Хотелите във Велинград-4

• 92 368
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз до сега хвалех Елбрус,но след последното ни посещение,вече имам отрицателно мнение. До сега не бях го виждала в тази светлина- мръсен басейн. Още в петък забелязахме ,че водата не е много чиста,но все пак беше вечерта към 7ч,викаме си от хората,които не спазват някой правила,но когато в 9ч сутринта в събота отново водата беше мръсна вече ходих на рецепцията. Бяха изумени от новината,изпразвали го всяка вечер,дойдоха с мен,в малката зона беше изключително мръсен,виждаше се и без да се заглеждаш,изпразниха я и после пак я намълниха,но за мен си беше безмислена процедура,мръсотията,която остава по дъното и няма как да се изсмуче от помпата при пълнене,пак се връща. Днес вече видях чиста вода,но факта,че веднъж съм го видяла мръсен за мен е достатъчен хотелът да влезе в черният ми списък.Повече там няма да отидем.

# 616

Не се лъжете - Хотел Селект е под всякаква критика, в момента сме тук, накратко описвам:

откачено перде - мъжа ми се катери да го закача
от две нощни лапми в стаята, едната не работи, а друго осветление в стаята няма - лампи никакви, почти на тъмно си седим.
баня с обратен на сифона наклон - постоянно джапаме
кърпи - сушат се, след малко ще ви донесем - 4 часа по - късно още не ги бяха донесли!
картата за стаята - не работи, поне 20 пъти трябва да се сложи в устройството, иначе тока постоянно гасне
бравата - и тя така, почти разбита, едвам я заключваме
банята - да, чудесни триъгълни вани, огромни ) но само в стаите без балкон ) но миризмата на канал и влага е ужасна.
обслужване - ниско ниво, много ниско и некомпетентно, никаква организация.
забавления - боулинг - след 3 игри единствената работеща лента блокира по средата на играта - прегрял и двигателя. останалите три не работят.
тенис на маса - безплатна 1 игра към ваучера, само дето никой не следи кой колко играе, което води до няколкочасови игри на едни и същи хора, докато другите чакаме
Фитнес - не работи
пиано бар - не работи
тенис на корт, голф и футбол - работят, не са скъпи, ок са
храната - вкусни готвени ястия, факт. Имаше салати, 3-4 вида основно, 2 вида супи, плодове и то хубави, десерти. Цените обаче са доста високи - 1 бут. мин вода е 4 лв. И в ресторанта цените на напитките са едни, на бара други, в боулинга трети, на басейна четвърти - супер странно.
СПА - басейна е хубав и много топъл, голям, събра доста народ днес. Джакузито и то - още по - топло и голямо, до него е детския басейн и за хората с малки деца е удобно - децата в басейна, мама на метър от тях в джакузито. Реално са един басейн разделен на две - едното балбука, другото не:)
Много мръсно за съжаление, крайно неподдържано, вече се бъзикаме има ли нещо работещо в иначе доста добре замисления комплекс - с много забавления ( но неработещи и неподдържани ), с добра гледка, с хубави стаи....не разбирам защо е запуснат и неподдържан, наистина.
Та така - басейните и спа глезотиите са ок, но няма да повторим. Разбирам ниския ценови клас, но в крайна сметка горните неща са решаващи за почиващите хора.
За нас Селект Велинград е разочарование.

# 617
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

Не се лъжете - Хотел Селект е под всякаква критика, в момента сме тук, накратко описвам:

откачено перде - мъжа ми се катери да го закача
от две нощни лапми в стаята, едната не работи, а друго осветление в стаята няма - лампи никакви, почти на тъмно си седим.
баня с обратен на сифона наклон - постоянно джапаме
кърпи - сушат се, след малко ще ви донесем - 4 часа по - късно още не ги бяха донесли!
картата за стаята - не работи, поне 20 пъти трябва да се сложи в устройството, иначе тока постоянно гасне
бравата - и тя така, почти разбита, едвам я заключваме
банята - да, чудесни триъгълни вани, огромни ) но само в стаите без балкон ) но миризмата на канал и влага е ужасна.
обслужване - ниско ниво, много ниско и некомпетентно, никаква организация.
забавления - боулинг - след 3 игри единствената работеща лента блокира по средата на играта - прегрял и двигателя. останалите три не работят.
тенис на маса - безплатна 1 игра към ваучера, само дето никой не следи кой колко играе, което води до няколкочасови игри на едни и същи хора, докато другите чакаме
Фитнес - не работи
пиано бар - не работи
тенис на корт, голф и футбол - работят, не са скъпи, ок са
храната - вкусни готвени ястия, факт. Имаше салати, 3-4 вида основно, 2 вида супи, плодове и то хубави, десерти. Цените обаче са доста високи - 1 бут. мин вода е 4 лв. И в ресторанта цените на напитките са едни, на бара други, в боулинга трети, на басейна четвърти - супер странно.
СПА - басейна е хубав и много топъл, голям, събра доста народ днес. Джакузито и то - още по - топло и голямо, до него е детския басейн и за хората с малки деца е удобно - децата в басейна, мама на метър от тях в джакузито. Реално са един басейн разделен на две - едното балбука, другото не:)
Много мръсно за съжаление, крайно неподдържано, вече се бъзикаме има ли нещо работещо в иначе доста добре замисления комплекс - с много забавления ( но неработещи и неподдържани ), с добра гледка, с хубави стаи....не разбирам защо е запуснат и неподдържан, наистина.
Та така - басейните и спа глезотиите са ок, но няма да повторим. Разбирам ниския ценови клас, но в крайна сметка горните неща са решаващи за почиващите хора.
За нас Селект Велинград е разочарование.

bouquet Точно заради този хотел влизам в темата да прочета отзиви.
Приятели ще ходят там и мислехме да отидем и ние за разнообразие от ежедневието, но колкото и да чета все отрицателни мнения. Направо съм в потрес. Както е тръгнало ще откажем да ходим.

# 618
За хотел Селект и мен ме отказаха отрицателните отзиви, вижте какво пише и във визит.бг - някакъв пишман бизнесмен го владеел, който хал хабел си няма от туристическа услуга и иска с трици маймуни да лови.
Интересува ме хотел Енира, харесала съм си го - има ли отзиви скорошни?

# 619
  • София
Здравейте, момичета!
Предварително се извинявам, че ще задам въпроси, без да съм си направила труда да изчета линковете от първия пост.
Моля за следното. Търся хотел за 6-7-8 дни през август (Велинград ми е опция, но не единствена), с голям хубав басейн/и и детски атракциони (да речем малък детски аква/сплеш парк). Ол инклузив? (Има ли такова чудо там?  Crazy)
Просто ми трябва заместител на морето, защото мъжът ми категорично отказва да ходи два пъти в годината на море.

# 620
Здравейте, момичета!
Предварително се извинявам, че ще задам въпроси, без да съм си направила труда да изчета линковете от първия пост.
Моля за следното. Търся хотел за 6-7-8 дни през август (Велинград ми е опция, но не единствена), с голям хубав басейн/и и детски атракциони (да речем малък детски аква/сплеш парк). Ол инклузив? (Има ли такова чудо там?  Crazy)
Просто ми трябва заместител на морето, защото мъжът ми категорично отказва да ходи два пъти в годината на море.
Ол инклузив не - полупансион имат няколко хотела. Може да се договориш за пълен пансион предполагам. Велинград е добра алтернатива на морето определено. За детски аквапарк не съм чувала, но аз ходя там без деца и гледам за други работи. Дано някой по-запознат те посъветва.

# 621
  • София

Като цяло не съм доволна от хотела. Храната беше отвратителна (според нашия вкус) - кебапчета, кюфтета, манджи готвени на столови принцип, беден асортимент по отношение на всичко, в ресторанта храната също не беше вкусна...Стаята, в която бяхме ние имаше нужда от ремонт на някои части, като балконската врата не се затваряше плътно и трябваше неимоверни усилия, за да я затвориш, имайки предвид, че навън беше под 0 градуса (това за миналия януари), лампите не светеха, само една над огледалото и то като кандило, едва се виждаше в стаята - полумрак...в банята течеше батерията на душа, като цяло интериора в стаята беше доста захабен, явно е от много оборотните стаи. Басейна беше топъл и голям, но в детския басейн, което беше три в едно - топило, детски басейн и джакузи беше адски топло, чак да ти стане лошо от горещина, обслужването не беше кой знае какво, имайки предвид звездите на хотела (според мен поне една би трябвало да му се махне), с една дума - занемарена работа по отношение на всичко... със сигурност няма никога да повторя в хотел Селект.

# 622
Здравейте, момичета!

Може би Макси - въпреки негативното ми мнение е най-висока класа. Но е скъп. Нямам лични впечатления от Двореца и Гранда, но не съм чела и чувала (от познати) много положителни отзиви.

В Макси външния басейн не е кой знае колко голям, но става. Вътрешните са много добри и има един с атракциони, които на друго място не съм виждала в България.  Peace

# 623
  • София
Блис, на мен като за август ми трябва голям външен басейн. Голям, в смисъл, да не ни скачат хора по главите.  Laughing
Оф, трудно е да се намери алтернатива на морето, но ще трябва. За мен е трагично и глупаво, ако трябва да платя толкова, колкото ще ми излезе една морска почивка.

# 624
Блис, на мен като за август ми трябва голям външен басейн. Голям, в смисъл, да не ни скачат хора по главите.  Laughing
Оф, трудно е да се намери алтернатива на морето, но ще трябва. За мен е трагично и глупаво, ако трябва да платя толкова, колкото ще ми излезе една морска почивка.
Оооо, във Велинград като нищо ще платиш даже повече от морска почивка, но в някои хотели си заслужава, а в други - не.

# 625
Ако не държите на минерална вода, най-добрата алтернатива е ...Банско, вече за втори път чувам при случайни запознанства при други почивки, че най-хубавото им море е било в Банско Joy

# 626
  • София
Божеее, колко съм се заблуждавала. Аз, като върл любител на морето, много-много не съм ходила по разни не-морски курорти, освен няколко пъти в Троянския балкан и Родопите...

Ако не държите на минерална вода, най-добрата алтернатива е ...Банско, вече за втори път чувам при случайни запознанства при други почивки, че най-хубавото им море е било в Банско Joy
Благодаря.   bouquet Изобщо не държа на минералната вода.  Grinning

# 627

Велина има хубав външен басейн, но мястото около него е малко и е сенчест. А и последните мнения са меко казано ужас. Храната там е под всякаква критика.

Що не пробваш Пирин в Сандански? От моя опит той най-отговаря на изискванията.

# 628

Велина има хубав външен басейн, но мястото около него е малко и е сенчест. А и последните мнения са меко казано ужас. Храната там е под всякаква критика.

Що не пробваш Пирин в Сандански? От моя опит той най-отговаря на изискванията.
Аз също бих предложила Сандански, но все пак там лятото е непоносимо горещо. Големи басейни и то два има в хотел Римска баня, с. Баня. Нещо като аквапарк във Велинград има в Двореца и в хотел Елбрус.

# 629
  • Beyond the Frontiers
Белчин Гардън - само не знам, как ще са им цените лятото. Иначе там има и обществени басейни открити за лятото, а и с крепостта на близо Цари Мали е приятно за деца.

Общи условия

Активация на акаунт