Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не бяха като Овю, но си се виждаха съвсем добре.

# 16
Ей Зузанке, заглавието е страхотно smile3501 Благодаря за прекрасната тема  Flowers Bouquet

Хайде и аз тук  smile3539

Много благодаря на всички. Вярно, че е само точка, ама така и се радвам. Следващия път и сърчице ще чуем, знам аз  Simple Smile

После ще ви чета спама, дано не съм пропуснала някоя важна новина. Нещо в офиса е гърч. Половин ден ме няма и ми иде да  comp03  Crazy

Мартенския рекорд е страхотен. Давайте Априлки, да го задминете   bouquet

Скрит текст:
Като гледам как бързо се изписват темите, Зузке до 25.04 ще изпишем поне 2. Та да видим в коя ще ме сложиш на първата страничка   Simple Smile Док. иска да изпита търпението ми със следващ преглед след 23 дни  Crazy

# 17
Да ви държа под контрол. Mr. Green
Зузе, много готино заглавие и страхотно оформление на темата! Hug Ако приемаш едно предложение - може там, където пише "цели 8" за най-много положителни тестове в един месец, да се оформи като "март 2013 - цели 8", за да се знае кога е било. Rolling Eyes

# 18
Хей ме на и мен..........аз до сега дремех, че ударих една биричка край морето в този слънчев ден  Mr. Green

Зузке, супер весела тема, дано ни е на късмет, да знаеш, че имам усещането, че в товйте теми ще бременея  Wink много са ми на сърце,а заглавитюето е един път!

Патенце- да  Wink

# 19
Опаааа хайде на втора страничка ,росна, прясна да се запиша atwork
Зузе,заглавието е суперско,ха дано е на късмет Praynig

# 20
Прах, ти смени ли клиниката? Заповедта важи една година и можеш да я ползваш, когато решиш, че си готова за нов опит Hug

# 21
Записче   Animal Snail...  Който дремуца  Sleeping се записва чак на 2-ра страница..... Но нищо!....
Зузи, благодаря! Темата е много маркова! Страхотно! Много да е на късмет!  Flowers Four Leaf Clover newsm35  party006

# 22
  • Северозапада
... може там, където пише "цели 8" за най-много положителни тестове в един месец, да се оформи като "март 2013 - цели 8", за да се знае кога е било. Rolling Eyes
Ама то отгоре в светкащо синьо си пише "март 2013"  Rolling Eyes

# 23
Зузка, темата е трепач, а за формулата нямам думи.... smile3532

# 24
То аз докато се изкъпя и вие вече в новата тема! Crossing Arms

# 25
... може там, където пише "цели 8" за най-много положителни тестове в един месец, да се оформи като "март 2013 - цели 8", за да се знае кога е било. Rolling Eyes
Ама то отгоре в светкащо синьо си пише "март 2013"  Rolling Eyes
Упс!!! Embarassed Embarassed Embarassed Извинете! Flutter

# 26
Запис и от мен.Страхотна е тема та Зузи   заглавието е трепач .bouquet  bouquet  bouquet
Прахче искам и аз при теб там Laughing

# 27
  • София
Моля кажете си мнението. Този О тест като какъв да го броя:
Скрит текст:

# 28
а за формулата нямам думи.... smile3532

Като започна да смятам по формулата за обиколка на окръжност ще е опечена работата Joy

Прахи, не знаеш колко ще съм щастлива лично аз да те закова за едни 9 месеца отпред на 1-ва страничка Praynig За всички ще се радвам...и себе си мога да изтипосам там  Mr. Green

Кашмирче, за мен е +

# 29
  • В сърцето на любимия човек
Според мен е (+)
Примижай - така по-лесно ще прецениш наситеността  Peace

Новите ми тестове са същите, със също толкова наситени черти. Стават ли по-наситени?

Общи условия

Активация на акаунт