Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 517
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Лилка, мен док. ме предупреди за евентуално зацапване, че може и да е някой кръвоносен съд, но винаги да и звъня. Щом не е бистра кръв не се притеснявай. Почивай си и звънни на док. за да си по- спокойна.

Аз също имам нужда от шут в г..а Все попадам на мнения, че нямаш ли симптоми,  спряло е развитието. Аз освен чувствителните зърна и подутия корем нямам други оплаквания. Но при мен няма изчезнали симптоми, простото защото такива не се появиха. Освен болките, които смятам, че бяха нормални и нормално е да изчезнат.
В крайна сметка няма да дочакам прегледа си на 25.04 при моята док. и реших да направя един междинен УЗ тук в ОБ, в Понеделник- 15-ти...  

Кокоситки, гуши, гуш  Hug Добре си папа Деничка. Голяма да порасне  Simple Smile Много хубава премяна си имаш  Simple Smile

# 586
Сандра, дано скоро излезеш от нервната криза. Дано О е тея дни и се поуспокоиш малко. Не се притеснявай да мрънкаш, нали са това сме тук! Hug
Деси, радвам се за малката кукла че наддава. Честит ти аватар! Peace

# 587
  • Gone with the wind
Их, Кокосчето колко много папааааааааааа  Heart Eyes

Ми да те ръсна тогава, пък дано скоро се похвалиш   fingerscrossed

babydust7 babydust7 babydust7

# 588
Ооооо и аз ще си взема прешец  newsm79 newsm75
Тони, я се вземи в ръце box ето ти наритване!!! И все пак стискам палци за прегледа в понеделник, смао хубави новини да ни донесеш!!!

# 589
Лилка звънни на док за твое успокоение Hug
Тони то до 25-ти си е доста време, та е нормално да не дочакаш  Mr. Green  Hug
Не се вкарвай във филми и ти
Кокосче радвам се  че сте добре с Биг Ко и че растете  Hug
Дани дано наистина, че това чакане май ме побърква много
Браво за компа, добре че са го оправили  Wink
И аз се намърдвам, че и аз искам   Mr. Green  newsm75   Принцеске не се сърди  Wink

# 590
Остана ли малко и за мен? Mr. Green
 newsm79 newsm79

# 591
Починах си малко,моя отиди да взема малката.

Ако имам пак някакво зацапване ще звънна на док.
За дати утре на 11 си ми беше овулацията.Но той моя организъм е "темерут" ,ще помни овулация. hahaha,но пък знай ли човек.

А за бъркането, то не е бъркане,не правя преглед за разкритие  Mr. Green , просто входа на влагалището измивам малко,винаги така съм се мила по принцип  и след цикъл ,секс.

# 592
Пещера на щастието  Joy Това кенгуру  Heart Eyes

кой ме извика  Mr. Green Ааа, Кокосите били Heart Eyes ...много яде нашата мома  Crazy Mr. Green

Тук вали грозен дъжд  Crossing Arms

# 593
  • Варна
Момичета, понеже нали сте ми близки и много ви обичам, затова реших да ви споделя нещо...
Предварително се извинявам за спама.
Ние с моят любим решихме да направим изненада на сестра му в предаването Предай нататък... Тази събота ще се излъчи, а ето я и изненадата, която направиха от предаването за прекрасната му сестричка...

# 594
Ева, голямо евала за жеста. Много се развълнувах от съдбата на това толкова нежно момиче  Tired Ако беше в Плд, имаше как да ви свържа с много добри рехабилитатори, щях да помогна, но за Варна нямам идея. Дано всичко се нареди   bouquet

# 595
  • Варна
Оооо,Евче,изненада е страхотна,както и предаването,има да роня сълзи пак цяла вечер Tired

# 596
Ева,аз гледах рекламата много хубаво момиче.Много хубава изненада сте измислили разнообразили сте и ежедневието и  дано след предаването се намерят добри хора да помогнат да постигне това което желае най много. Praynig

# 597
Пони с тези контракции скоро ще ни изненада Praynig
Зузо, аз днес ти казах да не ме биеш, че смуча прашец и аз като някоя тийнеджърка, не ми подхожда май на годинките. Но какво да се прави с тези бебешки вълнения оглупяваме. Mr. Green
Лилка, Нели, сега ви бушуват хормоните, та затова сте нервни. Лилка и аз съм на мнение да се консултираш за лекарството, а за зацапването отиди да те видят.
Мраве, много хубави покупки сте си направили! Hug
Тоничка, много хубаво си решила да си починеш. Как е бацилестата, ядосва ли още малката точка? А за познаването на пола ще видим. И на Кокоска преди й казах, че малката ще е бебка и познах Heart Eyes А за прехледа, отивай в понеделник, за да си спокойна. Ние ще стиснем едни палци. В понеделник и сърчице можеш да чуеш.
Моме, сърцебиенето може а е и от висока доза Еутирокс. Прочети му страничните ефекти. Аз така миналия месец бях с ускорен пулс и пареща болка в главата доста време. ТСХ ми беше паднало с 0.5 и явно организмът се нагаждаше. Енокриноложката ми изписа Магнерич.
Иха, нашите зИлени мадами имат зИлена светлина
Кучо, честити розАви гащи!
Деси, на кого прилича тази бабанка? Теб като те знам каква си фиданка  Joy Да я нацелуваш от нас Hug
Ева, голяма красавица е сестричката на мъжа ти! Много хубава изненада сте й намислили! Дано след предаването се намерят добри хора да помогнат това хубаво момиче да си върне предишния живот! Praynig

# 598
Евче, изненадата е страхотна! Hug Дано намерите начин как да помогнете на това мило и хубаво момиче!

Тонка, моля те, не се вкарвай в излишни филми! Ще видиш, че всичко е наред!

Деситка, браво на малката маймунчица Simple Smile

Кучо, честити ви розови гащи  Simple Smile

Рейни, честито за зелената светлина  Hug

Нареждам се да докопам от розовия прашец, нали за такъв се боря.  Mr. Green  Тези дни, в 3 последователни дена виждам 3 двучертичкови О.теста. Правя ги по едно и също време, в 18 ч. Колкото повече ги гледам, толкова по-еднакви ми се струват. Laughing Вчера и днес имам яки бодежи в яйчниците, появяват се вечер след 19 ч., а днес в късния следобяд усетих и някакво течение. Имам чувството, че О.е била вчера, но за всеки случай ще оползотворим и тази вечер. С нетърпение чакам да видя дали тестът утре също ще покаже 2 черти.  Whistling

Пещера на щастието ....  Joy Joy Joy

# 599
  • NE
Рейни Браво, че док е дал зелена светлина за начина на срещата с малката госпожица. Hug
А за другото - това е плана, ама не всичко става по план. За сметка на това се научавам на голямо търпение, което за 27 години ми липсва. Peace
Лилка Без да те шашкам, говори с док защото не винаги можеш да си сигурна в каквото и да е било.
Пате Имаш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed от мен.
Кокоска Браво на доброто кокосче. Hug
Кучо Честити ти 90% розови гащи. Hug
Мраве Имаш великолепно коремче. Heart Eyes
Ева Невероятен жест сте направили. Силно се надявам да и донесе поне малко късмет на това силно момиче. Hug
Сандра Дай и шанс на яйцеклетката. Може да и се прииска да се появи по-късно. Hug
Дани Явно е бил софтуерен проблема. Лесно си се отървала. Peace
Веселушко Готина мацка си. Hug

Днес очевидно имам леки болки в дясно и съм ей тъй цял ден  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт