Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 930
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Наде, Hug благодаря за ФЕмирското кафенце!  bouquet Много го обичам! Heart Eyes

Момичета,  не се обиждайте, Hug станахме много в темата и е невъзможно да изреждаш всички, аз по принцип гледам да благодаря на тези, които са постнали нещо - кафенце, сладичко, клипче, инфо и др. Важното е да ни е приятно и уютно в темичката. Laughing

Клоди, Hug я, кой е тоз дето те не отразява, че да му дам да се разбере... Joy

Звезде,  Hug държа да отбележа, че не съм се разсърдила нито обидила и нямах за цел да обидя никой    Peace

# 211
# 212
е къде ще ходим, че не разбрах............парти с кой? Confused Confused

нещо изпуснах нишката, много се нервирам. че нямам време за нищо, тюююю...то през тел. не си е работа  Thinking

# 213
  • Под Сините камъни
Аз пък ще си взема и от еклерите и от мъфините.Че мойта талия иска бая поддържане  Mr. Green
iwa_de купон на морето с Ча и Джан като гости.За вас Ча,за мен Джан  Peace
Мали туй куче ми скри шапката направо

# 214
Пепи,  Hug благодаря все пак.
То и аз нямам регистрация там, но влизах, защото имаше много снимки и новини за aктьорите от сериала и ги разглеждах. Но от къде им хрумна сега да заключат форума и да спрат регистрациите не знам.  Rolling Eyes

# 215
Дении следвам те душко  Wink.Не са притеснявай и мен не винаги ме отразяват  Mr. Green ама много сме не мой ни запомнят всички,а и аз не пиша много често
пиши пиши,даже и ти поканена на бъдещото парти на морето  Mr. Green ще има и специални гости от чужбина  Joy
Пиша, пиша Laughing
Ах, морете, чакам партито с нетърпение  Mr. Green Mr. Green
той още не ни е отразил вие слагате тигана вече  hahaha

Ще ни отрази къде ще ходи, я виж какви сме хубави всички, избор има ли  Mr. Green Mr. Green
аз ви казах в туитър - пускате 2-3 клипчета от Слънчев бряг и като видят за какво става на въпрос веднага ще долетят  Joy

# 216
  • в подножието на планината
Привет на всички новопоявили се!  wavey

Снеже,  Hug и на мен ми харесват колажите ти...  bouquet ставаш все по - добра... Peace

Дени,  hug

# 217
Илде аз съм тази дето не поздравява,благодари и като цяло супер невъзпитана особа се навря тук между вас...извинете  Mr. Green

Скрит текст:
поне се извинявам често  Joy Joy Joy Joy

# 218
Снежи,  Hug и аз искам да те поздравя за колажите ти. Много ми допадат.  Heart Eyes Благодаря ти, че ги споделяш с нас.

# 219

нещо изпуснах нишката, много се нервирам. че нямам време за нищо, тюююю...то през тел. не си е работа  Thinking
и аз когато ви гледам през телефона е ужасно  Close
иначе парти ще правим ама ти не си се включила още в туитъра  Mr. Green

# 220
  • Стара Загора
 Hug

# 221
  • Стара Загора

нещо изпуснах нишката, много се нервирам. че нямам време за нищо, тюююю...то през тел. не си е работа  Thinking
и аз когато ви гледам през телефона е ужасно  Close
иначе парти ще правим ама ти не си се включила още в туитъра  Mr. Green

Там е, мисля, че аз я следя дори  Peace

# 222
  • в подножието на планината
Илде аз съм тази дето не поздравява,благодари и като цяло супер невъзпитана особа се навря тук между вас...извинете  Mr. Green

Скрит текст:
поне се извинявам често  Joy Joy Joy Joy

Hug Не ми е направило впечатление... Rolling Eyes но нали пък се извиняваш, така че няма проблем... Laughing

# 223
Сладул  Laughing

Илда HugКенан скъпа Sad Laughing

Пейкова  bouquet

Лая четох в една тема че от сколо иска легистлация Peace

ОФФФФ 53 ЕП СЕ ОПРАВЯ В МОМЕНТА Naughty

# 224

и аз когато ви гледам през телефона е ужасно  Close
иначе парти ще правим ама ти не си се включила още в туитъра  Mr. Green
не съм ли  newsm78 newsm78, как да не съм последвала съм/последвали са ме някой,ама нещо загубих нишката Simple Smile)))
или имаш предвид не съм туитвала хмхмхмхм........

Общи условия

Активация на акаунт