Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро фенки
Ирка супер стихове рано рано, мерси и за кафетата
аде на тръстиката отново
Хубав и спорен ден на всички  Hug
dundiii благодаря да 53еп. , ама откъде се появи и не се ли превежда от някой и дали отговаря на 53еп. оригинален  newsm78
Оооо Ганушка гюнайдъъъън и чок тешекюр за каайвеси

# 91
"От най-необузданите жребци стават най-прекрасните коне, трябва само да се отгледат и обяздят."  Mr. Green

Добро утро!  Hug

Благодаря за новата прекрасна тема   bouquet

Ирка, за кафето   bouquet

Аз не съм видяла Чаги с някоя от изброените и не мога да съм сигурна дали е бил или не е бил Simple Smile
Млад е,известен,бързо го замая славата и явно иска да се наживее.Мислите ли,че момчетата на неговите години нямат бройки за по 1-2 нощи?Той просто е известен и да иска и да не иска може би рано или късно нещата се разбират за него Simple Smile Друг е въпросът,че може поне да ги подбира малко по-добре при положение,че сигурно има и по-хубавки готови заради него да жертват някой неща Simple Smile

Ирка,да не се обидиш.Продължавай да ни даваш информация  Hug Преди нямахме и това.Аз обаче си имам едно наум,още повече като не познавам човека,който ми я дава тази информация,нали при теб случая е такъв?

Обаче,ако всички тези неща са верни,еми нормално е Хазалчето да търси другаде и да се отдръпне от него.  Peace

Аз Чаги не го харесвам чак толкова,да симпатичен е, но до там.Грабна ме най-вече магията ФЕмирска.  Heart Eyes Simple Smile

# 92
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невракова,Ронатиче Hug Hug Hug,Аз ви казаха и снощи,каквото ми казват,това ви предавам,кой на какво вярва сам ще си прецени,няма за какво да се обиждам,докато научавам нещо ще го споделям,а всеки сам ще прецени дали е вярно,и аз отначало си мислех че някой се бъзика с нас,но проверих някой неща и излязоха че е така,например за дрехите,някой от тях кой дизайнер е правил,а и виждате как всичко ни става по ясно,като например защо Хазал страни от него,ако кажете недей,ще спра да не ви обърквам,както кажете Hug Hug Hug

# 93
  • У Диспансера ...♥♥♥

А сега ще ви поздравя с една песен,за успешен старт на деня Hug

# 94
Иркаааа давай инфо каквото чуеш това ще ме крепи жива до септемврииииииии  Praynig

# 95
Добро утро фенки
Ирка супер стихове рано рано, мерси и за кафетата
аде на тръстиката отново
Хубав и спорен ден на всички  Hug
dundiii благодаря да 53еп. , ама откъде се появи и не се ли превежда от някой и дали отговаря на 53еп. оригинален  newsm78
Оооо Ганушка гюнайдъъъън и чок тешекюр за каайвеси

Чесно казано  незнам кой го е превеждал,а и неможах във серията да видя надпис кой го е превеждал и не помня кога съм го сваляла ,но мисля че от тук съм го сваляла,за което се извинявам,но видях че го няма на първа страница и затова го качих,ако някой от вас го е превеждал му благодаря и аз Simple Smile

# 96
Добро утро и от мен момичета! Благодаря отново за прекрасната тема!
А за Чаги само той си знае с кого е и с кого не е-ние тук май само ще си гадаем!Клюки всякакви-аз поне не вярвам почти на нищо,защото и не го познавам не мога да го съдя.......
Благодаря и за 53 епизод!!!

# 97
  • Под Сините камъни
Гюнайдън къзлар!На ден по тема ашколсум нямате спирка.
Снощи имах гости и пак не можах да съм с вас,но сега идвам с кафенцето После се връщам да ви чета  Hug
Рени ,Снежи Благодаря за новата тема.За вас момичета

# 98
Ирка Hug

Няма какво да ни объркваш,аз се радвам,че ни носиш новини,преди това си беше направо информационно затъмнение Simple Smile Пак се извинявам,ако съм те засегнала по някакъв начин.Продължавай да публикуваш каквото са ти споделили  Hug

# 99
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка Hug

Няма какво да ни объркваш,аз се радвам,че ни носиш новини,преди това си беше направо информационно затъмнение Simple Smile Пак се извинявам,ако съм те засегнала по някакъв начин.Продължавай да публикуваш каквото са ти споделили  Hug
  С нищо,няма за какво да се засягам,то и аз съм си Тома неверни,така че ви разбирам,щом искате ще слагам,каквото разбера,защото тя и от Париж пак ще ни държи информирани Hug

# 100
Никого не искам да засягам и аз-всеки може да си публикува каквото иска,друг е въпроса кой на какво ще повярва или не! ако съм обидила някого моля за извинение,казах си мнението абсолютно нищо лично!!

# 101
"От най-необузданите жребци стават най-прекрасните коне, трябва само да се отгледат и обяздят."  Mr. Green

Добро утро!  Hug

Благодаря за новата прекрасна тема   bouquet

Ирка, за кафето   bouquet

Аз не съм видяла Чаги с някоя от изброените и не мога да съм сигурна дали е бил или не е бил Simple Smile
Млад е,известен,бързо го замая славата и явно иска да се наживее.Мислите ли,че момчетата на неговите години нямат бройки за по 1-2 нощи?Той просто е известен и да иска и да не иска може би рано или късно нещата се разбират за него Simple Smile Друг е въпросът,че може поне да ги подбира малко по-добре при положение,че сигурно има и по-хубавки готови заради него да жертват някой неща Simple Smile

Ирка,да не се обидиш.Продължавай да ни даваш информация  Hug Преди нямахме и това.Аз обаче си имам едно наум,още повече като не познавам човека,който ми я дава тази информация,нали при теб случая е такъв?

Обаче,ако всички тези неща са верни,еми нормално е Хазалчето да търси другаде и да се отдръпне от него.  Peace

Аз Чаги не го харесвам чак толкова,да симпатичен е, но до там.Грабна ме най-вече магията ФЕмирска.  Heart Eyes Simple Smile

Добро утро,
romanti4ka, напълно съм съгласна с теб Peace
Ирка.84 продължавай все така, много се забавляваме и ни носиш новини, които лично аз няма как да намеря. Много благодаря на домакинята, пожелавам хубави моменти, докато отсъства, thanks и за 53 епизод на dundiii, както и за кафето, имах нужда,
хайде лек и успешен ден, отивам да бачкам, но ще следя новините и тук и в twitter.

# 102
Добро утро Hug и благодаря за кафетата, Ганушка,  bouquet Ирка,   bouquetПепи.  bouquet
Пак Ви изпуснах, все по-трудно Ви догонвам, все изоставам, Rolling Eyes затова се въздържах от предложението на Рени, но виждам, че желаещи има.
Рени, благодаря  newsm51за темата, прекрасна е.

# 103
  • Стара Загора
Гюнайдън, къзлар! Докато ви изчета, изпих две кафета  Shocked Shocked

Ренка, Снежи за темата отново страхотна    bouquet

За Чаги, какво да кажа, нормално като че ли за неговата възраст да си ляга с тази и онази и да не подбира, младо още не разбира, щом още го вълнуват ци*и смятайте, че мацките определено не ги гледа в очите  Mr. Green Играе го гъзарче и затова се крие, според мен е почти невъзможно да няма туитър, но това е начин да си държи фенките под напрежение и близо до себе си, да бъде интересен  Peace

Неви, благодаря за писмото   Hug   много истина има в него  Naughty

Ирка, аз с удоволствие чета всичко, което научаваш, не спирай да ни информираш, всеки сам решава кое да чете и на какво да вярва   Hug  Благодаря ти, че въпреки че изглеждаш "луда"   Mr. Green    в очите на хората продължаваш да питаш за да ни даваш инфо

Благодаря и за 53 епизод, но имам спомен, че някой от темата го беше превеждал, дали не беше Манка или греша ...  newsm78

# 104
Добро утро на всички  Hug  Hug  Hug

Рени   bouquet, Снежи   bouquet благодаря ви за темата.

Уф, не мога да ви открия вече в коя тема сте  Joy А докато ви изчета...
Много сте се разочаровали от Чаги  Laughing, но все пак и той е човек - да не го издигаме на пиадестал.

Лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт