Хотелите във Велинград-4

• 92 257
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, поздрави за хубавата темичка, много полезно инфо намерих. Та на въпроса ми. Има ли някой, с отзиви за СПА клуб Бор, имам резервация там за Великденските празници и съм с малко дете и предвид високите цени се надявам да си струва, но всяко допълнително мнение ще ми е от полза  Rolling Eyes

Няма детски басейн, но това сигурно си го видяла от снимките преди да направиш резервацията.

Този хотел, както съм писала безброй пъти, е на едно от най-хубавите места във Велинград.
Има и други хотели в гора, но за този не е изсечено нито едно дърво, което за мен е важно.
Гледка, тишина, високо, приятен персонал. Това съм видяла там. Пожелавам и на вас същото Simple Smile

# 46
Здравейте на всички Simple Smile от доста отдавна не съм писала покрай бебо, но бих искала да се включа в темата за хотелите на Велинград, тъй като това е една от любимите ми дестинации и ходим доста често.
Искам да споделя мнението си за Хотел Енира, който е нов хотел, бяхме в него миналата седмица и когато го откриха м.декември миналата година, възхитена съм от всичко, при положение, че съм била в почти всички хотели в града особено 4 и 5 звездни. Интериорът е първото, което ще ви направи страхотно впечатление- лилаво, бяло, сиво, много уютно, всички стаи са с тераси, а на първия етаж терaсите са огромни. Хотелът се намира точно до гората и много се разхождахме, мирише навсякъде на гора Simple Smile Закритият басейн не е голям, но е подходящ за плуване и е много топло навсякъде. Макар, че имаше доста хора, беше много спокойно и тихо, което рядко ми се e случвало по хотелите. Персоналът е много учтив, всички са много услужливи, но не на сила, а просто им идва от вътре. Има обособен детски кът с филмчета и играчки. Ресторантът в началото имаше ограничено меню, а сега имат голям избор особено наблягат на  салати, които никъде не бях хапвала, доколкото разбрах са насочени към здравословното хранене. Винаги на закуска имат сурови ядки и други вкусотии.
Външният басейн е топъл дори и зимата. Хотелът е прекрасен за семейна почивка или пък за романтична ваканция за влюбени. А и цените са доста изгодни. Посетете го, няма да съжалявате!
www.hotel-enira.com

# 47
Здравейте, дайте мнения  за хотел Здравец - храната, размера на басейните и температурата на водата, благодаря предварително   bouquet

# 48
Прочети назад в темата за хотела - нямаше добри отзиви, но аз не съм го посещавала лично

# 49
  • Резерват "Северозапад"
Момичета, много моля, ако някой има информация за пътя до Велинград - дали е отворен Simple Smile?
Утре тръгваме натам и не знам от къде да минем newsm78...по Тракия от София е ясно, но после...дано не се наложи да обикаляме, още повече като си помисля какъв трафик ще бъде #Crazy

# 50
Момичета, много моля, ако някой има информация за пътя до Велинград - дали е отворен Simple Smile?
Утре тръгваме натам и не знам от къде да минем newsm78...по Тракия от София е ясно, но после...дано не се наложи да обикаляме, още повече като си помисля какъв трафик ще бъде #Crazy
Ако тук никой не ти отговори обади се в хотела и питай.Там трябва да имат информация.Весели празници  Heart Eyes

# 51
  • Резерват "Северозапад"
 HugВесели празници и на теб!
Чакам после отзиви за Мирамар Heart Eyes

# 52
  • София

След Варвара го затварят от 7 сутринта до 7 вечерта,отворен е през нощта само.Така поне ни казаха преди 1 седмица,когато ни отбиха да се върнем и да минем през Юндола.

# 53
Отворено е през Варвара - ние минахме днес   Simple Smile

# 54
Миналото лято бяхме във АСТРА доволна съм от храната,обслужването и стаите бяха супер,дори имаше и кухненски пособия микровълнова,сервиз за кафе,прибори и т.н   bouquet

# 55
  • Варна
Миналото лято бяхме във АСТРА доволна съм от храната,обслужването и стаите бяха супер,дори имаше и кухненски пособия микровълнова,сервиз за кафе,прибори и т.н   bouquet
mimozka7729 , Искам да те питам конкретно - апартамент или студио ползвахте? На снимките видях, че има и пералня при някои кухненски обзавеждания - при вас имаше ли? А доволни ли сте от спа центъра? Има ли парк за разхождане? Много въпроси станаха, ама съм се замислила за този хотел  newsm78

# 56
Ползвахме стая за 2 +дете спалня със разтегателен фотьоил. Спа центъра има джакузи,сауна,парна баня,басейн който беше студен, а разходки по центъра  bouquet Харесва ми Велинград тази година пак ще отида

# 57
  • Ирландия
Здравейте!Събирам отзиви за хотел Жери.  Praynig

# 58
  • Burgas
Преди няколко дни бяхме в Хотел Сарай с. Драгиново до Велинград.
Мнението ми за този хотел-
-не отговаря изобщо на 4 звезди
-БАСЕЙНА се нуждае от спешен ремонт, тавана ще се разпадне върху главите на хората а отстрани басейна е целия жълт
-храната за закуска всеки ден от трите ни дни престои беше една и съща, масло , сладко, студен чай,кашкавал , сирене и салам които не става за ядене
-вечерята беше в порция за деца в детската градина и безвкусна
-единственото хубаво нещо беше, че стаите бяха чисти
-има джамия до хотела която нас лично не ни събуждаше в 5,30 сутринта

Така клиенти не се печелят!!!

# 59
Аз прекарах празниците в Спа клуб Бор - там бяхме не за първи път и много ни хареса. Хотелът беше пълен, но не се усети някаква лудница, всичко беше на ниво. Ще го посетим отново непременно.

Общи условия

Активация на акаунт