Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Браво,Brayda Simple Smile много се радвам за теб.Аз казах ли ти,че само страхът преди това е голям. bouquet
stenli_benli,д-р Славчев е добър лекар,ходила съм при него веднъж на преглед,но така се стекоха обстоятелствата,че сега съм при друг лекар,който е специалист по стерелитет.
Добре си се насочила,но и аз съм пристрастна,защото съм от Варна Grinning

# 721
Моето лапаро мина преди седмица и сега си гледам лепенките, които сама трябва да сваля и някак си не ми е приятно и се чувствам непохватно. Нямам конци, лепена съм. Всичко сама да свалям...
Във Варна две лапароскопии съм правила в Майчин дом и още съжалявам. Едната е диагностична, а другата е за отстраняване на тръбите заради хидросалпингс. Оставиха си ръцете, сега трета правих да домахнат остатъка от едната тръба. Малоумници!!!

# 722
За Майчин дом и аз нямам добро мнение.Моята лапароакопия беше в АГ-Варна при д-р Александров,за мен той е най-добрият във Варна. Peace
А този д-р Славчев,за който говори stenli_benli оперира в Окръжна болница и също е добър.
И аз бях лепена,имах само на пъпа конец.Пъпът стърчеше малко Grinning,но сега вече месец след това по нищо не личи,че ми е правена операция Mr. Green

# 723
  • София
Моите някакви козметични шевове вътрешни. Стърчеше по едно конче и днес ми ги дръпнаха. Сега раните са като одраскано от котка с малко засъхнала кръв.
Мажа се с някакво мазило с хеуронова киселина за по-бързо зарастване, хидратиране и за да няма белези.

# 724
  • Сливен
Моите някакви козметични шевове вътрешни. Стърчеше по едно конче и днес ми ги дръпнаха. Сега раните са като одраскано от котка с малко засъхнала кръв.
Мажа се с някакво мазило с хеуронова киселина за по-бързо зарастване, хидратиране и за да няма белези.
Брайда били споделила кое е това мазило ще съм ти мн благодарна

# 725
Аз с нищо не се мазах,но и при мен отначало беше като одраскано.А сега като направих и тен,вече нищо не си личи.

# 726
  • София
Бионект се казва

# 727
Здравейте, на 21.07.2016 мина моята ТВЛ много съм доволна и най важното е че според д-р Калчев всичко е наред вече. От години съм със СПКЯ , доста са ми надупчили яйчниците на единия 25 а на другия 19. Моля ви който е по запознат да се включи, лапарото беше на 9 ден от МЦ кога горе долу се очаква овулация след тази манипулация може би и МЦ ще се измести. И другото което ме притеснява е че от тогава до сега имам постоянни болки, спазми,придърпваия  и тежест в таза и яйчниците много е неприятно. Мисля че трябваше да отшумят тези неразположения но напротив става все по зле. Ох много ме е страх да не се появят още този месец гадните кисти. Досега никога не съм следяла овулация не знам от кога да започна с тестове и мерене на БТ.

# 728
  • София
Моята лапароскопия в малинов беше на 12.07 и две седмици след това засякох О.
Аз също имах дрилинг.
2 дни преди и 1-2 дни след О имах страшни болки, все едно съм в цикъл, бях на ношпа, но не помагаше много.
Засякох я с тестове и БТ.
Сега след нея е по-добре положението, само придърпвания като за преди цикъл.
Иначе раните от лапарото още 10 дни след операцията вече не ги чувствах.

Не знам и аз дали е нормално - сигурно е, не знам дали и О е имало 100%, но ще следя нещата сигурно от другия цикъл, защото сега не съм и в София.

При теб сигурно О предстои, почвай с тестовете и БТ от сега, тъкмо за др цикъл ще си се ориентирала.

# 729
Brayda благодаря ти, значи може би е нормално да има болки и придърпване, започвам да следя  О щом се увеличават болките може би ще има О - дано.
Успех ти пожелавам  bouquet

# 730
  • София
Мерси,
И на теб Simple Smile

# 731
  • Сливен
Момичета днес ходих на ехограф на прегледа доктора установи септирана киста 5 см някой да е имал за жалост същата да сподели опит.Това е 4 месеца след операция от подобна киста само че 7 см.А и аз бях сигурна че се е появила някоя киста понеже трети цикъл идва само цапа по един ден кафеникаво и това е

# 732
fair wind,какво е септирана киста,за първи път чувам за такава,а аз съм имала от всички видове почти. Embarassed

# 733
  • Сливен
А и аз за пръв път е чувам и за това попитах тук ако знаех нямаше да питам.А и на листа от ехографа така пише така че не мисля че съм написала някакъв нов термин

# 734
Ако идва от септум,значи трябва да е някаква киста с преграда. newsm78
Аз все се майтапя със себе си,че съм като енциклопедия за кисти,какви ли не съм ги имала,но такова чудо за пръв път чувам.

Общи условия

Активация на акаунт