Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 904
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Хилоу лейдис Hug Hug Hug Прегръдки за всички от мен Hug Hug Hug
Тъкмо изгледах Анадослките орли,ама много приятно филмче.Хареса ми:)
Желая на всички ви (няма да изреждам,да не пропусна някой)прекраааасен и усмихнат ден,въпреки мрачното време Hug Hug Hug newsm51

# 121
  • Под Сините камъни
О Иве вече си имаш крачолче
penka_bg само това което е на първа страница можеш да гледаш другото се превежда от момичетата  Hug

# 122
hohoho Писах мУ..... Joy

ПОздрави от Българияяяяяяяя,многозначително нали Mr. Green

я вижте заключих ли си профила И АЗ newsm78

# 123
  • Под Сините камъни
hohoho Писах мУ..... Joy

Иве заключила си го.Имаш катинарче

# 124
penka_bg само това което е на първа страница можеш да гледаш другото се превежда от момичетата  Hug
Пепи никакви гащи не са туй..МОНОКИНКИ  Mr. Green

# 125

ЕТО 53 ЕПИЗОД

Добро утро   на всички случаино го намерих  и го качих ,защото видях че го няма на първата страница Simple Smile  Приятно гледане  и Лек ден Simple Smile

И къде го "намери" случайно  newsm78

Това, скъпа, е 53 еп., който аз правих и който умишлено свалихме от първата страница. В момента го оправям и когато стане във вида, в който трябва да бъде ще го пусна пак.

Ако обичаш изтрий си поста и публикувай само неща, който ти си правила, ако преди това не си прочела кореспонденцията преди появата ти.

Следващия път, като направиш една серия и видиш за колко време и труд става въпрос, ще се радвам да я публикуваш и всички да й се насладим.

manka много извинявай ,за серията ,благодаря ти много за труда.Искам да си изтрия поста,но мидава някакава грешка.някой може ли да ми каже как да го   изтрия  

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:45 от dundiii

# 126
  • Под Сините камъни
Пепи никакви гащи не са туй..МОНОКИНКИ  Mr. Green
Е все е нещо,то тъй се започва  Mr. Green

# 127
Хубав ден Hug
Рени  Hug

Егати времето  Crossing Arms филми, храна и човек да не става от леглото на такова време

# 128
  • Русе
Здравейте! Ровя си се ту из ФБ ту из туитърчето... иии тук постоянно  Simple Smile Сега попаднаха на снимка на Ча с един таблет.... замислих се, че съм срещала доста такива, къде с таблет, къде с Ай фонче.... чудя му се кво се рови в тях толкова като ни ФБ ни туитър има... пък и сред нас не го виждам  Mr. Green

# 129
  • У Диспансера ...♥♥♥
hohoho Писах мУ..... Joy

ти пък за какво го заключваш,ау ама от там не излизате обаче,аз пък писах на Джан,на по сигурно да заложа,тоз я е Ча я не е,там е истината и трябва да я открием Mr. Green

# 130
Здравейте!  Hug Hug Hug

Пак нова, красива тема!    bouquet  bouquet  bouquet

Май малко по малко се разочаровате от Ча … Whistling

Ха, добре дошло … smile3508 smile3508 smile3508

Ирка, благодаря за всички споделени новини.   bouquet
Аз пък си мисля, че едва ли всичко, което се появява като инфо, е вярно.  no no
Така им се иска на тия Убавици около него.   Mr. Green  Млад, красив, известен, пък чак толкова да не подбира.... Naughty

# 131
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мен ми се иска,да не е с тия убавици,ама една да беше да я подминеш,пък като гледам те всички коя от коя по,почвам да клоня че явно вкуса му си е такъв,те са го казали хората:"Хубавите ябълки,прасетата ги ядат" ooooh!

# 132
къде е 53ти епизод е не видях newsm78

На кака й е ясно всичко....красивите МЪЖЕ и красивите ЖЕНИ имат само един проблем...само един,че са красиви!!! не е нужно да се обосновавам повече

Релаксче кво писа на Джан...да не се дублираме Mr. Green

# 133
Добро утро  Hug и Добър ден  Hug

ох Ирче ще ме умориш от смях още сутринта  Mr. Green ама писа ли му на Джан че си ти тази фенка дето подпитваше  Joy така по може да ти кажа нещо  Joy

# 134
Момичета,но да не забравите,като им пишете:айде турски не знаете,но може нещо да скалъпите с чичи-то, но ако това не стане поне им пишете на английски,че някак да се разберете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт