Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Йухуу. Изтупах си прахта от Д-то и днес ще съм happy  Naughty

Знам аз къде да се оплача, че добре да ме наритате. Голяма съм патка, чак сама не се търпя.
Благодарско Ви   bouquet

Евче, страхотен жест. Вярвам, че хората са добри и че помагат  Hug
Пате, гледам за бацилестата си питала. Тя с нейното безразличие /едва ли не на яд го удря/ ще я изолирам в ъгъла. Да не ви казвам какви изцепки има, но няма да и обръщам внимание.  Стиснала съм палцуни да имаш "изненадаааа" този месец.
Линестотооо, дано сте оползотворили положителните тестове и днес вече да е отрицателен, че ги мисля и аз тези твоите черти. Палчета и за теб, знаеш  Hug  Praynig
Флалърче, мнооо хубава графика строиш  fingerscrossed
Дарме, честита първа дрешка за момата  Hug Голяма срамежливка е бебка  Simple Smile
Рейни, дано нещата се наредят точно както ги искаш и честита зИленка светлина  Peace
Маги, Януари когато ходих при гинеколог работещ със ЗК  ,за да си взема направление за хормоналните изследвания хем ми каза, че О. съм имала, хем че трябва стимулация, проходимост на тръбите и СГ да направим и ми метна визитка на частния му кабинет  #2gunfire Видя ме като касичка, а аз бях в шаш. По никакъв мъчителен път няма да тръгваш. Пусни хормоните, няма лошо. Но всичко друго е  blahblah според мен.
Миши и Мишленце  Hug Ти кога си на следващ преглед.
Глухарче, ти си в очакване на Ото ли  Hug Страхотна закуска си сервирала. Мляс- мляс
Принцеске, почвайте да бебедействате, че да заспиваш бързичко вечер след сеанса. Ко праиш У форума в 01:43  Shocked Мятай се на мъжО. Сещам се как нервно крачеше около теб и мълчеше, когато му съобщи новината. Сега сигурно е същия, но по други причини  #Silly
Кучо, дааам, на 25.04 съм си при моята док. Но реших и на 15.04 да отида тук до офиса в Окръжна за един УЗ, защото тотално ще откача, ще ви побъркам и тук милите ми  Simple Smile
Кашмирче , ми хайде честити 2 дни и на теб. И аз нямам търпение. Чак не ми се вярва, че цели 3 дни ще си взема и то не да си върша работа, а да лентяйствам  Mr. Green Ти не се надъхвай излишно , а аз само ще стисна палцуни, че чакаме радостни новини и от теб  fingerscrossed
Пънче , хубав и усмихнат ден и на теб  Hug

И аз откраднах малко от работното си време, ама без да ви нагушкам нИмога. И тези дето не пишете много, и тези дето не споменах- Гуши, гуш  Hug Hug Hug И прекрасен Четвъртък

ПС: Пони, миличко, ко стаа  Rolling Eyes ?
И няма ли вече да завалят положителните априлски тестчета  Praynig

# 631

И няма ли вече да завалят положителните априлски тестчета  Praynig

Явно тази тема ще я пишем ялова Joy В следващата Убаче какви неща ще се случваааат, бедна ви е фантазията  Mr. Green Ще има поне 10 теста, така я виждам  Laughing

# 632
  • София

Ха добро утро  Hug

Маги, значи пусни хормоните и тогава ще може да се говори изобщо за нещо, без тях само ще се гадае. Дано не се окаже така, но НЯР не може да се констатира току-така!  Naughty

Зузо, то доста рядко по време на дъжд грее слънце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мецанчо, като първи такъв пост след като се роди Ема ти опрощавам 50 стотинки, ама оттук нататък ще те гоня да си ги вземам. В замяна на парите си чакам снимката  Mr. Green

Глухарче, хайде па ти гузно й било .. хихих мерси за закуската  Twisted Evil

Кашмирче, ами плановете са да се казва така... . Ха дано да не е вирус или пролетна умора  Praynig

Няма с кво да се похваля.. вчера имах киселини и ММ ме натъпка със сода  Tired Много е гаднУ

# 633
  • Варна
Говорейки за времето - във Варна е мрачно и препръсква, но е толкова приятно - всичко е чисто и въздуха е много хубав Simple Smile
Пони дали е родила... надничам непрестанно за новини, но няма май...

# 634
Тя явно Меца е задлъжняла сериозно и затова не пише  Thinking hahaha

# 635
  • София
Здравейте сладурки!
Прочетох ви, но нямам време да спомена всяка. Но да си знаете -  Hug за всички!

Еве, страшно се впечатлих от вашия жест! И ревнах, разбира се, но сега ми е простено. Simple Smile
Радвам се за хубавите новини при Рейн и всички останали.  Hug
И честита 100 % мома на Дарма.

Аз пък завършвам 13та седмица.  Mr. Green
Утре след работа се запътваме към свеки, после малко до морето и сега гледам да отхвърля задачките.
Слънчев ден за всички!  Hug

# 636
Кашмирче,все още не ,да се надявам да са само тези точковидни и по точно да не се повтарят.Моя док е във Варна ,тук им нямам доверие,та се и чудя живот и здраве  при кой да се запиша  newsm78 да ме следи. Мислих при един док който бях и с първата бременност ама той ще заминава за чужбина.
Вчера и днес почивам и доста си полежавам и поспивам.Стана оправя нещо легна.измия чинийки легна и т.н.Малко ме боли гърло пия кола като ми падне кръвното ,но от газирано винаги ме хваща гърлото хем си знам ама..... Rolling Eyes .Май ще минавам на черен шоколад.Почнах тонзилотрен,поне съм заредена с хомеопатия  изцяло с нея лекувам и малката като нещо реши да се разболява да не дава Господ.

Пак помрънках,но пък два три дена ще е спокойствие няма да съм толкова активна ще съм на работа.

Дарме честити 100% розови гашурки.
Кашмирче дано е другото  PraynigТези мокри парцали са познати ,ранно лягане и умората. Praynig
Весе честит завършек на 13 г.с. Hug Лекичка и да честитим и 40г.с.и после гуш на младежа. Praynig

В Бургас грейна слънчице вече.Мои дружки ме карат на разходка да ходя ,да видим пак да не се заоблачи.

Зузке а дано,но има още някоя страничка може там да се крие истината.Ей сега минаха някои О и ще чакаме. Praynig Praynig Praynig

# 637
  • София
Лилка, четох и за теб.
Нали ти казах какво каза моя док. Надявам се причината да е същата.
Ако помниш аз имах леко зацапване точно около датата на цикъла и веднага изтърчах при него. Такова обяснение ми даде, нямаше друга причина!  Hug

# 638
Здравейте, прекрасни!!!
Тоничка - радвам се, че се чувстваш по-добре и нашите ритници са помогнали Simple Smile Много  Hug
Весе - ами много хубава почивка ще си направиш  Heart Eyes
Мравчуни - честити покупки за малката принцеса!!! И аз искам да пазарувам, ама нямаза кой .... е ММ ще е щастлив, ако му купя нещичко!!!
Еве - прекрасно сте направили, Дай Боже повече такива хора да има като вас!!!
Дарме - честити розови гащури  Hug
Рейни - страхотни новини ни носиш, абе то не останало много и при теб като гледам!!!
Деситка - ами ти много бързо ще свалиш кг с тази голяма госпожица, но важното е да е жива и здрава и много да те радва, другото не е важно нека си хапва пък, нали това трябва да прави сега да расте!!!  Heart Eyes
Абе Принцеска и ти като мен блуждаеш по цяла нощ, ако питаш мен това ни подготвя за безсънните нощи, които Дай Боже ще ни предстоят!!!
Глухарче - благодаря за закуската  Hug
Зузи  Hug

На всички, които забравих да спомена много  Hug

А сега за мен малко: ами аз този месец го отписвам от вчера съм с грип, ама много гаден, правя всякакви бабешки рецепти, пия Парацетамол и Вит Ц и чайчета с лимон, както и фрешове портокал и лимон и какво ли още не, но не се чувствам по-добре днес!!! Жалко, цяла зима не съм боледувала, а сега, когато вече можем да правим опити да се разболея. Късмет, какво да се прави!!!

# 639
Абе Принцеска и ти като мен блуждаеш по цяла нощ, ако питаш мен това ни подготвя за безсънните нощи, които Дай Боже ще ни предстоят!!!
Дано да си права! Praynig А бях такава поспалива, пък сега  ooooh! Дали нещо нервата не ме гони?  newsm78 Ти бързо оздравявай!!!  Hug
Веси, чуден уикенд сте си заформили! Значи ще водите бебо на пътешествие! Честита 13 седмица!!!  Hug
Лилка, днес има ли зацапване?
Зузка, вървим бързо към новата тема!!!

# 640
Пате, обмислих го и еутирокса, ама се ядосвам на ендото - уж е хвален за Плд, но нещо не ме кефят решенията му, обмислям да си запиша час за Начев през май. Първо - на последната контрола ТСХ ми беше под 1, ЛЛ каза да пия еутирокса през ден, защото явно ми е висока дозата, той каза - не, ще си го пиеш както досега, нали целиш бременност. Второ, изобщо не сметна хормоните на ММ за притеснителни, а на тяхна база Даскалова каза хипогонадотропен хипогонадизъм и му даде да пие 2 вида добавки. И трето - изобщо не сметна хормоналните резултати на зълва ми за не добри, като от тях е ясно, че има инсулинова резистентност, за която Даскалов й беше предписал метфогамма и й каза - няма нужда да пиеш нищо за нея. Та така, заформя ми се план в началото на май да си пусна пак ТСХ и да отида при Начев след прегледа при Стаменов, на който ще решаваме кога, как и какво ще правим.
Дарме, честити розови гащури   bouquet
Мише, хайде да не казвам кой доктор ми броя антрални фукита на 16-ти ден от МЦ  Crossing Arms
Маги, не бързай с отчаянието, изчакай да видиш какво ще покажат изследванията. Аз, която съм с прекъснати тръби, и с поизчерпан ЯР, и с генетично доказана склонност към тромбофилия, и с ендометриоза, и с хипофункция на ЩЖ, и с една дълга и страшна диагноза от мъжова страна не съм се отчаяла, та ти ли  Mr. Green
m0ck0, каква бременност, това вероятно ти е овулацията.

# 641
Моме, явно ти е минал периода на стъргане с нос по пода  Mr. Green Така те искам, какиното, ведро и борбено  Hug

Пишете си, тя темата е готова отдавна и чака да изпишем тази  Mr. Green

Суити, сънувах те с корем  Mr. Green Нищо, че нямам идея как изглеждаш, просто знаех, че си ти  Mr. Green Чакам да сбъднеш съня ми  newsm53

# 642
Е баси изразената овулация, до сега не ми се беше случвало  Rolling Eyes

# 643
Ooo,Зузи, явно много съм мрънкала, щом си сметнала, че носът ми е някъде там долу  Mr. Green Hug Няма такова нещо, аз продължавам да вярвам, че за всичко, което ни се случва, си има причина, която трябва да ни научи на нещо и вместо да роптаем срещу "ударите на съдбата", трябва да се мобилизираме и да вървим напред и нагоре. Това, че някой път нямам настроение, е друго  Crazy
m0ck0, някакво друго ли обяснение имаш?  Laughing

# 644
Зузи -  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig, толкова да искам да сбъдна съня ти!!! Скоро мисля да ви се представя и ще видиш как изглеждам, но още не се чувствам готова!!! Ей, че хубав сън, направо ми стана много мило.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт