деси  cry уникален разказ , и какво си преживялаа , силно  Hug и от мен няма по - щастлив момент от това да зърнеш детенце след всичко това което си описала .

# 670
  • София

Мише, палчета за прегледа  Praynig

Сигме, много се радвам, че ни навести и че малката принцеса расте така добре, пу-пу  Heart Eyes Стискам палци да няма последици, че се роди по-мъничка  Hug

ОХХ Кокосчооооооооо, много хубав разказ... чак ми се прииска да е моя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 671
Ето ме и мен.
Сигме, радвам се че се разписа и че сте добре! Hug
Сандра, ще кача скоро в албума. Peace
Пони  Praynig Hug
Кучо, така започват първите усещания..., с трептения. И аз бях с предна плацента със сина си и май по това време и аз усетих за пурви път движенията, като пърхане на пеперудки. Grinning

# 672
Здравейте от мен.
Десинка страхотен разказ.
Пони нещо май се губи днес.
Аз съм добре с контракции отвреме на време и сутринта ми изтече тапата,но незнам дали е цялата и ли част от нея.

# 673
Пончето е добре, приели са я в болницата. Чакам новини, възможно е обаче, да се наложи секцио, защото липсва разкритие и мъничката е високо и не иска да излиза. Добре са иначе и двечките , всичко ще е наред, чакаме хубавата вест  Heart Eyes

# 674
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ти Прахи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт