Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Ти потърси ли второ мнение?Със сигурност ли е за операция?
На мен ми се размина.

# 301
 So Lucky*бях при 4 различни лекари в 4 различни медицински центъра и всичките казаха едно и също.
Когато първия ми го каза направо бях ужасена защото веднага ми каза, че е задължителна операция.
Тези дни трябва да си направя тест за алергии и във вторник ще ходя отново във ВМА, за да получа малко повече информация, след като се спрях на лапаро.
Изчетох съветите тук и мисля, че това е по-добрия избор въпреки, че е доста по-скъп Simple Smile

# 302
Щом се налага операция,действай.А относно избор, естествено че лапаро е за предпочитане.
Дано всичко мине гладко,стискам ти палци. Hug

# 303
Щом се налага операция,действай.А относно избор, естествено че лапаро е за предпочитане.
Дано всичко мине гладко,стискам ти палци. Hug

yes Стискам палци и аз.

# 304
  • тук-там
Здравейте, най-вероятно ще се наложи да правя лапароскопия и аз. Трикамерна 6см киста на яйчника.
Моля за мнения за пловдивски специалисти. На първа страница видях само едно мнение.

# 305
Здравейте,

Искам да споделя, че всичко мина добре и сега съм вкъщи да си почивам.
Диагнозата е ендометриоза... Лекарката ми каза, че иска да изчакаме до следващия преглед, за да прецени дали ще ми спират цикъла със Золадекс или ще бъда на контацептивни хапчета.

Мерси много за подкрепата  Simple Smile

# 306
  • София
 d_lady радвам се, че всичко е минало добре. Кажи къде и кой ти направи лапароскопията и колко ти струваше всичко?

Аз също имам киста и последните два месеца имам ужасен цикъл с ужасни болки и много обилен. До сега лекувах възпаления и вече дойде време да ходя на преглед да обсъдим кистата и да види дали сме успели да преборим възпаленията.
Ходя при доктор Иван Лазаров, но искам да отида задължително при друг за второ мнение.

# 307
Аз като пропуснах лапарото,(поне за сега) в момента съм с ужасно подути и болезнени гърди,сънливост,замаяност...хапчетата ми влияят зле. но лекарката каза поне 6 месеца да ги пия,за профилактика.Скоро се връщам на работа, където трябва концентрация и внимание,не знам как ще се справя.

# 308
Здравейте момичета на 26ти имах лапароскопия за премахване на едната тръба,при престоя ми в болницата нямах никаво кървене,но вчера,когато се прибрах започна да ми кърви а е рано за цикъла ми newsm78 имала ли е някоя подобен проблем,зададох си въпроса в друга тема,но ще се радвам и ако тук някой ми отговори  bouquet

# 309
Здравейте момичета на 26ти имах лапароскопия за премахване на едната тръба,при престоя ми в болницата нямах никаво кървене,но вчера,когато се прибрах започна да ми кърви а е рано за цикъла ми newsm78 имала ли е някоя подобен проблем,зададох си въпроса в друга тема,но ще се радвам и ако тук някой ми отговори  bouquet

Мисля, че е нормално, все пак това е операция. Стига кървенето да е в рамките нанормалното - подобно на зацапване - мисля е нормално. Ако се усили, по-добре се обърни към лекаря си

# 310

Мисля, че е нормално, все пак това е операция. Стига кървенето да е в рамките нанормалното - подобно на зацапване - мисля е нормално. Ако се усили, по-добре се обърни към лекаря си
Долу-горе като при цикъл е,но по слабо

# 311
  • София
Аз имах зацапване още в болницата. Споделих на сестрата и тя каза, че е нормално, може и цикълът да ми дойде. Така и стана, дойде ми 2-3 дни след операцията. Беше си горе-долу като нормален ц. Според мен няма за какво да се притесняваш.  Peace

# 312
Аз имах зацапване още в болницата. Споделих на сестрата и тя каза, че е нормално, може и цикълът да ми дойде. Така и стана, дойде ми 2-3 дни след операцията. Беше си горе-долу като нормален ц. Според мен няма за какво да се притесняваш.  Peace
А беше ли ти време за цикъл щото до моя има поне 10-12 дни

# 313
  • София
А беше ли ти време за цикъл щото до моя има поне 10-12 дни
Не ми беше още време за ц. Подрани ми с 7-8 дни.

# 314
Благодаря ви момичета   bouquet малко се успокоих,дано да е цикъл наистина,че лапарото ми беше в София и ми е доста далече

Общи условия

Активация на акаунт