Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 507
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
 Hug как стеее Simple Smile
Аз днес бях на ФМ. 100% девойка сме    Бързо да си признава опрашителя  Rolling Eyes Rolling Eyes
Всичко е наред. Много съм доволна-ходих при доц. Томова-беше много мила и любезна.
А и днес купих първата дрешка на бебка-тооолко малка ми се струва:)
През цялото време беба се криеше-та и видяхме лицето за 3 секунди-много е сладичкааа.
Сегааа     Tonichka мНого мило ми стана  Hug Hug Hug Hug Hug А сега да ти се скарам!!!! От началото нямам симптоми-което яко ме стресира! а няма смисъл-както казва моята лекарка няма нищо по-хубаво от лека бременост-е почвам да и вярвам  Hug Hug

опс...забравих.. babydust7 babydust7 babydust7

# 601
dharmaaa, честити 100% розови гащи Hug Миниатюрни са дрешчиците, нали Simple Smile Ще видиш, когато събереш повече и ги извадиш накуп от пералнята ... много са сладки и смешни.

# 602
Здравейте   
Имам един въпрос понеже напоследък се чувствам доста странно, но е още рано за тест.
Последния ми цъкъл почна на 25.03....... като на 29 имах полов акт и седмица след него се чувствам доста странно...... въпреки че уж овулацията ми се пада към 7-8 април, но след повторение на 9.04 вече не знам какво да си мисля, нещо в корема вътрешно ме дърпа ту около яйчниците ту около пъпа сякаш съм преяла и ми е чувствително и в тежест сякаш       
Имам по принцип доста изявен ПМС, но сега си е кажи речи рано да се проявява, а овулацията рядко си я усещам само при чувствителност в гърдите, сега е по-различно, не знам и аз как точно да го обясня и въобще някой ако ме разбра      bouquet

# 603
  • София

Евче, страхотен жест.. като цяло не съм фен на предаванията на Наталия, но това има добър замисъл. Наистина дано има добри хора, които да помогнат и тя поне малко да си върне живота  Heart Eyes Hug

Дарме, ти все попадаше под Кокоса и мен, нямаше как да е момче просто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кокос, ма мноУ голяма Биг Ко бееееееееее  Heart Eyes Да папка и да е послушна  Heart Eyes

Зуз, какво е "грозен дъжд"? Демек аз обичам дъжда и за мен е винаги хубав  Mr. Green

Дарме, много са малки.. аз се замислих как ще ги обличам като ги видях за първи път  Blush

# 604
Добър вечер и от мен.

Ева, нямам думи просто, браво на вас! Много харесвам това предаване и го гледам и всеки път плача на него. Embarassed Страхотна е сестрата на мъжа ти, много е хубава, съжаляман много за това, което й се е случило.  Sad А на вас едно голямо ЕВАЛА!!! Hug

Дарме, браво на вас! Наистина бебешките дрешки са уникални и много сладички. Човек се размеква просто! Hug

Феичка, така е, отървах се с малко! Crazy

Аз се боядисах още един път тази вечер, за да добие по-хубав цвят. Сега се боядисах с професионална амонячна и е много по-добре, а преди беше с безамонячна. Излязохме с мама до аптеката и се отбихме и в друг магазин та си взех 2 панталона, но на единия едвам му закопчах копчетата. Whistling Но ги взех де. Трябва да сваля излишните 2 кг от бремеността, че няма да ми стават и летните рокли и панталони. После след лятото ще се радвам пак да напълнея. Wink

# 605
Сега се връщам от лекар и новините при мен не са добри  Sad. Ходих на безплатна консултация в новия инвитро център в Токуда.Една приятелка,която 5 години води битка със стерилитета, много ми го похвали. Прегледа ме д-р Димитрова, потвърди, че не е имало О този месец и изказа съмнения за намален ячников резерв в следствие ендометриозата. Каза, че нямаме много време за губене.Толкова се стреснах. Следващата стъпка е преглед и пускане на изследвания на 2ри -4ти ден от МЦ.Каза,също така, че е препоръчително да направя генетични изследвания и да се консултирам с д-р Савов в МД. Общо взето това е при мен, явно ще тръгвам по трудния и мъчителен път Sad Извинявайте за мрън-мрън, но доста ми е сдухано и тъжно Sad

# 606
Евче, това слънчево и лъчезарно момиче и нейната тежка история ме оставиха без думи..просълзих се Confused Дано Господ й помогне да си върне живота, който е имала.  Praynig

Рейн, небето беше грозно намусено, няма как дъжда да е бил красив Joy Нищо лично, теб те обичам   Mr. Green

m0ck0, какво точно е питането ти  Rolling Eyes

Маги, не може просто така да се говори за изчерпан яйчников резерв, за целта се правят изследвания и чааааак тогава може да се поставя тази диагноза. Дори и това не означава нищо..имам приятели, при които имаше шанс за зачеване 0.5 %, понеже нямало читави спермита..ееее, сега един читав сперм всеки ден крещи във входа и е на цяла една годинка Mr. Green Не бързай с шашкането  и тревогите, нямаш повод за това  Naughty Hug

# 607
  • shumen
Евче,разчуства ме историята за сестрата на брат ти.Дано след предаването се намерят много добри хора.
Пони,голям инат излезе малката.

# 608
Зузи, благодаря ти за подкрепата Hug При всички случаи след 2 седмици ще пусна изследвания, за да видя какво е положението. Днес ми е 17 ден и Димитрова каза, че съм имала само по 1-2 фоликула на яйчник, а нормално било да са 10тина. При условие, че не е имало О, имала съм анувалоторен цикъл, пак ли трябва толкова много фоликули да има. Ох, толкова много въпроси ми изникнаха сега ooooh!

Евче, много мил жест сте направили,браво. Историята на момичето доста ме натъжи, дано добри хора с възможности се притекат на помощ Hug

Дарме, честита ти мома Hug

# 609
Пепита, честито сърчице!   Heart Eyes
Смайл, Веси, браво за резултатите!   Flutter
Чоко, и на теб честито сърчице и стискам палци за добър развой!   Praynig Hug
Пате, успех!   Hug
Лилка, всеки ден намирам за какво да се скарам на ММ, въпреки че е толкова далеч и толкова ми липсва.   Embarassed  Сигурно има нещо свързано с бременността.  А тая щора как може ти да я дърпаш?  Намери комшия, познат, приятел, който и да е, да помага.  Толкова трябва да се пазиш, щори ще дърпаш, за бой си!   Naughty  Аз не вдигам нищо повече от шишето си с вода или купата си със супа   Whistling
Зеленушке, браво и на вас!   Hug
Деска, браво на малката бузанка!  На тебе гуш!   Hug
Тони, и аз нямам никакви симптоми освен подутия корем, дори зърната не са ми чувствителни.  Е, да се шашкам ли и аз сега?   Crossing Arms
Ева   Heart Eyes
Дарме, честити розАви кюлотки   Hug
Маги, я горе нослето!  Нали не се предаваш преди битката да е започнала?!   Hug  Олелее, и фукита брои на 17-ти ден?!  Абсурд!   Stop
Пони, нека да е леко!   Praynig Hug
Душици, този пост съм го захванала на обяд и чак сега сколасвам.  Лека нощ!   Hug

# 610
  • В къщурката на хълма на феите
Днес ми е 17 ден и Димитрова каза, че съм имала само по 1-2 фоликула на яйчник, а нормално било да са 10тина.

нормално е, когато таз въпросната докторица си види ушите без огледало .. ако имаше 10 фоликула на 17ти ден от цикъла, тогава щяха да ти кажат, че имаш ПКЯ ..

"обожаваааааам" българската медицина, толкова я "обожавам", че място не мога да си намеря понякога #2gunfire #2gunfire #2gunfire

п.с. зИлено никви 50ст. няма да ти дам, да знаеш! Mr. Green

# 611
Мецо, пусни фъндък и кажи как сте   Hug

# 612
  • В къщурката на хълма на феите
амиии значииии вчера бяхме на ДК .. Ема вече тежи 7450гр. и е висока 63см. .. гукаме, пискаме, тръшкаме се за разни неща и такаааа .. днес ходихме на разходка, къде се носихме, къде се возихме, ама поне без много рев ни се размина .. много е интересен факта, че зимата постоянно ревяхме за излизане навън, сега ревем да си седим в къщи Mr. Green в общи линии това е .. някоя вечер, ако ми остане време ще ви пусна снимка да я видите каква е кайсия Ема и как се е научила да се усмихва Blush

Мише Hug Hug Hug Hug

# 613
Меци, сега като те четох как нареди качествено докторицата установих колко много ми липсват твоите постове. като имаш време наминавай да ни виждаш к'ви ги вършим Hug Чакаме да видим "кайсията" Joy
Мишки Hug за теб и за малкото Мишле!
Маги, успокой се! Момичетата са ти казали, тази диагноза не се поставя ей така с УЗ. Направи си изследванията, но не се притеснявай и те съветвам повече там да не ходиш.
Дарма, честити 100%-тови розови гащи stork-girl

# 614
Момичета,толкова ви обичам,добре че сте вие, че инъче сигурно щях доста да се притеснявам. Сега малко ми поулекна Whistling

Меци, много смешно я описа докторицата. Страхотна свежарка си. А твоята малка сладурка нямаме търпения да я видим колко е порастнала Hug

Мише, как сте вие, как върви бременността Simple Smile

Пате, повече няма да ходя там, обещавам. Дано този месец се случи чудото при вас, аз моето го оставям за Великден Simple Smile

Пънче, ти при кой лекар си в Щерев?

Общи условия

Активация на акаунт