Лидл ::26::

• 57 244
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Правят си конкуренция Mr. Green.Те и на хранителните стоки имат едни и същи неща,но всеки си ги продава с търговската си марка.Просто са обхванали хората различните сегменти от пазара и си печелят.......евалла,за което.

# 256
Ами, майка ми цял живот е правила кървавица, но такова нещо никога не сме слагали Naughty
Ти имаш предвид бахур, който е с дреболии и ориз в свинско дебело черво. А пък лидълската е чешко или полско производство - на запад се прави с кръв. Чели ли сте „Емил от Льанеберя“, където цяла купа със смес за кървавица пада върху нещастния сладко дремващ баща на Емил и какви са последиците от това? Laughing
Даже съм яла немска кървавица, която освен черен дроб и кръв, съдържа и сланина, нарязана на едри кубчета - е, от това щях да повърна.
Тази никак не е лоша, но аз си падам по субпродукти, пък и „въпрос на вкус, казал котаракът и се облизал под опашката“. В никакъв случай не агитирам някой да си купува, за да няма отвратени.

# 257
За Лидълската стока в Кауфланд(или за наличието на аналогични стоки в двете вериги) е достатъчно да се знае,че те са на едни и същи собственици,така че няма нищо странно...
А защо са замаскирали марката с хартиена лепка? Да си ги продават така.

Да споделя, че и Пени тая седмица са на италианска вълна Wink Чисто съвпадение..

# 258
  • София
Правят си конкуренция Mr. Green.Те и на хранителните стоки имат едни и същи неща,но всеки си ги продава с търговската си марка.Просто са обхванали хората различните сегменти от пазара и си печелят.......евалла,за което.
Собственикът на Кауфланд и Лидл е един и същи - Дитер Шварц.

# 259
Цитат
Нещо става с какаото "за готвене" (в картонена кутийка, не на Др Йоткер)
Какао Кастело беше до другото какао за пиене в жълтите опаковки, не зная дали питаш за него/картонена кутия - 2.99 мисля/

# 260
Момичета, да сте виждали някъде останали тези касероли от 19.99лв?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-79E0FFA7-AD92E46C/lidl_bg/hs … l/index_23189.htm

# 261
  • софия
Ferrero Целувчици са страхотни. Днес мисля да купя още една кутия Crazy

Взех филе от сардела, че ми се стори интересно, но нямам ясна идея за какво ще го ползвам.  Мислех си на филийка с масло newsm78 Дали е много солено?

# 262
Нещо става с какаото "за готвене" (в картонена кутийка, не на Др Йоткер). След като последно го открих при нехранителните "стари" промоции, сега в 2 различни магазина въобще не го откривам. Удобно ли е да помоля, Софийски дами, да проверите и споделите има ли във Вашия Лидл? Опитах с друга марка и язък за мфн - може би е имало примеси  Tired

Няма го, вече не е в асортимента, така ми каза една от служителките.

# 263
  • София
Някой да е пробвал прошутото от италианската седмица? Знаете ли дали е намалено или е на редовна цена?

# 264
Момичета, да сте виждали някъде останали тези касероли от 19.99лв?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-79E0FFA7-AD92E46C/lidl_bg/hs … l/index_23189.htm

В Русе ги имаше, дори и намалени бяха

# 265
  • Русе
Ако е намалено, ще е отразено в брошурата. Няма ли %, значи е на редовна цена. Например моцарелата и сосовете са намалени.

# 266
  • София
alra, в Lidl Слатина ги имаше преди 2 дни.

# 267
За ютиите от Лидл, сме писали не веднъж-за тия пари са чудни(даже до преди малко се бях строила с нея пред телевизора и отметнах към един кубик дрехи-няма грешка:пуска пара,глади достатъчно добре,не лепи покритието.....не знам какво още да искам от нея).А,да и веднъж мъж ми я беше забравил включена-беше откарала към един ден.....,не беше запалила къщата Crazy.....и нищо ѝ нямаше и на нея....
За Лидълската стока в Кауфланд(или за наличието на аналогични стоки в двете вериги) е достатъчно да се знае,че те са на едни и същи собственици,така че няма нищо странно...

bouquet  bouquet  bouquet 1ironing - благодаря за отговора!

# 268
Милена, Карола, благодаря много!   bouquet

# 269
А защо са замаскирали марката с хартиена лепка? Да си ги продават така.

Да споделя, че и Пени тая седмица са на италианска вълна Wink Чисто съвпадение..
Ммм да,снощи им разгледах брошурата.Марципановите яйца съм им по-евтини,и най-важното-ТИРАМИСУТО   Heart Eyes е с по-голям грамаж и по-евтино.От таз сутрешния пазар от италианската седмица си взех само канелоните.Загледах се и в сосовете но не ми се даваха към 4 лв. Взех и моркови,преди няколко страници имаше отрицателни мнения за тях.В неделя ходих до пазара продаваха кг.моркови за 1,60 но незнам да ли са били български или внос някакъв,тези ги взех за 1,10.Харесват ми много и 50% намаления на зеленчука-взех чери доматки и клонки пресен розмарин.Останал ми е навик когато бяхме с половинката в Англия,като стане 8 вечерта и от топлата витрина продаваха на половин цена.пилета,крилца,бутчета и други месарлаци  Laughing .
Днес в къщи ще правя лазаня със сирена  Heart Eyes .Правих и с кайма но тя стана ужасно блажна.

Общи условия

Активация на акаунт