Хотелите във Велинград-4

• 92 283
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
А някой може ли да сподели хотел с външен басейн, работещ денонощно?
Лъки Лайт

# 91
Здравейте ,спряла съм се на два хотела за август месец с детето да отскочим.(Хотел Клептуза и Елбрус - цените са близки. Кой да избера , кой ще е по подходящ за детето. Дайте ми съвет .Никога не сме почивали във Велинград ,затова търся съвет .
Благодаря предварително!

# 92
С две ръце се подписвам за Елбрус.В Клептуза басейна е малък , винаги имат оправдание ,че водата в басейна е студена понеже помпата е развалена. В Елбрус басейна се чисти всеки ден , водата е топла в детския басейн , има много приятнана градина за детски забавления. Днес си направих резервация за там . До басейна има заведение където приготвят и обедно меню. Просто си е мечтана почивка!

# 93
  • Велико Търново
Здравейте, мислим тази година лятото да почиваме във Велинград. Търся отзиви за вила"Цветен Рай".
Благодаря ви предварително!

# 94
Здравейте,
насочила съм се към хотел ЕЛБРУС  за лятната ни почивка.Някой има ли пресни впечетлениe от хотела
Най вече ме интересува каква е храната на закуска и вечеря .С капризно дете сме по отношение  на храненето и дали този варинат с включена вечеря  е за предпочитане за нас .Или да изберем вариант само закуска и да се храним по  ресторантите или в хотела на свободна консумация . И също какви са цените в ресторанта на хотела ?
Благодаря предварително .

# 95
За кой хотел питаш?

# 96

Съжалявам,ЕЛбрус е хотела на който съм се спряла

# 97
както съм писала и преди за мен Елбрус е много добър хотел. Чисто е организирано. Тази година си направихме резервация , но за съжаление пакетите които предлагат в активния сезон задължително са с включена вечеря. Посещавали сме го вече 3 пъти през лятото .Закуската е на блок -маса,има плодове , зеленчуци, кисело мляко , банички ,пържени филии,масло ,конфитяр, маслини ,яйца и бъркани и варени, мюсли,кафе , сок. Ръжен и бял хляб, колбаси , сирене кашкавал. На обяд както сме на плажа можехме да похапнем обедно муню , което е на сносни цени. Има супи , таратор , 2,3 вида ястия , има и десерт. Супите варираха от 1,40 до 2,00 лв миналия сезон , а основните яситя от 3 до 5 лв зависи от какво е постно или местно. Ние бяхме доволни . Тази година ще видим какво представлява вечерята ?Това е с което мога да ви помогнаV

# 98
Благодаря много .Надявам се тази година нивото да се е запазило.

# 99
  • София

За ниво и Елбрус - трудно може да се говори! За мен лично това е ниска категория хотел, 2 пъти сме били, стига толкова. Най-много ми пречи лошия сървис и необучения персонал.

# 100

За ниво и Елбрус - трудно може да се говори! За мен лично това е ниска категория хотел, 2 пъти сме били, стига толкова. Най-много ми пречи лошия сървис и необучения персонал.
За съжаление лошо обслужване има и в хотелите по 200 лв на нощ във Велинград. Мен по-специално ме интересува как са стаите като обзавеждане и площ - иначе СПА зоната и дворът много ми харесаха.

# 101
  • София

За съжаление лошо обслужване има и в хотелите по 200 лв на нощ във Велинград. Мен по-специално ме интересува как са стаите като обзавеждане и площ - иначе СПА зоната и дворът много ми харесаха.

Да, права си, за съжаление този проблем е повсеместен. За мен лично стаите са много тесни, 3 човека - трудна работа, имам предвид 2 възрастни и 1 дете. Обзавеждането чамови мебели, виждам, че има и някои ремонтирани стаи, но и старите си стоят.

# 102
Обзавеждането в стаята отговаря на категорията .Посещавала съм и хотели със 4 звезди при които нито спато нито басейна превъзхождо това ,което се предлага в Елбрус. Стаите не са огромни , но ние лично 2ма възрастни и дете нямаме проблем с настаняването , а и отделно прекарваме малко време в тях .
Въпрос на личен избор е . На нас ни харесва , басейна , двора , чисто е, не сме имали проблем с обслужването , почистват стаите , не ни обезпокояват , има топла вода , басейна всяка вечер се почиства и се пълни с нова вода / говоря за малкия / . Падналите от борчетата иглички също се почистват от големия постоянно.

# 103
Благодаря ти !!!
А за храната да кажеш нещо - или да разчитам на външни заведение за хранене.

# 104
за закуската описах , има от всичко , т.е плодове зеленчуци , за децата филийки и баничка правят , ако едната сутрин е пърж.филийки на другия ден е баничка , правят и нещо подобно на тутманик , руло . Има различни конфитюри , масло , топено сирене, кашкавал , сирене , маслини ,яйца , има корнфлейкс , кисело мляко - което е много хубаво , поне така беше миналата година. Предполагам ,че от изброените все ще хапне нещо .
На обяд сме хапвали винаги обедното им меню , защото стоим на плажа и се прибираме по-късно.
Вечер винаги сме вечеряли навън , но тази година пакета е такъв ,че включва вечеря . Според мен това е неудобно , но е направено с цел да привлечат посетителите в хотела . Това е масово във всички хотели във Велинград , имат някакво споразумение според мен.
Имат и много чист и подреден двор за игра на децата . Изпрати ми мейл и ще ви изпратя снимки.

Общи условия

Активация на акаунт