Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Перник
Ако имаш възможност направи я в Надежда, няма да сгрешиш  Hug успех

# 361
Ако имаш възможност направи я в Надежда, няма да сгрешиш  Hug успех

neji, а там работят ли със ЗК.
И как всъщност стоят нещата с направленията?
И ако е платено също как са? Каква е цената?
Изобщо не съм наясно...

# 362
  • Перник

Изобщо не съм наясно...
Мога да ти дам тел да питаш, моята беше комбинирана с хистероскопия преди една година платих за 2-те общо 750 лв

# 363

Изобщо не съм наясно...
Мога да ти дам тел да питаш, моята беше комбинирана с хистероскопия преди една година платих за 2-те общо 750 лв

Да, ще съм много благодарна.

# 364
  • София
Здравейте, на мен ми правиха лапароскопия в Надежда през лятото. С направление ми струва 500 лв., но знам че вдигнаха цените. Днес съм на преглед там и ще снимам ценоразписа.

# 365
Здравейте, на мен ми правиха лапароскопия в Надежда през лятото. С направление ми струва 500 лв., но знам че вдигнаха цените. Днес съм на преглед там и ще снимам ценоразписа.

Ще сме много благодарни! Hug

# 366
  • София
Снимах го,  но много е размазано Sad
Лапароскопия с направление е вече 750 лв.,  а без 1450лв.
Питайте ще разчитам и ще казвам,  след 10 дни пак съм там и ще пробвам по добре да снимам.

# 367
Олеее Sad

А какво трябва да направиш, за да имаш такова направление и лапароскопията да мине по ЗК?

# 368
  • София
в Надежда няма как да минеш без да плащаш. Аз случайно попаднах там и не съжалявам. На прегледа с доктора уточнихме дата и необходимите документи, които ми трябват за постъпването. Доколкото си спомням - лична карта, направление 7 от л. лекар и кръвна група, всички други изследвания се правят в деня на постъпването.

# 369
v_m при д-р стаменов ли си оперирана?

# 370
  • София
v_m при д-р стаменов ли си оперирана?
При доктор Людмил Еленчев, той е онко-гинеколог.

# 371
Благодаря за инфото!

Ах, този страх от болката след него.....
Каква паника съм и аз... ама, че работа!

neji, a ти при кой док беше?

# 372
  • Перник
На лапарото са били и Персенска и Шефкетова и Еленчев  Simple Smile Кой какво точно е правил...нямам идея  Rolling Eyes

# 373
Здравейте,
Вчера бях на преглед при гинеколога ми. Каза че имам киста, която според него е ендометриозна. Според него трябва да се направи лапароскопия, като за целта ми препоръча двама лекари  в гр. Пловдив - Минев и Михнев. Прочетох много мнения и коментари, но не мога да взема решения на кого да се доверя.  Моля за съвети и мнения за добър специалист в лапароскопията за гр. Пловдив

# 374
  • Пловдив
Здравейте,
Вчера бях на преглед при гинеколога ми. Каза че имам киста, която според него е ендометриозна. Според него трябва да се направи лапароскопия, като за целта ми препоръча двама лекари  в гр. Пловдив - Минев и Михнев. Прочетох много мнения и коментари, но не мога да взема решения на кого да се доверя.  Моля за съвети и мнения за добър специалист в лапароскопията за гр. Пловдив

И двамата са ме оперирали. Михнев ми прави конизация, но никога не бих му се доверила втори път / гледа за пари всичко/.
 Минев- при него правих лапароскопия. Той обяснява и можеш да му се довериш, благодарение на него съм бременна отново, той ме лекува! Ще те прегледа и ще прецени какво е необходимо да се направи!
 Това си е лично мое мнение за тях!!! Ти избираш  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт