Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 970
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Котенцееее.  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Галя, хубави снимки и гифчета. Heart Eyes

# 196
Сис,тамън за в тавата е с ориз  Joy

# 197
  • Под Сините камъни
Дении следвам те душко  Wink.Не са притеснявай и мен не винаги ме отразяват  Mr. Green ама много сме не мой ни запомнят всички,а и аз не пиша много често
пиши пиши,даже и ти поканена на бъдещото парти на морето  Mr. Green ще има и специални гости от чужбина  Joy
Охо там съм.Ще ми подскажеш ли кои ще са гостите от чужбинско  Mr. Green
Релакс кое ще готвиш с ориз бе?Котето ли.Малиии да взема да се покрия тогаз,да не ме изпапкаш  hahaha

# 198
Сис,тамън за в тавата е с ориз  Joy
Чакай гелгьовден да дойде поне за агне да го използваш Mr. Green

Благодаля за флапето  bouquet

# 199
Привет на всички новопоявили се!  wavey
Манка,Кали, радвам се,че ви харесват колажите...  redecoration

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 15:42 от tatarova

# 200
Дении следвам те душко  Wink.Не са притеснявай и мен не винаги ме отразяват  Mr. Green ама много сме не мой ни запомнят всички,а и аз не пиша много често
пиши пиши,даже и ти поканена на бъдещото парти на морето  Mr. Green ще има и специални гости от чужбина  Joy
как кой Джан и Ча ние вземаме Ча за тебе Джан  Peace  Mr. Green

# 201
  • Стара Загора
Дении следвам те душко  Wink.Не са притеснявай и мен не винаги ме отразяват  Mr. Green ама много сме не мой ни запомнят всички,а и аз не пиша много често
пиши пиши,даже и ти поканена на бъдещото парти на морето  Mr. Green ще има и специални гости от чужбина  Joy
Пиша, пиша Laughing
Ах, морете, чакам партито с нетърпение  Mr. Green Mr. Green

# 202
  • на вълнолома
замириса ми на фрапе и ида, нося еклери, че талията трябва да се поддържа Mr. Green

# 203
Дении следвам те душко  Wink.Не са притеснявай и мен не винаги ме отразяват  Mr. Green ама много сме не мой ни запомнят всички,а и аз не пиша много често
Пиша, пиша Laughing
той още не ни е отразил вие слагате тигана вече  hahaha

# 204
замириса ми на фрапе и ида, нося еклери, че талията трябва да се поддържа Mr. Green

ох как ги обичам  Heart Eyes

# 205
  • Керодиспансера
момичета,каде е качен 53 еп.,че не го намирам

# 206
  • Стара Загора
пиши пиши,даже и ти поканена на бъдещото парти на морето  Mr. Green ще има и специални гости от чужбина  Joy
Пиша, пиша Laughing
той още не ни е отразил вие слагате тигана вече  hahaha

Ще ни отрази къде ще ходи, я виж какви сме хубави всички, избор има ли  Mr. Green Mr. Green

# 207
Момичета, да ви питам нещо за дизи форума..
Скрит текст:
Мен от известно време не ме пуска там.. пише ми, че е скрит и трябва да имаш регистрация. Е да, но регистрация не мога да си направя, защото са спрени.  Rolling Eyes Вие имате ли такъв проблем?

# 208
  • в подножието на планината
Наде, Hug благодаря за ФЕмирското кафенце!  bouquet Много го обичам! Heart Eyes

Момичета,  не се обиждайте, Hug станахме много в темата и е невъзможно да изреждаш всички, аз по принцип гледам да благодаря на тези, които са постнали нещо - кафенце, сладичко, клипче, инфо и др. Важното е да ни е приятно и уютно в темичката. Laughing

Клоди, Hug я, кой е тоз дето те не отразява, че да му дам да се разбере... Joy

# 209
  • Под Сините камъни
как кой Джан и Ча ние вземаме Ча за тебе Джан  Peace  Mr. Green
Е щом сте рекли няма да се дърпам ся.Джан - Джан поне не съм на сухо  Mr. Green hahaha
Рая нямам регистрация там и не мога да ти помогна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт