Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 113
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета! Hug
Минавам само да ви честитя новата тема     bouquet  и да ви пожелая хубав, слънчев и усмихнат ден.

Ани  Hug    Снежи   Hug   Бел   Hug  За пореден път ни събирате в една чудесно оформена тема     newsm51 newsm51

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes той си е само за мен

# 436
Здравейтееееее

Аз съм на диета....малко ограничавам АФК и Чаатай....и темата Rolling Eyes....че когато прекалявам с нещо си имам един червен бутон в главата....отдавна си светеше и пиштеше ама вече се поуспокои Joy Joy Joy Joy,та така....КАКА ВИ ще ви навестява ама няма да е като преди Mr. Green

# 437
# 438
Здравейте на всички момичета.
Не мога да ви настигна.

# 439

снимка на гробището....романс от всякъдеееееееееееее  Mr. Green

# 440
На снимката където са Хазал и Чаги косата и в корените на вафли ли е или е накъдрена. newsm78

# 441
  • Някъде там
На снимката където са Хазал и Чаги косата и в корените на вафли ли е или е накъдрена. newsm78

По скоро ми прилича да е била на  плитки до средата на косата, но определено не е вафли  Simple Smile

# 442

Загледах се в тази снимка и се зачудих защо Фериа не реагира така и в последните епизоди, когато и беше писнало от всичко вместо да бяга за Америка да беше му ударила едно шамарче на тоя хубавец за да слезе на земята Simple Smile

# 443
Значи съм познала.

# 444
Последните серии ако беше му ударила шамар нямаше да и се размине щеше да и прави наинат тогава и двамата са едни инати.

# 445

По скоро ми прилича да е била на  плитки до средата на косата, но определено не е вафли  Simple Smile
Леле какви имена на прически Mr. Greenвчера омбре сега вафли Laughingтова вафлите с преса ли където се прави Rolling Eyes

# 446
  как гледа Crazy

# 447
  • София
Скрит текст:

снимка на гробището....романс от всякъдеееееееееееее  Mr. Green

И с траурна снимка на ревера  Tired Наистина романтика  Rolling Eyes

# 448
  • Някъде там

Леле какви имена на прически Mr. Greenвчера омбре сега вафли Laughingтова вафлите с преса ли където се прави Rolling Eyes

smile3521 Hug

# 449
Добър ден, момичета-кокичета! Привет на всички  wavey

Снощи пак сте стояли до късно, нямате прочитане, имало е от всичко по много - гифчетата, шегички, музика, клипчета, снимки, колажи.
Благодаря ви, че ви има!   bouquet

Благодаря за кафенцата  Hug

Романтиче,  Hug за стихотворението на Д. Дамянов, мой много любим поет   bouquet

Пейкова,
Скрит текст:
може да ме наричаш за по-лесно Кали, приятно ми е   friendship

Марги,  Hug за постове за Зехра и Юмер, Мехмед, Вайсел, и най-вече за Халил.   bouquet

Марги, Hugкато те чета, ще взема да стана снисходителна към Халилчо. Joy
Hug  newsm10

Още веднъж ще се повторя, че се удивлявам на желанието ти да търсиш винаги доброто, да разглеждаш дребните неща и винаги търсиш отговор на въпроса "Защо?".
Прочетох постовете на един дъх...понякога се опитвам да се включа в дискусии, защото ми е много приятно, но не винаги успям по ред причини...
Все пак затова сме тук...да общуваме, да погледнем даден момент или герои от друг ъгъл, даже и да е различен от нашата гледната точка, това по някакъв начин ни обогатява, увеличава представата ни за героя и сериала.

Пожелавам ви приятен, слънчев четвъртък!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт