Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 788
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • Pleven, Bulgaria
Ани,много добре си се справила с новата тема  bouquet

Ани,Снежи,Бел,Рени

# 16
  • У Диспансера ...♥♥♥
 като за сефте много добре,ама май Чагитко е по изразен Hug Joy Joy Joy

# 17
Joy Joy Joy

# 18
Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

# 19
Така вече сме в 67 тема на какво напомня това число.Като цяло на това на колко години е на някоя от вас баба та или дядото,но в случая напомня на края на АФК и какъв беше той.....В началото едно недоразомение ни победи....Късно ли е?...Късно е!....Какво ще ни спаси....Какво виждаш когато погледнеш към нас освен болка и разочарования какво ще ни спаси...След това развалянето на годежа на Емир с Едже....И парка любимият им парк....Парка беше свидетел на нейното криене,сълзите,бягането и......На мястото на което започна всичко..... 67 епизод е началото на края какво имам предвид ли.....Това че започнаха в онзи парк и всичко приключи в него....ЛЮБОВТА ИМ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ПАРК КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ.ЛЮБОВ КОЯТО Е ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ НАЙ-ТРУДНОТО НЕ УМИРА.....

# 20
  • София
Така вече сме в 67 тема на какво напомня това число.Като цяло на това на колко години е на някоя от вас баба та или дядото,но в случая напомня на края на АФК и какъв беше той.....В началото едно недоразомение ни победи....Късно ли е?...Късно е!....Какво ще ни спаси....Какво виждаш когато погледнеш към нас освен болка и разочарования какво ще ни спаси...След това развалянето на годежа на Емир с Едже....И парка любимият им парк....Парка беше свидетел на нейното криене,сълзите,бягането и......На мястото на което започна всичко..... 67 епизод е началото на края какво имам предвид ли.....Това че започнаха в онзи парк и всичко приключи в него....ЛЮБОВТА ИМ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ПАРК КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ.ЛЮБОВ КОЯТО Е ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ НАЙ-ТРУДНОТО НЕ УМИРА.....

Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Hug

# 21
Добър вечер,да се запиша и аз страхотна тема благодаря за нея

# 22
В момента съм на една такава вълна и ако някой не одобрява моля не ме ругайте само. Hug

# 23
Записсссс

# 24
  • Pleven, Bulgaria
Скрит текст:
Галя    bouquet   Hug

# 25
  • София
Имам чувството, че темите нямат край, дори и повечето от вас вече да са изгледали сериала, все се намира нещо ново,което да се изкоментира, нещо незабелязано досега, а тези неща не са едно или две и ние които още не сме го изгледали тепърва ще намираме тези моменти и ще коментираме и разсъждаваме над тях....
Благодаря на  Нервакова  за поредната тема  Hug  Както винаги съм убедена, че ще ни бъде приятно, весело, дори и тъжно понякога  Hug Hug

# 26
ЛЮБОВТА ИМ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ПАРК КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ.ЛЮБОВ КОЯТО Е ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ НАЙ-ТРУДНОТО НЕ УМИРА.....
Кой каза че не вярва Rolling Eyesза мен съм го казала че са щастливи някъде и си живуркат с бебоци поотраснали Laughing

# 27
  • София

И ти се отърва малко от нас  Joy

# 28
  • Стара Загора
Ани, страхотна тема, браво   smile3525

Бел, Снежи за колажите ви   smile3525 newsm51  супер сте

Рени, мисля че и туитър не те спаси от правенето на теми  Mr. Green Mr. Green

# 29
Ани, за теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт