Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 769
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Кво казахте,че имало хубави фенки в България ли?Ами ще отскоча до там да ги видя  Laughing

Ма много се бавиш, я се стегни!!!!

# 541
  • В света на мечтите... ❤
- Така,сега ще го карате по кротко,няма да му се даваш още първата вечер след брака!

- Ха,ха,да бе ние толкова чакахме,ти шегуваш ли се с нас.  Laughing

# 542
Чаги ни търси ама сме много фенките в България и бавно ще става.

Чаги специално за нас е решил да поплува и да ни се покаже малко мокър.

# 543
Аз съм убедена че Хазал и Чаги са се базика ли за този техен кекс. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 544
Вие се базикате с брат му,ама и той си има фенки
Скрит текст:

# 545
# 546
Това го пускам само за сравнение

Ами, тука тоци йок. Никакво, ама никакво въздействие от тази целувка.

Да ви кажа честно: аз не съм гледала ПЕ още, но като гледам целувките, ми прави впечатление следното: При Фемир - тя беше тази която в повечето случай прекратяваше и/или целуваше много леко, докато при тия - струва ми се Ча нещо бяга.... де да знам може и така да ми се иска само Simple Smile

# 547
# 548
Май,този последния не разбра,я пак  Laughing   Joy

# 549
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве, от къде ги изрови тия хипопотами... Joy

Дайте сега да се уточним...според мен не Чаги целуваше Гизем, ами тя него...само веднъж я гледах първата им целувка и тя така му се нахвърли,  имах чувството, че ще го изяде...  #2gunfire отврат... Sick
 Илде Hug аз нито един път не съм ги гледала и нямам такова намерение,само докато ми се мерне такъв клип и като от чума бягам Mr. Green

# 550
# 551
  • в подножието на планината
Иве, от къде ги изрови тия хипопотами... Joy

Дайте сега да се уточним...според мен не Чаги целуваше Гизем, ами тя него...само веднъж я гледах първата им целувка и тя така му се нахвърли,  имах чувството, че ще го изяде...  #2gunfire отврат... Sick
 Илде Hug аз нито един път не съм ги гледала и нямам такова намерение,само докато ми се мерне такъв клип и като от чума бягам Mr. Green

Аз също не гледам нищо свързано с ПЕ, но тази целувка я видях случайно, защото тогава ми беше любопитно да видя трейлъра към втори епизод въобще не съм очаквала такова чудо... #Crazy бях потресена... ooooh!

# 552

това са ми бившите любовници
едно време бях с тези гащи  Heart Eyes

# 553
# 554
  • в подножието на планината

Приятно гледане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт