КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 27

• 36 784
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 17:57 от *Бенджи*

# 391
Александър, аз ходих на едно такова изследване от любопитство. Беше биоскенер.  Замъкнах и половинката дори. Изкараха ни мега болни от всякакви неща. Само мозъкът ми беше наред  Mr. Green Всичко друго много зле. При половинката, който да чукна на дърво, е здрав по принцип, излезе същото.

# 392
Айде аз пак за ухото...Simple Smile Не е по темата, ама няма къде другаде да споделя...Simple Smile))

Скрит текст:
Как да разбера дали имам наистина нужда от някаква медицинска интервенция в понеделник или не? Дали ми е зараснало тъпанчето и няма нужда да ми правят нищо, но въпреки това извършат манипулацията?
Разрових се в нета, не че трябваше много ровене, де....и попаднах на това: http://news.plovdiv24.bg/192437.html
При мен се получи вчера по същият начин и става въпрос за същата клиника..Значи за 2г, нищо не се е променило...Направо ме е страх вече, нямам им доверие и не знам дали наистина всичко не се прави само за пари... ooooh!
Съвети приемам всякакви...Simple Smile
  Съветвам Ви да следвате всички препоръки на УНГ специалиста и да изпълнявате какво то Ви препоръча .  По интернет медицина и хомеопатия не може да се научи.Хомеопатичното лечение в случая може чудесно да се съчетае с конвенционалното. Вие си решавате.

# 393
Soleil*, точно това си мислих преди малко относно тези апарати и методи - до колко е точно изследването... В презентация на метода на Фол даже срещнах фразата - тестване на хомеопатични лекарства.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 10:20 от vichon

# 394
  • София - Варна - Бургас
Много благодаря за информацията  Hug
А подходящо ли е за малки деца- в смисъл трябва ли да стоят спокойно на едно място няколко минути? Сами предполагам?
И само в София ли има?

Ако детето е неспокойно, има си начин как това да стане чрез... майката.
  За конкретни питания - на лични.

# 395
  • София - Варна - Бургас
Александър, аз ходих на едно такова изследване от любопитство. Беше биоскенер.  Замъкнах и половинката дори. Изкараха ни мега болни от всякакви неща. Само мозъкът ми беше наред  Mr. Green Всичко друго много зле. При половинката, който да чукна на дърво, е здрав по принцип, излезе същото.

Има бактерии, които може да са вродени, други паразитчета от детската градина, например т.н. острици и да не са в дебелото черво, а в тънкото, където колоноскопията не може да проникне и т.н. Да не говорим за гъбичките които са повсеместно "показани" и се "придобиват" след АБ, например.

# 396
Kahlan, възможно е да доказвате стафизагрия, пък и някое от другите лекарства.
Предписанието наистина не е класическо, по-скоро...рисково.

Солей, нали мозъкът ти е наред Peace Laughing Hug

# 397
Точно двама хомеопати са ми правили Фол-диагностика.
Първи случай - абсолютно точно по показателите бяха определени ментални, емоционални и ментални преживяни травми отбелязани върху тялото ми. И то във вид - имаш проблеми с хормоните, а във вид преживяла си определен стрес. Тъй като тогава бях в остро състояние имаше такова предписание, но поради някакви причини (които нямат връзка с обсъждания въпрос) така и не продължих при този хомеота. Тъй като мои близки са при него - да, класически е.
Втори случай - имате проблем с орган А, имате проблем с орган В, имате проблем с орган С ...... и "компотено" предписание.
Мои близки са били на диагностика с апарат Оберон. Развитие подобно на втория случай при мен.

Лично мнение - когато умело се "прочитат" показателите на подобни апарати и се съчетаят с принципите на класическата хомеопатия може да се постине много.

*Бенджи* има достатъчно лекари, които може да посетите за диагностика. В крайна сметка най-важно е здравето.

# 398
  • Добрич
Откриха ми малка раничка на шийката на матката  Sad Чакам в момента и резултатът от цитонамазката. Гинекологът спомена за 3-кратно намазване с някакво лекарство само. Според вас има ли някакви рискове от това намазване? Хомеопатията може ли да помогне, досега само децата съм лекувала при хомеопат.

# 399
Имах доста голяма раничка, при това със съпътстващи симптоми - мина с хомеопатия, с конституция.
Приятелката ми също се оправи с хомеопатия.
Не дадох нито да ме мажат, нито да я горят (предвид, че няма да раждам вече). Личният лекар също ми каза в зависимост от резултатите от цитото да не давам изобщо да я пипат.

# 400
  • Добрич
Благодаря, Мече, а за колко време се повлия, знам че няма база за сравнение, всичко е индивидуално, но все пак?

# 401
Да, зная, че не е класическо предписанието, тя и въпросната докторка не е хомеопат, а просто си ги изписва тези препарати...познава за кое си точно в емоционален план по един принтиран лист от интернет с кратки описания на няколко хомеопатични препарата и ти дава да си го четеш и да си кажеш кое е най-близко до твоите емоции  Rolling Eyes Но се навих да опитам. Преди години съм ходила на класически хомеопат, но изтраях 2-3месеца и се отаказах, но съм чела това онова и се сетих, че може и да доказвам някое от сегашните лекарства. Преди малко й се обадих на докторката да й споделя опасенията си, но тя категорично ми заяви, че хомеопатията физически не може да се прояви в някакви симптоми, а само на емоционално ниво и ми каза 2 нови препарата да си взема за 2-3 дни да мине ечемика...Ама и аз съм една хем съм чувала, че такъв начин на приемане на тези лекарства не е желателен ама пак да пробвам. То от опит казват глава не боли, ама не е вярно това  ooooh!  Joy Та по този повод сигурно няма да е добра идея да взема новите хомеопатични препарати Хепар Сулфур 30С и Пирудеум (тако го чух) 9С. Сега др се сетих, а възможно ли е да е пък нещо като лечебна криза? Преди 10 и повече години ми излизаха ечемици и 3 пъти са ми ги махали оперативно... newsm78

# 402
Kahlan всичко е възможно Simple Smile ама за всеки случай не ги взимайте, а си намерет класически хомеопат, който да ви лекува както трябва.

# 403
Мече, фид -метрията й е до никъде. Тя всъщност никога не е била добра, но при конвенционалното лечение това е индикация за повишаване на дозата на лекарствата, защото е важно за правилното развитие на дробчетата.
Истината е , че до тук това, което сме постигнали с хомеопатията , никога не сме постигали с лекарства, така, че напредъкът е невероятен. Просто ситуацията като цяло си е доста комплицирана.

# 404
Kahlan всичко е възможно Simple Smile ама за всеки случай не ги взимайте, а си намерет класически хомеопат, който да ви лекува както трябва.
newsm10
Така е наистина Simple Smile Благодаря за вниманието   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт