Хотелите във Велинград-4

• 92 423
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, извинявам се ако се повтарям но нямах време да изчета всичко подробно, ще ми препоръчате ли хотел във велинград с вътрешен басейн, който да е подходящ за посещение с малко дете малко под 2 години, по възможност с детски кът където да не се правят на интересни и за това че е малко по малък да не ми позволяват да го пусна сам (той е много самостоятелен). Търся нещо с максимално много занимания на закрито, басейн, детски кът, ресторант за да може да отдъхнем след празниците.Ще съм благодарна ако ми помогнете с избора, за сега съм набелязала само спа клуб бор, и тук прочетох и за хотел Енира.

# 481
Бях в Бор преди месец халатите са в добро състояние има и детски.

# 482
Весели празници на всички!!   bouquet

Търся хотел във Велинград 4 или 5*, на който да му работи външният басейн и да позволяват да се стои в него и вечер, и през нощта примерно. Скоро бяхме в Грандхотел Велинград, но външният басейн не работеше, въпреки че пишеше, че ще може да се ползва, и никой не сметна за нужно да ни уведоми по време на резервацията. Държим на хубав СПА център и външен работещ басейн без ограничение във времето за ползване. Ще съм благодарна ако ми дадете идеи.  Hug

# 483

Търся хотел във Велинград 4 или 5*, на който да му работи външният басейн и да позволяват да се стои в него и вечер, и през нощта примерно. Скоро бяхме в Грандхотел Велинград, но външният басейн не работеше, въпреки че пишеше, че ще може да се ползва, и никой не сметна за нужно да ни уведоми по време на резервацията. Държим на хубав СПА център и външен работещ басейн без ограничение във времето за ползване. Ще съм благодарна ако ми дадете идеи.  Hug

Най-сигурно е след като се насочите към определен хотел просто да попитате предварително дали е възможно това ваше изискване

# 484

Лъки Лайт.външния басейн работи без ограничения.

# 485
Здравейте! HugНякой ще ходи ли през януари в Олимп?Ние бяхме септември,сега мислим пак там в началото на януари!Дали ще има промяна в цените,въобще кога е силния сезон на Велинград?

# 486
  • София
Много харесвам Велинград и при всяка възможност сме там  Hug

# 487
Днес резервирах с ваучер от vipoferta 3-дневен пакет за Коледа в Хотел Олимп .
Четох добри отзиви тук и на други места и много се надявам да си изкараме хубава Коледа там  Peace  (дано няма бясна чалга в Коледната програма  Praynig)

forest_veil , сподели моля те впечатления от Коледата в Олимп, ако ти е възможно. Ние мислехме за Нова година да бъдем там ,но променихме в последния момент ,независимо от това ми е на прицел.

# 488
  • София
  Включвам се и аз в темичката, тъй като много ми се иска след НГ да отскочим за 2 нощувки до Велинград. Събирам впечатления и отзиви от хотелите от темичката. Някой ако има опит с настаняване с повече деца и по-изгодни варианти, ще се радвам да сподели  Simple Smile В част от сайтовете изобщо не ми излиза вариант или информация за трето дете  Simple Smile На повечето места на които досега проверих, няма и свободни стаи изобщо  Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 22:19 от Aila

# 489
Вчера разбрах,че на "Св.Спас" са открили нов детски център. 3 аниматора ще се грижат за децата. Целодневната грижа - 10 лева.

# 490
Има ли някой, който да е прекарал коледните празници във Велинград? моля, споделете впечатления.

# 491
  • Плевен
Имаше репортаж от Велинград по новините за Бъдни вечер и Коледа. Пакетните цени са били много занижени, хотелите препълнени. Много хора са предпочели домашното празнуване пред това някой да ти наготви, сервира, да си починеш от суматохата. За нова година цените ще са двойни и тройни от коледните. Хотелиерите са изненадани от коледното нашествие във Велинград.

# 492
Завърнахме се от Коледната почивка във Велинград  Peace

Изключително доволни останахме от хотел Олимп. Персонала беше много любезен, храната беше много вкусна и 3те вечери имаше много настороение. Имаше много дечица и всички се забавляваха. На 25ти сутринта имаше организирано раздаване на подаръци от Дядо Коледа и Снежанка.
Ние бяхме в студио и като "недостатък" мога да посоча, че беше много топло, но пък си намалихме парното. За топлолюбивите като мен  - това е мястото  Peace

# 493
  • Italia
И ние избрахме Велинград за коледните празници.  Отседнахме в "Бор". Храната беше  вкусна и разнообразна и в изобилие. Басейнът беше чист и топъл,  нямаше много хора, но в ресторанта на закуска и вечеря беше пълно.  Апартаментът беше чист, светъл, топъл и просторен. С две думи - доволни от условия и персонал! Има и аниматори - 10 лева на дете,  но моите младежи са големи,  а и предпочетоха водата. След толкова хвалби,  все  нещо лошо трябва да има,  нали?  Спа частта - сауна+римска баня+парна баня+зона за релакс - ами мънички. Сауната е що-годе  с приемливи размери, но парната баня е точно за трима души. Релакс зоната е за 5-6 човека.  Очаквах малко повече от 4 звезден хотел в спа столицата на Балканите.

# 494
Предстои ни пътуване във Велинград и  от толкова любими хотели там вече се чудим къде да сме  Grinning
Колебая се между Акватоник, Велина и Селект. Вие кое бихте избрали и защо?
Акватоника и Велината са с включена закуска в цената, а в Селекта е и с вечеря. На блок маса ли е вечерята в Селекта ?

Общи условия

Активация на акаунт