Хотелите във Велинград-4

• 92 277
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Белчин Гардън - само не знам, как ще са им цените лятото. Иначе там има и обществени басейни открити за лятото, а и с крепостта на близо Цари Мали е приятно за деца.

Напълно подкрепям!!!!  Hug

# 631
Проблема на Белчин Гардън е че масово пускат външни хора в СПА-то и на басейните. През уикендите много хора от София ходят само за това. На мен дори през зимата лично това ми беше неприятно. В Пирин също пускат, но може би защото е скъпо, а и наоколо има още доста басейни - не влизат толкова външни.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 13:20 от Анонимен

# 632
  • София
Много благодаря за предложенията - ще проверя всички от споменатите хотели.   bouquet

# 633
Доста са занемарили Селект , стаята беше мръсна и студена, а банята ...... счупена мивка , кранчета , душ ужас и мръсно  . Камериерката единствено беше хвърлила боклука и то в късния следобяд. Храната не не става , кюфтета по чирпански всяка вечер, хляба ужасен , дори нямаше черен хляб всяка сутрин. Плодове за вечеря, нарязани някакви скапани мандарини на две и всеки ги опипва , за да избере нещо дето да се яде , мисля , че си останаха само с пипането Laughing
Никога отново там, голям хотел не става
Миналата година посетихме Холидей всичко беше на ниво, и ресторанта

# 634
  • Beyond the Frontiers
Проблема на Белчин Гардън е че масово пускат външни хора в СПА-то и на басейните. През уикендите много хора от София ходят само за това. На мен дори през зимата лично това ми беше неприятно. В Пирин също пускат, но може би защото е скъпо, а и наоколо има още доста басейни - не влизат толкова външни.

Да и аз чух за това и май това е и причината да вдигнат цените, да ограничат малко външните посетители.

# 635
  • София
Миналата седмица за една нощувка за трима възрастни в апартамент със закуски и вечери за тримата в Бор ми дадоха цена 129 лв. Пратих приятелско семейство (в събота). Отзивите им са отлични  Heart Eyes
В момента не знам дали още важи.

# 636
Блис, на мен като за август ми трябва голям външен басейн. Голям, в смисъл, да не ни скачат хора по главите.  Laughing
Оф, трудно е да се намери алтернатива на морето, но ще трябва. За мен е трагично и глупаво, ако трябва да платя толкова, колкото ще ми излезе една морска почивка.
Аз ти препоръчвам хотел Аура, много голям външен басейн, за плуване , поносими цени, той всъщност е с 4 басейна. Но не очаквай лукс, нито нещо супер като кухня, имат готвено на обяд и не лоша закуска, центъра е близо. Ако искате по-голям лукс, препоръчвам Старосел винарната, страхотни басейни, доста скъпа механа, но за децата е рай. Условията са доста луксозни, особено в новата част Калина Малина. Ако те интересува нещо питай, за там имаше ваучери за 40 лв на вечер, но лятото Peace

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 21:36 от sisitons

# 637
  • гр.София
И аз ще се включа с Аура- ходя там поне от пет години и поне по два пъти. Обикновено резервирам само нощувка със закуска, харесвам външния басейн, харесвам спа центъра им, на семейството ми също им допада. Горещо го препоръчвам за семейна почивка всесезонно.

# 638
  • София
Блис, на мен като за август ми трябва голям външен басейн. Голям, в смисъл, да не ни скачат хора по главите.  Laughing
Оф, трудно е да се намери алтернатива на морето, но ще трябва. За мен е трагично и глупаво, ако трябва да платя толкова, колкото ще ми излезе една морска почивка.
Оооо, във Велинград като нищо ще платиш даже повече от морска почивка, но в някои хотели си заслужава, а в други - не.
Точно това щях да напиша и аз.

В къщи си коментирахме,че цените в хотелите и градът са доста завишени спрямо качеството ,което предлагат,даже не е туристическа дестинация за чужденци,както Банско и да си кажеш заради това са надути. Ей така за спорта сметнахме,че една седмична почивка ще ни излезе по-скъпо отколкото да "скокнем" за същите дни до Гърция.

# 639
За мен за зимно посещение Спас е идеалния баланс цена (ваучери разбира се)/услуга. Но няма външен басейн. За лятото не знам. Макси е безбожен. Може би все пак да поискате някаква оферта за дълъг престой за да си направите сметката. За Бор имаше доста негативни мнения, а и мои познати се отказаха от него заради разни безобразия, въпреки че им беше любим хотел.

Ако някой каже две думи за Двореца и Гранда...

Иначе освен Пирин и Сандански в Сандански, може да погледнеш Сана и Хисар в Хисаря. Севтополис в Павел Баня ми беше харесал, но не съм ходила много отдавна.

Иначе в Банско мога с две ръце да гласувам за Кемпински (лятото имат добри оферти) и Премиер Лъкшъри, но и на двата басейните не са за плуване, а за релакс.

# 640
здравейте ,искам да попитам за отзиви за Парк Хотел Олимп и Роял СПА? Чудя се в кой от двата да ходим за 14.02 и 15.02.Разбрах за Роял ,че скоро отварят ,за това мнение за Олимп по-скоро Simple Smile Благодаря предварително;)

# 641
  • София
За Гранда и друг път съм писала, той ми е най-на сърце и по вкус, ако качеството на услугата е както от лято 2013, бих ходила там всеки месец, стига да мога да си го позволя!
СПА-то е перфектно, чистотата е на ниво, храната също, има голям вътрешен басейн за плуване, плюс джакузи голямо с по-топла вода плюс детски басейн. Има и външен басейн прилично голям и детска секция към външния.

Олимп ми е на второ място в списъка след Гранда, за там имам само забележки за храната, но той е и в друг звездов и ценови диапазон.

# 642
tonkabonka през октомври бях в Интерхотел Сандански, много ми хареса. За мен Сандански е единственият град в България, който прилича на морски, а не е.
Във Велинград съм ходила само в Спа хотел Рич, също съм с много добри отзиви. Следващата седмица заминаваме пак за Велинград, но този път избрахме Св.Спас. Ще дам отзиви като се върнем.

# 643
  • София
Le Soleil, благодаря!   bouquet

Момичета, много ми бяхте полезни и си набелязах 2-3 хотела. Два в Сандански и един във Велинград.
Добрата новина при мен е, че мъжът ми се нави да ходим два пъти на море, но със сигурност ще отскочим поне за 3-4 дни през септември и до дискутираната в темата дестинация.

# 644
Здравейте,искам да попитам как процедират с басейните,всеки ден ли се чистят или сменят водата,аз не ходя по басейни,само на море,но като чета тук и много искаме със съпругът ми да отидем,но все се притеснявам за хигиената във водата?Като е топла и това е предпоставка за развитие на бактерии и затова ме интересува много как точно се поддържат тези басейни.

Общи условия

Активация на акаунт