Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 868
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Добър ден Hug и на появилите се скоро.
Голям коцкар е Левент на този етап от сериала, една изпраща, друга посреща на яхтата, #Crazyпразно няма,  ooooh!а Санемката само се облизва отстрани, още не е хлътнала по него.

# 451
Ива, Капризче, Верче, noric, Иве, Галя, aida123,  Кали, Hug

Кали,  Hug
Сега с поста си за тая красавица Гюндже, Wink може и да те опровергая... newsm78 Joy
Понякога даже и аз виждам, че доброто е малко...и не стига, не стига и за моето разбиране... Thinking

Гюндже... Thinking

И Гюндже снощи получи за поред път доза и порция истина в думите на Корай...
направи си услуга...не се занимавай с моя живот, имай си свой...
На Корай много качества и достойни поведения съм му признала и отношението му към Гюндже е сред тях.

Настина ми е безкрайно трудно да я разбера, как и защо сама съсипваше живота си. При това не беше й влюбена в Корай, мислеше си само, че го обича. Но истината бе друга, при това и тя я знаеше, но не й харесваше затова и не я приемаше, опитвайки се да изкриви, изопачи фактите.
Дребнава, отмъстителна, егоцентрична в онзи вид в който не бе полезна дори на сама себе си, в онзи вид на патологичната форма на егоизма. Mr. Green
Това си е чисто безумие когато сам си го причиняваш, при това да си си напълно в ред и с акъла... ooooh! Crossing Arms
Не просто ме ядосва, дожалява ми за нея, че една млада жена, с перспективи все пак някакви така може сама да се унижава. Mr. Green
В случаи като нейният винаги давам крачка назад от иначе силно феминистичните ми настроения спрямо мъжете особено в сериалите/  box tooth/...признавам им, понякога нямат вина и те... Embarassed Wink

Толкова проблеми докара на Фериха сама, при това без да се замисли за нея, че и за другите около нея освен за себе си, по-голяма мечешка услуга "приятелка" не бе й правила... Mr. Green

На моменти не виждам никаква разлика между нея и Ханде в някои от "изпълненията" й, с тази разлика не маловажна, че поне Ханде си признаваше за тях, за разлика от Гюндже.
Той за това Корай вече беше я попитал...с какво си по-различна?

Притча за мечешката услуга
Мечка и отшелник живеели в непосредствена близост.
Сприятелили се и взели често да се събират заедно.
Един ден, докато си почивали, муха кацнала на носа на отшелника.
Мечката се опитала да я прогони с лапа, но мухата била нахална и се връщала.
Тогава мечката се ядосала, грабнала един голям камък и размазала мухата, заедно с главата на приятеля си.
Глупавият приятел може да ти навреди повече от най-умния враг.

Източник:http://prit4ite.blogspot.com/2012/10/pritcha-za-mecheshkata-usluga.html

Малко възможности за приятелства имаше Фериха, и не само там "долу", а и "горе" в онзи друг свят и те в голямата си част вместо да й помогнат й навредиха допълнително... Rolling Eyes

Ама и Фериха и с нея много се ядосвам, хем я знаеше Гюндже каква е и пак на нея вярваше повече отколкото на Емир дори, на Емир който я обичаше като обезумял... Rolling Eyes

Като не ти върви и нямаш късмет...така, всичко и всички против теб, начело и заедно с теб самия... Mr. Green
Фериха имам в предвид... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 13:01 от margita9

# 452
Eли,Иве,Галя... wavey
Капризче,
от сутринта се преобличаш 2 пъти  Hug и то в мойта гама  newsm10

# 453
Снежи, тези ФЕмирски колажи твои ли са, newsm78 страхотни са?!
На тази снимка са ми като Крачун и Малчо. Rolling Eyes

# 454
Снежи,  Hug страхотни колажи   bouquet

# 455
Има ретро преса,маша и преса за вафли и преса за изправяне.
Даже в 65 епизод си личи че Фериха на бритона е с вафли ама от ситните.

# 456
Кали   wavey
Момичета,шпионажа работи  Hug .но са стари снимки  newsm78

# 457
И ми кажете че е нямало нищо.Рано или късно ще се появят снимки който ще докажат всичко.Трябва да имаме търпение само.

# 458
И ми кажете че е нямало нищо.Рано или късно ще се появят снимки който ще докажат всичко.Трябва да имаме търпение само.

newsm10  smile3501  newsm10

Oчаквайте продължение... hahaha hahaha hahaha

За сега и това колажче,защото имам задачки...до по-късно...
Наде, мои са колажите...кефя си се  Party

# 459

Аз също съм на мнение, че с Фериа Емир е по-скоро настоятелен с целувките. Не съм гледала ПЕ, но ако там по-скоро отвръща, разлика явно има  Peace
То си е точно така, Емир беше активния с Фери, а тя само в сцената в 44 епизод беше страстна. В останалите случаи не виждах желание за интимна близост с него, беше инертна в това отношение, тези неща си и останаха далечни както бяха още в началото. Тя предпочиташе да се гуши в него, вместо да го желае като мъж, странна е Фери, много и във всяко едно отношение.

Ето с това и аз съм съгласна, чудех с дали е толкова студена защото ролята и е такава, така е възпитана и по-сдържана или просто въпреки, че е добра актриса в това отношение си е много зле  newsm78
А относно целувките с Гюнеш, казвате, че били такива защото отмъщавал, от друга страна казвате, че на 3 месец вече бил влюбен, така и не мога да разбера, влюбен ли е или не? Както и не мога да разбера защо отмъщава на Явуз? Ако някой може с 2 думи да ми каже, но не бих гледала ПЕ заради това.
Иначе момчето може и да си играе добре, просто я няма магията като с Хазал, така мисля. Преди време някой беше дал много добър пример с Берен Саат в ЗП, където с Къванч имаше страхотна имия и после в Пепел от рози, където тя пак си игра добре, но като се погледнат или докоснат с Kерим не съм почувствала нищо особено.
Освен това въпросната  Гюнеш /аз дано не и бъркам името/ от 3 се, попаднах на някакъв филм с нея случайно, тук го бяхте коментирали и погледнах оттук оттам да я видя - симпатична е, но не мисля, че играе добре, което в интерес на истината в турски сериал, поне главните роли не съм го виждала.
Тук много хора обаче говорите за някаква много пламенна нейна целувка, стана ми любопитно, моля ако някой има видео да даде да я видя?

Здравей, evkall, вчера обсъждахме темата и както е нормално се изказаха различни мнения. По отношение на влюбването аз не видя влюбен Емир (ама си признавам, че съм гледала тези серии само веднъж без много да се задълбавам). Не знам какво ще открия при "втори прочит".

А за целувките с моето мнение исках да кажа точно това, което си казала и ти по-горе - няма "химия" между тях (актьорите имам предвид) и това. Или Ча и Хазал са много добри актьори, или е нещо друго. Но те ме докоснаха, а другите не.

Ето ти въпросната целувка

Скрит текст:

ПП: За мен Чаатай има голям потенциал. При тази игра, която ни показа и в трите сезона - евала, дето се казва, за първа роля на модел, шапка му свалям.

# 460
Капризче,много си хубавка  Hug

Снежи, да не работиш за тайните служби  Simple Smile

# 461

Ето ти въпросната целувка

Скрит текст:

ПП: За мен Чаатай има голям потенциал. При тази игра, която ни показа и в трите сезона - евала, дето се казва, за първа роля на модел, шапка му свалям.

Съгласна съм Манка, неговата игра много задобяваше с всяка следваща серия. На човек малко или много трябва да му се отдава актьорската професия, защото само със старание едва ли би се получил същия ефект.
Евкал, ето и тази.

Скрит текст:

# 462
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте момичета Hug Hug Hug За кафенцата,закуските,клиповете,и за Дамян Дамянов,и аз Марги много го харесвам и още снощи щях да ти благодаря че го постваш Hug HugРенка Hug Hugами аз снощи бях така #Cussing outама на мен  за 2ри път ми се случва,преди това тока спряха както си драсках,и почвам да свиквам вече,днеска ще му наблегна и ще го направя Mr. GreenКпризче много ми харесва как си се докарала,едно позитивно ми става като те гледам Hug

# 463
Капризче,много си хубавка  Hug

Снежи, да не работиш за тайните служби  Simple Smile

Вани, тайни служби ли  newsm78...и Ча се ядосва,че всички го преследват..."Аман,бее...не мога да дишам от съгледвачи..."  hahaha hahaha hahaha

# 464
Много сте тихииии бееее  Mr. Green
а така до 17ч бъдете кротки и после късайте синджира нямате никакви грижи, ваша съм  Hug
Аз съм на тръстиката яко в джаза днес , затва ме няма
ади милички до после
Туитърките НЕ ВААР
Капризчееее мнооого си хубава едно време и аз само се преобличах от аматарната ама Ча ми секна тези мераци, немога го прежаля  Tired

Общи условия

Активация на акаунт