Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 24 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Рокси, радвам се, че си настроена опимистично!  bouquet
Тони, и аз мисля като останалите! Peace

# 256
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Лилка, най - накрая разбрах кога ти е прегледа  Mr. Green Чакаме те с прекрасните новини  Hug
Весе, аз съм с радикулит от началото на бременността, нищо че 2 месеца си мислех, че ме боли кръста, когато болката започна да слиза към краката отидох на лекар . Взимах Арника няколко дни, но я спрях . Още си ме боли, лежах доста време, но 1 ден съм по-добре, на следващия по - зле . Не искам да се плашиш, свиква се, но се консултирай с лекар ! Дано да се оправиш бързо  Hug
Пончи, с теб сме и очакваме щъркелче  Heart Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 257
  • София
Мерси Арвенче. Аз предния път си мислех, че е болка в крака, но те ме убедиха, че идва от кръста...Сега не знам. Ще кажеш ли, може и на лични, каква концентрация и по каква схема я пи?

# 258
  • В сърцето на любимия човек
Аз съм почти убедена кое ще е шТъркелчето на Пони  Mr. Green

# 259
Аз съм почти убедена кое ще е шТъркелчето на Пони  Mr. Green

аз пък съм съвсем сигурна, защото то щъркелчето само си призна  Mr. Green

# 260
 Sad да си тръгна е невъзможно...
Скрит текст:
Шефа си дойде от командировка и ме подкара със задачите. Но пък той е пич, сега му казах и на него и ме поздрави, зарадва се човека. Чак иска заместник да ми търси за след 8 месеца  Shocked, но му казах поне да изляза от 3-ти и ще го мислим, защото още ме е страх как ще се развият нещата. Колежката просто я избягвам и гледам даже да не комуникирам с нея, за да не дойде над главата ми да ми говори. Няяяяма толкова нетактични хора... А шефката ми повтаря на всяко мое "ох" "ама и ние сме били бременни". Казах и , че за мен това е най- важното сега и че не ме интересува те какво смятат, мрънкало ли съм, преигравам ли. Просто ще трябва да ме търпят  Crossing Arms

Лилка, чакаме те след прегледа с новините  Simple Smile

Колко бях заблудена, че Петък след обяд ще скатавам  Outta Joint

# 261
Здравейте сладурки
Да ви почерпя, че днес имам рожден ден, заповядайде:

Скрит текст:

П.с. Пони ако родиш днес, ще го запомня  Laughing
Лилка стискам палчета и те чакаме с хубави новини  Hug

# 262
  • Варна
Ох, Тони, чак ме ядосаха твоите колежки!!! Трябва да ти кажа, че когато една от колежките ми беше бременна абсолютно всички се съобразявахме с нея, а не тя да се съобразява с нас...
И сега, дори когато едното момиче от отдела е бременно, но "пази тайна" (то вече има бая коремче) ние пак се съобразяваме без дори тя да е споменала, че е бременна...
Сандреее!!! ЧРД!!!! Simple Smile Много да си щастлива, миличка, и всички мечти да ти се сбъднат!
Скрит текст:
между другото на моят мъж сестра му също има РД днес и получила много хубав подарък - котката й (бяла персийка с различни оченца) роди две котенца [/i][/color]

# 263
  • София
Сандра, ЧРД. Бъди здрава и много щастлива, а съвсем скоро и мама!  Hug
Само да ти кажа, че не си сложила правилния линк за графиката в подписа си. Като се цъкне на нея се отваря личната графика на всяка от нас.

# 264
Саше, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
Много да си здрава и скоро прекрасна мама!
 newsm59

# 265
Здравейте  Simple Smile
Аз съм в минорно настроение и нещо не ми се пише, само ви чета по диагонала.

Тонче, много е трудно да се работи с прости и нетактични хора. Споделям мнението за болничните. Confused

Честит рожден ден на Сандра и сестрата на половинката на Ева! Много здраве, любов и сбъднати мечти! Hug

Скрит текст:
В нашето семейство днес също имаме рожденик - дъщеря ми става на цели 6 години.  Sunglasses

# 266
Сандра, хепи бърдей, пиле шарено!  smile3510 Mr. Green Бъди здрава, щастлива, обичана, неотразима и върви устремено към мечтите си, за да ги сбъднеш!  

Лин, хайде да ти е жива и здрава щерката! И оправи минорното настроение, имаш причина за радост Mr. Green

# 267
Скрит текст:
В нашето семейство днес също имаме рожденик - дъщеря ми става на цели 6 години.  Sunglasses
Я да почерпиш!  Naughty Ще видиш минорно настроение!  Wink ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО!   bouquet Много радост да ти носи!

# 268
Благодаря ви за пожеланията  Hug
Весе мерси, чак сега загрях какво става, ощенякой беше казал, че не е както трябва ..
Мисля че вече я оправих  Flutter

Linofrina честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава и много да те радва!

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:01 от S@NDR@

# 269
  • Пловдив
[b]Сандра,[/b] честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана!!!
Момичета, абе да се допитам до вас, значи днес от 16-ти ден на МЦ трябва да започна дуфастон 2*1 за 12 дни ( поради задържан фоликул от предишния цикъл). И сега седя и  newsm78 ако не го пия какво ще стане дали има възможност фоликула да си е изчезнал сам - на прегледа на 3-тия ден от МЦ беше 13мм? Ако някой може да помогне с малко инфо, ще съм много благодарна  Hug
Рейни не пише и Сигмето не пише каде сте момичета  Simple Smile
Рокси браво на теб - лека полека ще си върнеш живота, аз вярвам в теб!

Общи условия

Активация на акаунт