Хотелите във Велинград-4

• 92 463
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
И от мен глас за св. Спас. На тихо място, много топъл.

# 421
Аз мога да препоръчам Велина, още повече, че за 5 нощувки има преференциални цени... ето изглед от "нашата" огромна тераса тераса: http://merlinski.snimka.bg/other/velingrad.431170.31970301  Peace

# 422
От коя снимка започват тези в х-л Велина? Храната как е?

# 423
Аз мога да препоръчам Велина, още повече, че за 5 нощувки има преференциални цени... ето изглед от "нашата" огромна тераса тераса: http://merlinski.snimka.bg/other/velingrad.431170.31970301  Peace
Този апартамент е на цена 230 или 250 лв на вечер за двама. Какви по-точно са преференциалните цени за 5 нощувки, че това го няма на сайта, а редовната им цена ме зашемети направо. Сигурно условията си заслужават, но наблизо има доста 5 звездни хотели с конкурентни оферти, на затова исках да се ориентирам.

# 424
В Свети Спас за 5 нощувки (пакетно предложение) ми предложиха по 187 лв на вечер, а после свалиха и до 179 на вечер за апартамент (стая и хол) с включени и закуски и вечери за 2 възрастни и 2 деца. Редовната цена и там е висока, но за по-дълъг престой и пазарлък, дават по-приемливи цени  Mr. Green

Във Велина 250 лв ми се струват много, но все пак е въпрос на предпочитания  Peace

# 425
Редовната цена е 250 лв. на вечер, но за 5 нощувки цената на същия този апартамент е 150 лв. със закуска. Просто споделям, разбира се че всеки сам преценява. Аз не съм била в Св. Спас, но впечатленията ми от Велина са пресни и ми хареса, затова препоръчвам. Можете да питате в хотела за преференциалните им 5-дневни пакети, за двойна стая е още по-евтино, но  те вече не знам как са  Peace

ПП За пакетите имаше инфо на брошура в самия апартамент, но не запомних всичко затова ако се интересувате, свържете се с хотела направо.  Peace

# 426
Редовната цена е 250 лв. на вечер, но за 5 нощувки цената на същия този апартамент е 150 лв. със закуска. Просто споделям, разбира се че всеки сам преценява. Аз не съм била в Св. Спас, но впечатленията ми от Велина са пресни и ми хареса, затова препоръчвам. Можете да питате в хотела за преференциалните им 5-дневни пакети, за двойна стая е още по-евтино, но  те вече не знам как са  Peace

ПП За пакетите имаше инфо на брошура в самия апартамент, но не запомних всичко затова ако се интересувате, свържете се с хотела направо.  Peace
Е, 150 лв си е съвсем друго вече! Благодаря за информацията, ще я имам предвид!

# 427
Е наистина за 150 лв си е добра отстъпка  Peace
Радваме се че ти харесва и тайничко ти завиждам  Heart Eyes Blush

# 428
Много ви благодаря за споделеното, аз все пак съм много любопитна какви са условията в тази станция на МС/НС. Информацията в нета е доста оскъдна, тук, в темата прочетох няколко мнения, но нищо конкретно.

Освен топъл басейн, за мен е важно да има и лечебни процедури.

Благодаря ви, момичета, не знам защо тази станция на НС толкова ме привлича сред цял куп луксозни хотели Laughing

# 429
Много ви благодаря за споделеното, аз все пак съм много любопитна какви са условията в тази станция на МС/НС. Информацията в нета е доста оскъдна, тук, в темата прочетох няколко мнения, но нищо конкретно.

Освен топъл басейн, за мен е важно да има и лечебни процедури.

Благодаря ви, момичета, не знам защо тази станция на НС толкова ме привлича сред цял куп луксозни хотели Laughing
Има добри лечебни процедури, добра база и прилични цени. Проблемът там е, че те мотаят буквално до последния ден преди да ти потвърдят резервацията /поне при мен беше така/, вследствие на което не ми издържаха нервите, защото имам организация преди да тръгна на подобна почивка и резервирах другаде.

# 430
  • Бургас
Записвам се да следя темата.
Два пъти сме ходили във Велингард и сме отсядали в хотел Рич, а за заведение посещаваме Чинарите.В Родопско село веднъж сме ходили, беше студено доста вътре и обслужването е бавно.

# 431
Здравейте,
да попитам има ли някой с пресни впечатления от хотел Клептуза?
Намирам разни отзиви на места , но са стари и ми се иска нещо от скоро.
Благодаря предварително!

# 432
Отдавна задължително отделяме по няколко дена годишно, за да посетим Велинград. Аз пък съм много доволна от Родопско село. Да, цените са малко по-високи, но такава вкусна пилешка пържола не съм яла никъде и не подозирах, че в една елементарна рецепта, може да има толкова много място за подобрение.

Относно хотелите, една приятелка ми каза, че са открили някакъв нов- Енира? Някакви отзиви?

# 433
Здравейте  Hug
Може ли някой да даде пресни отзиви за хотел Каменаnewsm78
Предварително благодаря   bouquet

# 434
  • софия
И аз питам за Камена, за втори път го пускат във ваучерите за колективно пазаруване. Предния път имаше доста изкупени такива.

Общи условия

Активация на акаунт