Хотелите във Велинград-4

• 92 266
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
  • София
listopad, не знам за какви бактерии говориш, при положение, че водата в басейните, които съм посещавала, е бъкана с химикали.  Peace Самата миризма е достатъчно красноречива.

# 646
Да върна малко темата към цените, имам чуството, че някоя местна мутра диктува цените, да не падат под определено ниво, ето новият хотел тръгна с ценовите нива на Банско и веднага се коригира. Отделно от това много ме дразни повишаването на цените по повод национални празници, ето в момента почти всички оферти са със срок до 28/02, а миналата година бях шокирана, като установих, че българските хотелиери прилагат "специалните" цени и за априлската ваканция на учениците.
Е ма*ната им, тОпла вОда има и в Сърбия и в Гърция Mr. Green

Да се върна на темата, отзиви за Жери и Деви ми трябват, че трябва да правя подарък на двама пенсионера, а те ще предпочетат повече да се разхождат, така че ми трябва по-нисък ценови клас хотел.

# 647
Да се върна на темата, отзиви за Жери и Деви ми трябват, че трябва да правя подарък на двама пенсионера, а те ще предпочетат повече да се разхождат, така че ми трябва по-нисък ценови клас хотел.
[/quote]

В този клас бих препоръчала Свети Георги. Вече споделих преди време прекрасните си впечатления от чистота и обслужване там, но няма СПА комплекс, което във вашия случай е добре, а и хотелчето е в самия център и има възможност за разходки по търговската част.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 12:43 от raly77

# 648
Да си призная, самият Велинград въобще не ме впечатли - нищо интересно, мръсно, пълно с цигани и турци:(
Препоръчвам обаче на всички да опитат кухнята на ресторант "Томи и Нези". Намира се точно срещу Родопско село, на пряката, която завива към Гранд хотел Велинград и х-л Олимп. Уникално вкусна кухня, на според мен много ниски цени. Само за пример - пилешка пържола по ловждийски, с гарнитура пюре от картофи ( истинско, не инстатно ) беше 3.20 лв, свински джолан с гарнитура - 5,80 лв.....салати огромни в диапазона 3,50 - 5 лв. Чак съжалявам, че въобще имахме храна в хотела, защото бих хапвала в този ресторант всеки ден.

# 649

Moon Walk само да те информирам,че във Велинград турци няма, а и да има не виждам нищо лошо.
Иначе хотел "Жери" е в центъра, на тиха улица-всичко е на една ръка разстояние Simple Smile Наскоро мой познат води там група от Румъния- не чух оплаквания.

# 650
И само да кажа, че за втори път в "Том и Нези" ни се случи да ни сервират прокиснала храна. Оставих е, а от останалото после имахме двамат с мъжа ми зверски киселини. Повече няма да стъпя там.

# 651
За мен най-добрите вътрешни басейни и като температура, и като хигиена, и като площ са на Макси.
Може да е мутро -барок, но в това отношение е едни гърди пред Гранда и не само в това.

# 652

Moon Walk само да те информирам,че във Велинград турци няма, а и да има не виждам нищо лошо.
Иначе хотел "Жери" е в центъра, на тиха улица-всичко е на една ръка разстояние Simple Smile Наскоро мой познат води там група от Румъния- не чух оплаквания.
Ок, имаше хора, говорещи турски. И не, няма нищо лошо,напротив, стига "спа столицата" на Балканите да не те посреща с облика, с който ни посрещна нас - типичен за тях пазар, в самото начало на града.
Както и да е, въпрос на мнение Peace

# 653
И ние се завърнахме от Акватоник.Тактиката ми за почивка в делнични дни /винаги така почиваме/за спокойствие и пълна почивка се провали.Хотела е пълен на 80-90% и е направо гъчканица.От рецепцията ни казаха че ще е така и за напред.За първи път чакахме за настаняване до 3часа.От престоят ни единствената забележка е към вътрешния басейн който според мен не беше много чист /особено в следобедните часове/но на толкова хора а и както някой беше споменал като видиш хигиенните  навици на голяма част от почиващите просто............Всичко друго без забележки.Този път за обяд пробвахме кръчмата /както Зомбайо я нарече/ Киселия ами на нас ни хареса.Всичко което опитахме беше вкусно и на доста нормални цени.Единствено сервитьорката горката не смогваше и беше леко не ориентирана.Малко дълго стана за което се извинявам

# 654
  • София
mimi0585 благодаря за отзивите. Ние сме в Акватоник началото на февруари, дано да ни хареса.

# 655
mimi0585 благодаря за отзивите. Ние сме в Акватоник началото на февруари, дано да ни хареса.
Ще ви хареса не се притеснявай.Хотела е много добре отоплен /даже прекалено /.чудесен персонал.добра храна.топъл басейн /34гр/Като развлечение извън хотела и атракция за децата ги повозихме с влака до Цветино.Приятно прикарване ви пожелавам.

# 656
  • Бургас
Тази кръчма в хотела ли е ?

# 657
Тази кръчма в хотела ли е ?
Не щом излезеш от хотела в ляво точно преди прелеза

# 658
# 659
  • София
В момента сме отново във "Велина" /нямам обаче база за сравнение с други хотели във Велинград/, защото този много ни допада. Плащаме за 5 нощувки по 100 лева на нощ, за двойна лукс с тераса, така беше и миналата година. Хотелът е на страхотно място в борова гора, кристален въздух, защото е встрани от града и пушилките от отоплението на къщите не достига до тук. Чистота, смяна на кърпи - всичко е о.к. Има малък детски кът, част от люлките са доста стари, но има и нови. Понеже времето е хубаво много хора плуват във външния басейн, който е почти под боровете. Ресторантът е много приятен, храната сравнително добра, но има и доста по-евтини алтернативи: "Киселия", ЕТ "Том и Нези" /този на главното шосе/, другият - "Том и Нези Класик" не е лош, но малко са се надскочили с менюто, просто в такива курорти няма гурме-готвачи и по-претенциозните неща не се получават много добре.  

Общи условия

Активация на акаунт