Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Германия
Добър вечер мили,
аз едва сега намирам време да седна и да поспамя.  Mr. Green
Веси: честит ти 90% мъж.
Пепита: честито  Two Hearts
Мравче: какво си харесахте за бебка, като дрешки, гледай да не се улисате и да станат повече от на мама  Mr. Green, майтап.
Пънче: ако на работа всичко е спокойно, няма да е интересно, олеле 4-ри колежки. Относно пищенето на уши, може да не е от дуфастон-а, при мен се появи след едни жесток вирус и оше си ми пищят ушите. Дано при теб отшуми, че е нешо ужасно.
Пате: дано не ви се налага да използвате заповедта, т.е. стане ненужна и до тогава да се похвалиш с две чертички.
Чоко: честито  Two Hearts, и дано тези 4 допулнителни се махнат от самосебе си.
Арвенче: попитай администраторите, къде е проблема
Даниелка: той твоя комп, да не прави повече така  Joy, сега спам до дупка
Смайлче: браво за хубавите резултати
Кашмирче: мисля, че твоя термометър можеш директно да го затириш в коша, ако утре БТто е нормално.
Принцеска: радвай се, че мъжа ти е с ентусиазъм, при нас е точно обратното.
Лилка: долу не пипай терена. Обади се на доки и се успокой, може просто да ти е прекалено чувствително мястото. И никакви хапчета, без консултация с лекар. Олеле как ти се накарах  Hug
Рейни: браво на малката, от сега е послушна.
Кучо: честити розАви гАти (гащи).
Сандра: и аз съм тези дни доста изнервена, може пък и да е от смотаното време.
Деситка: да продължава все така хубаво да расте малката маймунка.
Тоничка: почувствай се  fight наритана, нали каза, че повече няма да четеш други форуми и тем подобни. Хайде другата седмица да си починеш хубаво.
Ева: невероятно мила и трогателна изненада.
Линифринка: дано сте сгащили яйцето.
Дарме: честити розАви гащури.
m0ck0: е не разбрах какъв ти е въпроса
Маги: моля те не се шашкай още от сега. Тя си е изказала само предположенията. Като направите необходимите изледвания, ще се успокойш.  Hug
Ако съм пропуснала някого, изяинявам се  Hug
Оо, Миши и меци се появиха  Hug На мецана и спират тоците, а как е Мишето?
Ухааа, ха четете сега  Joy, ама заради вас пропуснах цялото второ полувреме, за да ви изчета и пиша. Сега мога спокойно да си легна.
Лека нощ и едно Огромно  Hug на всички.

# 616
Здравейте   
Имам един въпрос понеже напоследък се чувствам доста странно, но е още рано за тест.
Последния ми цъкъл почна на 25.03....... като на 29 имах полов акт и седмица след него се чувствам доста странно...... въпреки че уж овулацията ми се пада към 7-8 април, но след повторение на 9.04 вече не знам какво да си мисля, нещо в корема вътрешно ме дърпа ту около яйчниците ту около пъпа сякаш съм преяла и ми е чувствително и в тежест сякаш       
Имам по принцип доста изявен ПМС, но сега си е кажи речи рано да се проявява, а овулацията рядко си я усещам само при чувствителност в гърдите, сега е по-различно, не знам и аз как точно да го обясня и въобще някой ако ме разбра      bouquet

Въпросът ми е може ли да се дължи на бременост предвид оказаните дати, при която първата е доста малко вероятно, а за втората ми е доста рано за симптоми  Rolling Eyes

# 617
Кучо, благодаря ти за розАвия прашец  newsm79 newsm79 Почвам да си събирам вече...
Саше, може малко  да се напудриш в розово. Не се сърдя, че си крадваш  Hug
Лилка, дано всичко да е ОК!
Зузи, аз обичам да вали! Едва ли е толкова грозен пък дъжда? umbrella Погледни от друг аспект...
Ева, страхотна изненада сте измислили! Браво!  Hug Момичето е толкова хубаво! Никой не заслужава отвратителните превратности на живота. Дано има хора, желаещи да помогнат!  Praynig
Дарме, честита ти девойка! И честита малка дрешка! Много сладко звучи! И от теб си вземам  newsm79 newsm79
Рейни,  Hug голям сладкиш си!
Дани, честити ти нови придобивки!
Маги, това са само предположения! Не се сдухвай!  Hug
Евче,разчуства ме историята за сестрата на брат ти.
Данаека, сестрата е на мъжа и! А сестрата на брат ти си самата ти, освен ако нямаш още една сестра  hahaha
Мише, гушки!  Hug
Меци, минаваш въоръжена!  Hug
Глухарче, радвам се на ентусиазирания си мъж, ама... чак се пренавива.
Тоничка, моля те бе, слънце, стига си измисля причина и следствие, щото  newsm66
Веси, днес потъна в тоя отчет и никаква те няма ... Ама да знаеш  Hug
Емииии - това е!!! Който не може да спи нощем, ей така пише романи посред нощ  Embarassed Да ме прощавате!  Hug

# 618
  • Варна
Добро утро!!!
Благодаря на всички за милите думи. Но откак се запознах с това красиво момиче си дадох сметка, че тези хора наистина са оставени да се справят сами. Въпреки ситуацията, в която е обаче, тя е безкрайно позитивна и необвиняваща нищо и никой Simple Smile Дано наистина може да й се помогне.
Много ви прегръщам и ви пожелавам хубав ден!!!

# 619
  • Gone with the wind
magyg, всичко това ти беше наговорено само след 1 преглед без да погледне никакви изследвания, така ли? Ех, ама ........ думите на Мецата са даже слаби за тази докторица .....
Ти си пусни изследванията, ама .... айде да са при друг лекар, а  Wink

Дарме, честити ти допълнителни 10% мома  Heart Eyes

Ева, признавам, че не прочетох историята - натъжих се, това е най-големият ми страх ....
Дано успеете да съберете необходимата сума, за лечението и дано се възстанови  Flowers Four Leaf Clover

# 620
Добро утро на всички!
Бързам да драсна 2 реда, че после съм на работа! Тук времето е супер, топличко, слънчево... Heart Eyes
Пожелавам ви прекрасен ден!  bouquet
Хайде всички на отчет, моля! Naughty

# 621
  • Германия
Добро утро,
малко ми е гузно от снощи, от дългия пост, та сега за реванш една лека закусчица

# 622
Добро утро!  smile3507
И на мен ми е съвестно, че пиша километрични постове посред нощ, ама .....  Затова сега ще нахраня съвестта си с прекрасната закуска, кафе и други екстри на Глухарчето....
Хубав и много слънчев ден от мен за всички!!!  Hug

ПП : Пончита как ли е?  newsm78

# 623
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Дарме,честити ти розАви гащури Hug
Пате,дано,дано ,дано Praynig
Пони,бебка как е днес Hug
Днес откривам сезона,с една дума край на мързела,започвам да се трудя Mr. Green
И естествено вали дъжд,мрачно и гадно е ,но както каза ММ "ще ми върви по вода" Party

# 624
Добро утро и от мен ,
Евка така ме разчуства сега като прочетох за изненадата , дано това прекрасно и слънчево момиче има много късмет в живота и съвсем скоро да започне да се подобрява, дано се намерят добри хора които да й помогнат.  Hug
Тони и аз да ти се скарам , ми нямаш основания да се притесняваш , айде да идва 15.04 и да отиваш на УЗ , че малко да се успокоиш.
Кучо, Дарма честити ви розови гащи.

# 625
  • Gone with the wind
Тоничка не беше ли на 25ти? Или си променила датата?

Сутринта забравих да ръсна малко вирусчета  Embarassed
 babydust7 babydust7 babydust7

# 626
  • София
Добро утро!  Hug sun

Пони,
не се е разписала гледам.   Laughing Връщам се да чета.  smile3529
Глухарче, страхотна закусак, мерси!   bouquet
 Mr. Green Принцеске, мерси! Прегръдки и за теб!  Hug Hug Hug
Пате, Тони, veselyshko, magyg, S@NDR@ , дано излезете прави! Praynig
Лилка, ще посетих ли лекар с това зацапване?  Thinking
Тоничка, честита ти отспуска!  newsm68 И аз имам 2 дена другата седмица и нямам търпение!!!
Рейни, много се радвам , че малката госпожица се е насочила правилно!  Heart Eyes Ирен ли ще се казва?  Flutter
ku4o , честити ти 90% розАви гащи!  stork-girl
Кокоске, този ти аватар най го харесвам!  Heart Eyes радвам се, че лил/биг Ко така похапва!  smile3504
Евче, не можах да изледам видеото, но  е много мило, че сте й намислили изненада!  Hug
Linofrina , дръжте яйцето!!!  fertilization  ruporuu
Дарме, честити розови гащета и на теб! Искам и аз такиваааа!  Laughing Hug
magyg , не съм веща в областта, но стискам палци бързо да се намери изход от положението и скоро да се похвалиш с  положителен тест!  Praynig ( уф исках да сложа този гушкащия емотикон, но не го виждам.  Crossing Arms Голям съм кьорак понякога!)
Феичка,  Heart Eyes и мен нещо само ме придърпва. Ту от ляво, ту от дясно, ту в средата.  ooooh!

Аз тези дни съм като ударена с мокър парцал. Супер уморена съм, вечер лягам рано, сутрин ставам като все едно съм препила предната вечер. Или е е пролетна умора, или е вирус, или е нещо друго... Praynig  Не искам да се надъхвам излишно.

Прегръдки и целувки от мен!  Hug Hug hug hug hug

# 627
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Имаме ли шТъркелови новини ? Май Пони днес ще я приемат за предизвикано раждане  newsm78

Аз изчезвам на работа, но преди това ви пожелавам хубав и усмихнат ден   bouquet

# 628
Добро утро Mr. Green

Къде го видяхте това слънце, при нас пак е облачно и пак ис рейнинг  smile3516  Mr. Green

m0ck0, за да не изпадам в ненужни обяснения ще кажа само, че за да се тестваш за бременност чрез кръвен тест, трябва да са минали минимум 10-11 дни от овулацията ти, а за домашен тест - 12-13.

Още щях да драскам, ама шефа дойде  Crossing Arms

# 629
  • Северозапада
Добро утро!
Фейчка Blush благодаря
Глухарче, на мен всичко ми харесва  Blush стига да не е розово. За сега още не сме купували дрешки, но има такива сладки боденца, блузки и т.н. в зелено, оранжево и жълто  Heart Eyes Много вкусна закуска, моята беше почти същата  Laughing
Ева, много е красиво момичето. Хубаво сте решили да и направите тази изненада   bouquet
Дарме, нали-нали много са мънички  Heart Eyes Честита 100 % мома
Маги, първо си направи изследванията, а и както е казала Меци на 17-ти ден не би трябвало да има много фоликули  Naughty
Деска, браво на малката голяма Деница  Hug
Всички чакаме щъркелови вести. Дано всичко мине бързо и леко  Praynig
Зузе, в Софето е слънчево, да не повярва човек Party, дано такъв да бъде целия ден, че ми писна от тоя дъжд  Crossing Arms Навсякъде е мръсно и кално  Sick (като изсъхне ще е мръсно и прашно, ама айде, то угодия няма  Crazy)
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт