Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 564
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
По какъв повод беше лапарото? Защо Начев, който е ендокринолог ти го прави?

# 196
Лапароскопията ми я направиха за установяване на проходимостта на тръбите, защото аз реших че цветната снимка която ми правиха преди това не струва.
 Вероятно бъркаш Д-ра с брат му който също е лекар и както ти си вметнала е  ендокринолог.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 19:28 от kemivas

# 197
  • София
Възможно е.  Peace

# 198
  • София
И така мислих, четох и днес звънях и си запазих час за преглед на 17.02 при д-р Ненов, Шейново. Дано съм взела правилно решение. Ако доктора каже, което е много вероятно, направо насрочваме дата за лапарото. Не ме е страх толкова от самата операция, а от крайния резултат. Дано си ми оставят и двете тръби.  Praynig  Досега за лявата не са казвали да има някакъв проблем. А дясната ще видим дали е хидросалпингс или параовариална киста. Хубаво ще е още след прегледа да имам по-голяма яснота.
kemivas, 1900лв. ми се струва доста, но пък важното е, че си доволна и всичко е минало добре.

# 199
  • София
Мен ме оперира той. Благодарение на него се роди Андрей!
Имай предвид само, че се чака много.
Би ли споделила за кой ден записа час, за да знам и аз кога да звъня?

# 200
  • София
Много ме зарадва постът ти. Simple Smile
Звъннах днес, предложиха ми часове за 17 и 20 февруари. Аз запазих за 17-ти от 17ч. Имаш предвид, че се чака въпреки записания час ли? И така да е, ще чакам, какво да се прави.

# 201
Момичета, на 12.02 и на мен  ми предстои лапаро+хистеро. Много съм притеснена или по-точно май ме е страх, въпреки че операцията наистина е много щадяща. Бихте ли споделили, тези от вас, които сте правили, колко време продължава самата операция, какви са били болките след нея? Благодаря ви и се извинявам за въпросите, ако ви се струват глупави.

# 202
  • Варна
Момичета, на 12.02 и на мен  ми предстои лапаро+хистеро. Много съм притеснена или по-точно май ме е страх, въпреки че операцията наистина е много щадяща. Бихте ли споделили, тези от вас, които сте правили, колко време продължава самата операция, какви са били болките след нея? Благодаря ви и се извинявам за въпросите, ако ви се струват глупави.

Не се притеснявай ! Аз бях така- лапаро+хистеро,Слава Богу всичко е наред,и лапарото беше диагностично. Всичко е индивидуално,моята е продължила 40-45мин.,не повече. Боли,но се търпи. Упойката е леко неприятна,но пак зависи кой как излиза от нея. Ставането първия път леко неприятно,и катетъра. И после забравяш.  Simple Smile остава леко придърпване,и на десетия ден вече си спортувах активно и то. Не са глупави въпросите ти, всички сме ги задавали,когато ни  е предстояло това. Пожелавам ти спокойствие,и късмет!  Hug

# 203

Не се притеснявай ! Аз бях така- лапаро+хистеро,Слава Богу всичко е наред,и лапарото беше диагностично. Всичко е индивидуално,моята е продължила 40-45мин.,не повече. Боли,но се търпи. Упойката е леко неприятна,но пак зависи кой как излиза от нея. Ставането първия път леко неприятно,и катетъра. И после забравяш.  Simple Smile остава леко придърпване,и на десетия ден вече си спортувах активно и то. Не са глупави въпросите ти, всички сме ги задавали,когато ни  е предстояло това. Пожелавам ти спокойствие,и късмет!  Hug

Благодаря ти за отговора. Знам , че не трябва да се притеснявам, но просто не мога. Моето лапаро ще е оперативно, поне така разбрах. Док ми каза че не й харесва дясната тръба, най-вероятно е запушена (може и частично да е) и има сраствания. А хистерото е заради полип и септум. Не са едно и две. Отново благодаря за подкрепата. Успех на всички ни! Hug Hug Hug

# 204
Моето лапаро беше оперативно и то не леко, болката беше само в деня на операцията, на другия ден като ми махнаха катетъра и дренажа, вече ми беше много по-добре и не съм използвала никакви обезболяващи. Малко трудно ми беше ходенето и навеждането, болка при смях, кашляне и кихане, но след седмица вече се чувстваш много добре, особено след като ти махнат и шевовете. Упойката аз лично я понесох много добре, изобщо не съм имала никакви проблеми от нея.
Не се притеснявай, операцията наистина не е тежка, особено пък ако е само диагностична.

# 205
  • София
Много ме зарадва постът ти. Simple Smile
Звъннах днес, предложиха ми часове за 17 и 20 февруари. Аз запазих за 17-ти от 17ч. Имаш предвид, че се чака въпреки записания час ли? И така да е, ще чакам, какво да се прави.
Оу, значи и аз трябва да звъня. Чака се, да, защото докторът прави и спешни операции и води раждания, та понякога се налага да излезе спешно.

# 206
Благодаря ти Сисли666 за информацията!
А какво означава дренаж?

# 207
А какво означава дренаж?
Една тръбичка, която излиза от корема. През нея изтичат някакви гадни неща Simple Smile Но се преживява.

# 208
А какво означава дренаж?
Една тръбичка, която излиза от корема. През нея изтичат някакви гадни неща Simple Smile Но се преживява.

Мерси Hug

# 209
  • Бургас
Здравейте и от мен

1. Проф. Томов
    2. Плевен
    3. Света Марина
    4. Около 1600 лв
    5. Велик, уникален, златен
    6. Бременност с  киста на яйчник

Общи условия

Активация на акаунт