Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 523
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Минавам набързо, че правя един отчет.  Sick После ще се включа по-подробно.
Благодаря за разясненията на резултатите. В събота ще чакам и обаждането от генетичката. Ама хич не ми се прави втори БХС. Мисля да откажа...
Чака ни края на седмицата пътуване до свеки и малък отскок до Варна. Малко почивка...

# 556
Добро утро!
Пони си е 2в 1 на линия я гледам.Айде бе мамче изкарвай я тази принцеска.Ние нямаме търпрнир та камо ли ти.
Весе забравих да ти честитя резултата от БСХ-то.Само така напред до целта-мъжката рожбичка. Hug
Чоко има доста превилегие живота в чужбина ,но и малки недостатъци относно това с прегледите тук на всеки час може да си на преглед но всичко ще е ок. Peace
Пате дано не се наложи да ползвате фонда. Praynig

Аз нещо май не съм добре ли.Много ми е замаяно ,отпаднало,кръвното ми е май ниско,много ми е смотано дали комбинацията бременност и пролетна умора ме събарят доста.Вчера на работа си бях добре ,а днес само да заведа малката до градината ,която е пресичам улица и е там каталясах и легнах.Вчера имах някакво кървене усетих леко мокрене различно от това харектерно за бремени и точно точка кафеникаво и при миене(няма значение бременна или не) което при мен е винаги с леко поизмиване секрета  на влагалището с пръст още кафеникави като трохички, но до там днес засега нищо,дай Боже няма повече.Май на работа затваряйки шората на аптеката я дръпнах по рязко.
По принцип съм много стбилен емоционален човек и за първи път се усещам адски изнервена(т.е не за първи, а още от неуспешните бременности.След работа малко малката да се замрънка нещо и почва да ми пиши главата,викам,моя ме нерви много ,някакси неспойна ,напрегната и раздразнителна съм. Чудя се дали да не взема да смуча Седатиф малко  newsm78.
Другите бременни "+"" -" моите седмици някакви такива емоционални състояния?

Сори за поста оплакхох се.
До скоро!

# 557
Лилка и аз се забелязвам че на моменти съм доста изнервена и то от някакви доста незначителни неща , но предполагам че е нормално.
За зацапването , дано да не се повтаря  Praynig

# 558
  • Gone with the wind
Куч, как се радвам да те видя Heart Eyes Къде се изгуби пак  Whistling

Тук съм, тук съм - чета си ви мълчаливо, но като няма какво да кажа си трая  Simple Smile

# 559
Лилка, аз по принцип съм си нервак и мрънкало, та сега освен болезнени зърна и то не много, друго не забелязвам. Оооо, как бе- и огромния подут корем  #Crazy

Веселушко, за протокола: обирах все случайно на Дармето прашеца, а сега изчаках някой да го събере преди "Публикувай", че да не се окажа крадец  smile3534 А за ръсенето има време. Ти по може да ръснеш, защото бебчо си има ръчички да държи пръчицата  Grinning  Heart Eyes
Пони, иди търси щъркела, ние кротко чакаме и стискаме палци за леко раждане и най- вълнуващата среща  fingerscrossed
Зуз, при нас в едно магазинче карат пр. мляко- домашно или от мандра, не знам как е правилно да уточня. Майка само такова взима и го кваси, а сега ми дава и на мен. Варим го повече от обичайното  Peace Благодарско за уточнението.  Hug

иииии и аз май издействах 3 дни отпуска другата седмица  newsm44 само дано не премисли шефО. За сега сме на "ОК, вземи си

Аз добре се размотавам, ще ми излезе през носа. Запретвам ръкавки... до после /демек след малко/  Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 11:11 от Tonichka

# 560
Минавам набързо само да ви пожелая прекрасен ден Simple Smile

Кашмирче, направо се смаях от твоята БТ. Хайде дано случаят да е като при Тони Praynig

Пънче,
дано още да се покачи БТ

О,Тони,намърдала съм се под теб,хайде дано прихвана:-)

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 22:14 от magyg

# 561
Тони и аз съм с адски подут крем не само от състоянието ми ,но и явно от кистата с диаметър 6,2см на левия яйчник все една средна ябълка цяла в корема.

А тази киста според вас от задърван фоликул който, не се е пукнал ли се е образувала и с месеци е растяла ли?

Бяха ми казали  за Седатифа(то е е при стрес ,раздразнителност неспокойствие-става и за бебета и деца по неспокойни,емоционални с нарушения в съня и т.н) хомеопатичен продукт е ,една мама от темата на дъщеричката ми го пиеше кърмеше дете на възраст на Рали преди години и беше бременна с второ и споделяше че е много изнервена и й влияело добре та се чудя и аз дали да не го ползвам   newsm78 или да се обадя на док.Вие какво мислите?

# 562
  • В сърцето на любимия човек
Лилка - питай лекаря си, недей на своя глава да пиеш лекарства, макар и хомеопатични

# 563
Добро утро и от мен  Laughing
Лилка аз бих се обадила на док.защото знам че в седатиф има жълт кантарион а май не е добре в началото на бременността поправете ме ако греша.И на мен ми е нервно и ми се реве без причина и ми се спи много,снощи и се скарах на баткото без причина та чак ми стана гадно после че той го отнесе, ММ каза че съм била непоносима JoyИ аз ви се оплаках  Hug

# 564
зависи от дозата на жълтия кантарион, аз пия такъв през ден под формата на чай и няма проблем да го правя през бременността, но това го контролира моята хомео-доФторка, не го правя на своя глава  Peace Освен това в Седатиф няма жълт кантарион..ето това е съдържанието му:

Скрит текст:
Aconitum napellus 6 CH (Самакитка)   
Belladonna 6 CH (Беладона)
Calendula officinalis 6 CH (Градински невен)
Chelidonium majus 6 CH (Змийска млечка)   
Abrus precatorius 6 CH (Абрус прекаториус)
Viburnum opulus 6 CH (Червена калина)
Аз лично мисля, че не ти е толкова наложително да го вземаш, просто сега е нормално хормоните да бушуват и да се чувстваш така..скоро ще отмине Hug

# 565
  • Варна
Здравейте, милички!!!
Мен ме е налегнала яко работата и вчера никак не можах да чета какво става тук. Днес от сутринта съм отворила и се мъча да чета и да пиша...
Пепитка, честито сърчице!!! Хайде скоро и човече да видиш Simple Smile
Радвам се за Сигма! Simple Smile
Ант Г, много хубави емоции сте имали с това бебешко пазаруване!!! Simple Smile Мъъъничко ти завидях... Simple Smile
Ох, Пънче, наистина е гадно когато на работа е змиярник. Аз, да благодаря на Господ, не мога да се оплача от колежките си, дори напротив. Прекрасни са!
Кашмирче, по въпроса за казването за бременност... ако питаш колежката ми от съседната стая - не се казва, докато корема не опре в носа... хахаха Толкова много й личи и всички се радваме много за нея, а трябва да се правим на невидяли...
Чоко, радвам се за сърчицето! Стискам палчета да ти кажат,че всичко е наред и да се успокоиш Simple Smile
хах Зузи, как помниш кога си си пробила ушите? хахаха
Веселушче, и ти като мен си затисната от работа... ама трябва време за почивка...
Дали остана от прашеца на Пони??? Че той трябва да е много заразен...  newsm79
Лилка, я виж каква хубава пролет е навън? Simple Smile Хайде, миличка, дано лошите настроения отминат скоро...
Тониче, радвам се за отпуската ти!!! Simple Smile Хайде да си починеш хубавичко, а аз ще порабоя и за теб Simple Smile
Принцеска, нали докторите са казали, че можете да започнете с опитите отново?...
Весенце, ти си взе резултата от скрининга, а лекар не го е гледал още ли???
Сладката, ти май не си се отчела как си....
Хайде, милички, от сутринта до сега успях да напиша един пост... сега си мятам обедната супа и пак на тръстиката, както казва Тони...

# 566
magy, значи при теб положението е - или си имала ову, или си нямала  Laughing Наистина нищо повече не може да се каже. Аз как съм - държа се здраво за клона  Mr. Green Редовните горещи и нервни вълни, от 2 месеца съм и със силно сърцебиене, което започнах да се замислям дали няма нещо общо и с щитовидната, че не съм я изследвала нея скоро, но се надявам да отшуми с възстановяването на цикльо.
Зузи, вземи почерпи за празниците  Crazy
Пънче, нали знаеш, че не се гледа абсолютна стойност на БТ, а разликата между ФФ и ЛФ. Какво си се стреснала и ти сега.
Пони е на нисък старт  Heart Eyes newsm49
Лилка, аз и без да съм бременна имам подобни моменти  Flutter За хомеопатията - подкрепям, че е добре лекар да ти я предпише.

# 567
 smihesorry сбъркала съм го с нещо друго май Laughing

# 568
  • София

Дообре- имаме разрешение за нормално раждане  newsm44 От записа на тонове- няма контракции, само малката се опита да премахне всички колани от корема ми  Mr. Green

Лилка, в началото и аз бях супер изморена и хормоните ми играеха както си поискат. Не пий такива неща без мнението на лекар, аз се обаждах дори и заради Вомитуса  Hug

# 569

Дообре- имаме разрешение за нормално раждане  newsm44 От записа на тонове- няма контракции, само малката се опита да премахне всички колани от корема ми  Mr. Green

Йеееееей  newsm18 Значи Ирен ще се пръкне по нормалния начин през пещерата на щастието  Mr. Green И що така буйства това нашето зИлено  hahaha Hug

Общи условия

Активация на акаунт