Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря, момичета, но за съжаление, д-р Попов ще е отпуска до 15 септември, така че отпада като вариант. Tired Току-що звъннах във Вита...

# 451
  • София
Пробвай с Ненов тогава. Аз съм на преглед на 30ти, та явно е все още на работа.

# 452
Ще пробвам. Wink Ти кога си записа часа, т.е. за колко време напред записва? И предполагам, че е по-добре да отида в частния му кабинет, на "Петър Берон", нали?

# 453
  • София
Вече преглежда само в Шейново - понеделник и четвъртък.
Аз понеже съм бременна ми записаха часа още на предишния преглед. Звъни се след 13ч. Между 13 и 15. Вдига сестрата. Имаш ли телефона за записване на час?

# 454
Ако това е все още номерът, да. Peace А колко е горе-долу цената на прегледа?

# 455
  • София
Това е, да. Преглед с ехограф - 50 лв.

# 456
# 457
  • София
Гърненце, записа ли час?

# 458
Веси, благодаря, че ме мислиш. Hug Да, звънях в кабинета на Ненов и успях да си уредя час за идната седмица, но пак случих малко на карък и точно влизах в темата, за да ви се оплача. Confused Оказа се, че от 1-ви август Ненов излиза в почивка за цял месец, което автоматично значи, че единственият вариант за мен да си направя операцията при него е само в последната седмица на юли. Rolling Eyes Притеснявам се, защото излиза, че той ще ми направи манипулацията и непосредствено след това ще изчезне от хоризонта. А, все пак, няма ли някакви контролни прегледни след самата операция, които е хубаво да се проведат от лекаря, който е извършил манипулацията? Не следи ли той самият състоянието ви? Освен това, не ми се иска да ме претупа, предвид че сигурно ще е затрупан с работа, точно в последната си работна седмица за този сезон. ooooh!

Има 2 варианта: 1.) В случай че кистата ми изисква спешна намеса, ще ангажирам Ненов за операция, при всички положения; 2.) Ако ситуацията временно може да бъде овладяна някак си (чрез лекарства или нещо подобно), може и сама себе си да убедя да оставя всичко за септември и тогава да отида направо при Попов, във Вита.

Друга опция не виждам. newsm78 Вероятно Велев ще е на работа и през август (това са само мои непотвърдени предположения), но нали нямате информация как се справя с лапароскопското отстраняване на кисти, та затова не ми се рискува с него.

# 459
....А, все пак, няма ли някакви контролни прегледни след самата операция, които е хубаво да се проведат от лекаря, който е извършил манипулацията? Не следи ли той самият състоянието ви? Освен това, не ми се иска да ме претупа, предвид че сигурно ще е затрупан с работа, точно в последната си работна седмица за този сезон. ooooh!

Контролен преглед след лапарото мисля, че има след месец, но все пак попитай доктора.

# 460
О, задължително ще го разпитам за всичко идната седмица. Wink

# 461
Моята операция беше извършена от Попов (напълно подкрепям всички в доброто си мнение за него като оператор!), веднага след това той излезе в отпуска и друг лекар (който му е асистирал) ми махна телчетата и с него комуникирах относно хистологията. Беше ми казал, че ако има проблем, мога да му се обадя, но за щастие не се наложи. А иначе контролния преглед наистина мисля че беше чак след месец и на него вече ме преглежда Попов. Успех  Hug

# 462
Мерси! Hug Ще ви държа в течение, надявам се и моят опит в последствие да е от полза някому. Simple Smile

# 463
Гърненце за Анатоли Ненонв от Шейново ли става на въпрос? Защото и аз май се насочвам към Шейново за лапаро.

# 464
Кони, да, само че се казва Антони, викат му Тони. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт