Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Рейни, това е хубава новина за Ирен Simple Smile

# 571
  • София

Мрази нещо да се намира на НЕЙНИЯ корем... тати като си сложи ръката и такъв тежък побой му нанася... но определено усеща, защото като е някой човек, различен от мен и ММ изобщо се скрива в дън коремчето и не мърда. Реагира само на нас и на утразвук, който също ненавижда. Като я гледат и гони ултразвука с шутове докато го нацели- тези са неподвижни и не й представляват проблем да ги удря  hahaha Според мен каквото и да казват колко е безвредно и всичко бебетата усещат нещо. Почти не съм чувала за бебе, което да няма подобни реакции.
Ма не искам да съм голословна искам и вие да казвате вече с личен опит  Whistling  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Време ви е, че искам бебе на годината  bowuu
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 572
  • Gone with the wind
Рейни, според мен усеща УЗ, защото има все пак някакъв натиск. На мен ми направи впечатление при прегледа как се изменя формата на матката там, където е апарата (сплесква се).
Още веднъж - честито за зелената светлина   bouquet

# 573
Куч, цвят на гащите знаем ли вече  Laughing

# 574
  • Gone with the wind
90% розАв , надявам се след ФМ на 25ти да станат 100% розАв , ако ли не синО ще има да носи розАви дрехи поне до 6 месеца  Laughing

# 575
ихаааа, ще си имаме розово кученце  Heart Eyes Mr. Green

# 576
... през пещерата на щастието  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 577
Рейни, страхотна е новинката за излизането на Ирен!  Hug
Кучо, честити розАви гащи!  stork-girl И аз искаммм....
Теди, вие как сте?
Зу, довечера какво е менюто? Празнично? Аз извобще не знам какво да сготвя  newsm78 Всъщност има доста варианти, ама май ме понамързява  Embarassed

# 578
Ей много силен се оказва този розов прашец до момента и Кучо и тя -честити розови гащенца .Май засега само Весето е прихванала синия.Дано и аз съм към синия отбор живот и здраве,но каквото е да се наред всичко.

Аз пак имах  точка кръв този път червена и пак след измиване след тази точка кафеникави парцалчета или по точно като трохички .А дали това не ми могла да е въпросната киста която почва да съхне нямайки храна -цикъл(или е рано  newsm78) ,защото миейки се е точно нещо като стара кръв кафява към черна както споменах по рано?
А хрумна ми нещо има ли възможност да е отлепяне на плацентата толкова ранен етап  newsm78 ?

Но поне ме успокоява, че май е наред всичко ,защото ми е все още отпаднало,леки болки, вие ми свят и ми се спи.Мин г. след като вече имаше сърдечна дейност изведнъж всички тези симптоми изчезнаха точно няколко дни преди да вляза в 4 месец и го отдадох че тези повечето симптоми след трети месец отшумяват малко,бях като нова ,а то било най лошото спряло развитието си.
Ох пак досадих, но ме извините.

Отивам да си почина малко.Ако има пак зацапване ще звъня на доки.

# 579
  • София
Лилка, да не би да си около дата за О. или М.? Да мен док ми каза, че организмът има памет и е нормално около тези дати да зацапва, особено първия месец.

# 580
Лилка, най-добре иди на доктор. Дет се вика: може и нищо страшно да няма. Ама и аз съм патил човек. Това с "бръкването" при измиване май не е много хубаво. Може да вкараш инфекция, а точно сега не ти е нужна. На този етап не знам дали има оформена плацента, че да се отлепя  newsm78 Стискам ти палци всичко да е наред!  fingerscrossed

# 581
Лилка, никакво пипане там, аз като зацапах док не ми даваше дори да слагам утрогестана и го пиех  Naughty На този етап няма плацента още, а ако има отлепване на сакчето ще се види на УЗИ. Ако е така трябва да си полежиш и да вземаш прогестеронов препарат. Вероятно се касае за спукани капиляри във влагалището, но все пак е добре да се консултираш с док.

Днес още не знам какво ще готвя  Joy

# 582
Здравейте девойки

Чоко, Пепи честито ви сърчице и на двете
Рейн браво за зелената светлина
Кучо честито ти розово щъркелче
Кашмирче много луда температура, дано да е като на Тони случая  Praynig

Момичета вие поне има за какво да сте изнервени, я след О-преди лелка, или от  хубавата бременна причина ...
А аз съм " по средата на нищото" и такава нерва ме гони тези дни, направо ужас и само ми се реве за няма нищо
Днес с ММ само дето не се сбихме, аз не мога да се трая на моменти, незнам той как ме търпи

Съжалявам, че на вас ви мрънкам, но само вие бихте разбрали
Лек ден ви желая, времето днес е прекрасно, дано и настроението се оправи ...

# 583
Ох, не мога да ви изчета  и това си е! ooooh!
Лилка, посети лекар, и аз мисля като Принцеската. Дано не е нещо сериозно! Praynig И почивай повече.

Принцеске, знам как се чувстваш, страха е голямо нещо. Tired И мен ще ме е страх и сега ме е страх, но дано повече не се повтаря. Единствено можем да се милим! Praynig

Реини, брано за разрешеното нормално! Hug

Понйо, леле твоята кукла още не иска да излиза! baby_neutral

# 584
Пещера на щастието  Joy Това кенгуру  Heart Eyes
Браво, Рейн  Hug
Набързо само минавам, че трябва да папаме  Grinning
Моята маймунка е наддала повече от 300гр за седмица, продължаваме си кърменето  Heart Eyes Хаха, скоро ще ударим 5 кила  hahaha Бабанка  Mr. Green
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт