Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Nelka - в коя болница си? Мен утре ми е лапарото. Преди това няколко дни си ми казаха всичко да е нормално да ям и пия, само днес ме ограничиха - да не ям тежки и бобови храни. Да не ям след 20:00 и вода след 22:00ч. Но зависи от болницата, в която ще ти правят операцията. Те трябва да ти кажат

# 76
  • София
Тоито, стискам ти много силно палци. И да знаеш,ч е не е толкова страшно, колкото изглежда. Късмет!  Hug

# 77
Дано да си права, Веси! Мерси за палците  Hug

# 78
  • София
Права съм. Simple Smile Аз минах през 5-часово лапаро, а ей ме на, жива съм. Simple Smile

# 79
5 часа?????  newsm78 защооо толкова много?  newsm78

# 80
Моля някой който си е правил лапароскопия в Бургас Мбал Ин витро да напише някакви отзиви

# 81
  • София
Моля някой който си е правил лапароскопия в Бургас Мбал Ин витро да напише някакви отзиви

Ако ти я прави Д-р Николов си в сигурни ръце!Аз съм правила и лапаро и истеро при него,много е добър!

# 82

Ако ти я прави Д-р Николов си в сигурни ръце!Аз съм правила и лапаро и истеро при него,много е добър!
[/quote]

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОТГОВОРА АМИ НЕЗНАМ КОЙ ТОчНО щЕ МИ Е ПРАВИ СЕГА щЕ СЕ ОБАЖДАМ ДА УТОчНИМ ДАТА !!!И МНОГО МЕ Е СТРАХ!!!

# 83
  • София
5 часа?????  newsm78 защооо толкова много?  newsm78
Ами защото бях с кисти и на двата яйчника. Едната, на левия, 8 см., срастнала с какво ли не. И за да ми спаси яйчника и тръбата док е работил много внимателно.

# 84
  • София

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОТГОВОРА АМИ НЕЗНАМ КОЙ ТОчНО щЕ МИ Е ПРАВИ СЕГА щЕ СЕ ОБАЖДАМ ДА УТОчНИМ ДАТА !!!И МНОГО МЕ Е СТРАХ!!!
[/quote]

Нормално е като ти е за първи път да те е страх,ама няма нужда.Зспиваш,свършват си работата хората и се събуждаш с три дупки Peace-това е!

# 85
Nelka - в коя болница си? Мен утре ми е лапарото. Преди това няколко дни си ми казаха всичко да е нормално да ям и пия, само днес ме ограничиха - да не ям тежки и бобови храни. Да не ям след 20:00 и вода след 22:00ч. Но зависи от болницата, в която ще ти правят операцията. Те трябва да ти кажат

Ами моето лапаро ще е в Селена,Вчера бях на Консултация с анестезиолог и той ми каза,че нищо не трябва да си нося.И аз ти стискам палци Praynig,дано всичко мине добре и после ,когато можеш пиши  bouquet

# 86
Нелка, при мен всичко мина много успешно!
Заключението на Д-р Калчев (невероятен човек и специалист). Грабна ме от първият момент! Тръби нормални , яйчници също.  Освен остранената киста съм имала и ендометриоза, която също е премахната. И така ... сега съм си у дома и си почивам. По време на самата процедура и след упойката - нищо, а така се притеснявах и чак плаках ... след упойката, ме болеше, няма как. Сега продължава още да си ме боли, особенно ако постоя или повървя, но се търпи.
Успех Simple Smile  Hug

# 87
  • София
Тоито, радвам се, че си добре.  Hug
И понеже и аз съм от "ендометриозните" да питам какво значи, че си имала ендометриоза. В какво се е изразявала - кисти, огнища? Сега какви мерки ще предприемате за нея? Ако искаш ела в темата за ендометриоза да не спамим тук.

# 88
Тоито, радвам се, че всичко вече е приключило! Коя степен на ендометриоза имаш? Кой органи са били засегнати, ако има ?

# 89
Да се запиша и аз в темата  Rolling Eyes
След направена цветна снимка се видя сактосалпингс в дясно и лекаря каза,че трябва да се направи лапароскопия.Сякаш не ми се вярваше,защото на 99% очаквах от ЦС всичко да е ОК и реших да отида в частния кабинет на доктора за да ми обясни дали има някаква възможност без лапарото.Да,обаче няма как.Отгоре на всичко само за 2013г са ме гледали поне 10-15 пъти на ехограф различни лекари и никой не е видял ,че имам и миомен възел  Tired.Доктора ми го показа с маркерите и сега страха ми е два пъти повече .По всяка вероятност ще направя лапароскопията тук в Бургас при д-р Душепеев и се надявам да се включи някой на който му е направена тук от него с добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт