Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 416
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Неродена мома     Mr. Green  Rolling Eyes
Не, нямам друго обяснение, но все пак ми е странно  #Crazy

# 646
Принцеске няма зацапване ,дано е било по повод че около тази дата беше О,както спомена Весето и чак след 8 месеца се появи  Praynig.

Май ще имаме бебе днес  newsm78.

# 647
Суити, ще си го търся, като наследство  Mr. Green

m0ck0, организмите ни се променят, и аз не винаги съм усещала О, но е факт, че сега дори знам от кой яйчник овулирам  Mr. Green

Лилка, без цапания вече  Naughty Hug

# 648
Не бе, то може да има много други обяснения, но не и бременност. Т.е. бременност може да има, но не може да й усещаш от сега симптомите. Някой дали ме разбра?  Joy

# 649
 Laughing Разбрахме те, но можеше и по-сложно да го обясниш  Mr. Green

# 650
Здравейте момичета Simple Smile

Днес съм по-добре Simple Smile Благодаря ви за подкрепата, тя е много ценна за мен. Получих ценни съвети от вас, които ме накараха да погледна по-ведро. Ще пусна изследвания така или инъче при друг лекар, още не съм взела решение дали да е при моята Аг,която работи по здравна каса, дали да отида при Попов във Вита (той ми прави и 2-те процедури) или да отида при някой нов лекар (иска ми се в Надежда, но няма да мога да се докопам до там скоро). Инъче днес БТ тръгна нагоре, ще видим следващите дни как ще е.

Моме, съжалявам за диагнозите покрай вас и се възхищавам на ведростта ти. Нали знаеш, че Господ не ни изправя пред ситуации, с които няма да можем да се справим. Щом отиваш при Стаменов скоро ще си в печалившия списък. Имам 2 познати, които ходиха при него, и сега си очакват бебчетата. Стискам ти силно палци Hug

Зузи, и аз се редя за следващият месец. О ми се пада точно по великден, айде дано спретнем едно чудо Simple Smile

Желая ви прекрасен слънчев ден Hug

# 651
Успях най после да ви изчета мен ми е много мързеливо днес но утре е петък Laughing.
 Hug всичките.И аз снощи имах форумски сън  ама не го помня много добре знам само че имаше тестове ембриончета   бебета и се надпреварвахме коя ще говори повече Joy.Днес май наистина ще имаме бебе Laughing

# 652
Мише, хайде да не казвам кой доктор ми броя антрални фукита на 16-ти ден от МЦ  Crossing Arms
Моменце, онзи същия, дето ми сбъдна мечтата ли?   Heart Eyes Hug  Ако бях го послушала, щеше още от първия път да стане, ама пуст инат...  И на мен ми е оглеждал и броил, но не с поставяне на такива диагнози, а за обща информация как стоят нещата.  Никого не искам да настройвам, всеки сам си избира, но за мен той е докторЪТ!  Звъняла съм му в 10 вечерта, сутрин рано, винаги е вдигал и обръщал внимание.  За мен той е много добър специалист.  Радвам се и винаги ще бъда благодарна на братовчедка ми, която ме отказа от София и ме насочи към него.   Flutter
Аз пък сънувах, че имам запек и то взе, че ми се случи   Embarassed  Не е ли рано, гати случая...   Confused
Днес съм на преглед, после ще се отчитам.   Rolling Eyes
Кой има новини от Пони?   Praynig

# 653
Зузе може да не е съвсем ялова темата  newsm53
Май днес ще има шТъркелови новини  Mr. Green Thinking
Айде поне това за звършек на темата ,та  да се отприщи след това и дъжд от + тестчета!

Глухарче ммм мерси за закуската
Принцеске ще си делнем розовия прашец за когато му дойде времето  Laughing
Евабраво за изненадата, много добре сте го измислили, дано се намерят хора които да помогнат, вярвам в това  Hug
Суити то грипа май не пречи за такива работи, дано се оправиш бързо все пак  Hug
Линофрина хайде дано сте хванали яйцето  Praynig
Феичка давам, давам и аз на това се надявам, но от време на време търпението ми се губи...
Хубава графика си спретнала, стискам палчуни
Дани ами няма ли вече да ни покажеш новата пическа  Mr. Green
Маги момичетата много добре са ти казали, не бързай с шашкането, аман от доФтори...
А Меци направо ме изкефи как я нареди, браво Mr. Green
Мише   Hug и  fingerscrossed за прегледа
Пепи не изчезвай пак така, а минавай да ни ръсваш от време на време  Hug

Момичета благодаря ви за подкрепата и дано по бързо се стегна, но няма как иначе, защото ми давате много кураж  Hug
А и вчера с ММ си поговорихме добре и това ми подейства успокояващо, че преди тва бях стигнала и до рев.
Хайде спирам с мрънкотенето и ви  Hug всички и особенно тези които не споменах!

# 654
Ами Сандра щом си рекла , така да е   Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 655
Ами давай да събирам пък щом прашиш  Mr. Green
 newsm79 newsm79 newsm79

# 656
  • Gone with the wind
Аз май усетих бебето  Crazy
И през нощта се събудих от странни усещания под пъпа, сега пак - дали е то, не знам, но усещането е странно (като че нещо ме изгъделичка отвътре).
Все си мислех, че с предната плацента и моите сланинки ще е по-нататък, може и да съм си въобразила, знам ли   Crazy

# 657
моме, ша те замола да обърнеш внимание на стаменов за шибаният лайден, за да не стане като при мен. кошмарна бременост, кошмарно раждане, кошмарен следродилен период. ако се измъкна след време от това положение курбан ще дам. ако трябва му крещи, но да не те оставя без високи дози фракси през цялата бременост. аз лично трябва да ида до клиниката да си поприказвам малко с тях, но в момент нямам тая възможност. доста грешки допуснаха с мен.

иначе малечка е добре. ходихме вчера при педито. вече сме почти три кила. сложи я да седне и да се изправи да секунда и коментира че има добра двигателна опора. сладурче е. бож като я гушна, като я хванат коликите и като заровя нос в главичката и- няма такова щастие.

# 658
  • В градината...
Леле, 3 кила  #Crazy #Crazy #Crazy

# 659
Сигме, настръхвам бееее!  Пу пу, кокошките да ви наакат и двете!   Hug
Оо Перу   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт