Хотелите във Велинград-4

• 92 420
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Mami, za mnogo godini! I az da se prisaedinia kam pitaneto na Tooclose za Select. Molya spodelete toplo li e v hotela i baseinite, kak e hranata i v kakav rajon e?

# 496
За Св. Спас пускат ли оферти в сайтовете за колективно пазаруване?  Rolling Eyes

# 497
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За Св. Спас пускат ли оферти в сайтовете за колективно пазаруване?  Rolling Eyes

От време на време Peace

# 498
За Св. Спас пускат ли оферти в сайтовете за колективно пазаруване?  Rolling Eyes
http://vsichkioferti.bg/#city%5B%5D=1&sort=1&keyword=%D0 … D0%BF%D0%B0%D1%81

Пускат, да. Ето тук има няколко. Аз за други хотели гледах и излиза същото както е и с редовна резервация, даже за някои и по - скъпо. Повечето са за делничен ден, а за уикенд искат допащане.

# 499

От време на време Peace
Почти винаги има оферти за него. Предимно в Лапни.бг

# 500
Някой може ли да се включи с актуален коментар за х-л България?
Здравей, посетихте ли хотел България?  Hug

# 501
  • софия
Можете ли да ми препоръчате механа с жива музика,т.е. място, подходящо за празник?

# 502
Можете ли да ми препоръчате механа с жива музика,т.е. място, подходящо за празник?
Чинарите е с жива музика.

# 503
В Родопско село също има жива музика... и е голяма кръчма, когато ходихме беше пълна, играхме хора и беше весело  Peace

# 504
Бихте ли казали нещо за къща Дрийм? Искаме нещо по- малко, само за нас

# 505
  • Пловдив
Как мислите...хотел Здравец дали става за детско зелено у-ще Rolling Eyes Нашият клас имат предложение за там за края на м.март.

# 506
Завърнахме се от Коледната почивка във Велинград  Peace

Изключително доволни останахме от хотел Олимп. Персонала беше много любезен, храната беше много вкусна и 3те вечери имаше много настороение. Имаше много дечица и всички се забавляваха. На 25ти сутринта имаше организирано раздаване на подаръци от Дядо Коледа и Снежанка.
Ние бяхме в студио и като "недостатък" мога да посоча, че беше много топло, но пък си намалихме парното. За топлолюбивите като мен  - това е мястото  Peace

Хе, били сме заедно...
И на нас много ни хареса. Тръгнахме предубедени, защото едни приятели ни казаха, че хотелът е много далеч от 4 звезди... Но останахме много доволни от обслужването, храната и изобщо организацията за празника. Водата в басейна беше достатъчно топла и за киснене, детето стоеше почти по час вътре Simple Smile Малко е далеч от центъра, но пък това е повод за разходка.

# 507
  • София
Може ли пресни отзиви за хотел Сарай, Драгиново?  Simple Smile

Благодаря  bouquet

# 508
И аз бих искала да помоля за отзиви за Аква вива. Почти нищо не се намира по интернет. Интересува ме дали е добър спа центъра, дали е шумно вечер, храна и изобщо общи впечатления

# 509
  • На плажа
Здравейте момичета,прегледах отгоре-отгоре и трите теми,но почти не видях отзиви за хотел "Холидей" http://spahotelholiday.com/bulgarian/?gclid=CM_xv_bkuKwCFQQm3goda3hzlg

Купих ваучери за две нощувки.Никога не сме ходили във Велинград,затова не знаех какво да търся,държах на басейн,понеже дечурлигата ще умрат от скука и най-много да вдигнат хотела във въздуха  Mr. Green
Бихте ли дали съвет,какво не бива да пропуснем при първо посещение в града  Peace

Общи условия

Активация на акаунт