Хотелите във Велинград-4

• 92 376
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На мен лятото Маркита ми е идеално, честно казано. Взимам стая в пристройката точно срещу малкият басейн и не се мотаеме по коридори и етажи. Само излизаме от стаята и влизаме в басейна, което с децата се случва по н на брой пъти за деня.
Двата басайна са им идеални за децата децата, малкият за игра, големият за плуване и игра. Водата е доста топличка, малкият го източват и пълнят всяка вечер, големият веднъж на три дни мисля, като децата много се забавляваха последният път да си играят докато се пълнеше големият.
Храната не е нищо особено, но сутрин откриваме какво да хапнем, на обяд или на вечеря сме там и веднъж дневно някъде навън примерно. На фона на нощувката в тези стаи до басейна, които са спалня и разтегателен диван с цена от 70 лв за петимата ми е ок (90 лв мисля че беше горе апартамента).  С таткото не ползваме нищо от спато и реално ни трябва топъл басейн основно за децата. Лошото е че там басейните са само външни, веднъж ходихме март мисля и само малкият го пълнеха, който наистина е малък, затова сега търсех хотел с вътрешен и външен басейн по възможност.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 11:37 от Aila

# 571
  • Пловдив
А кои хотели имат детски басейни-вътрешни Rolling Eyes Били сме в Бор-там няма.

п.п. На Аура не е ли малък вътр.басейн?

# 572
Ами на Аура е голям вътрешния, но е плитък. На мен ми е някъде малко над корема, а съм 173 см.

# 573
Ами на Аура е голям вътрешния, но е плитък. На мен ми е някъде малко над корема, а съм 173 см.
От хотела ми казаха че вътрешните са 2 явно имат в предвид този който отварят за лятото.

# 574
Да. Ако си гледала снимки този,който е направен тематично с пингвините и т.н. той е и открит и закрит, зависи от времето и желанието на клиентите, а другият е изцяло закрит и аз за него говоря, а в този тематичният има и голямо джакузи и подводен тренажор за стягане на телцата.

# 575
  • София
А кои хотели имат детски басейни-вътрешни Rolling Eyes Били сме в Бор-там няма.

п.п. На Аура не е ли малък вътр.басейн?
В Бор има детски басейн, но понеже е по-топъл го ползват и възрастните. Mr. Green
Иначе от хотелите, които съм била детски басейн имат Здравец, Свети Спас, Селект Peace

# 576
В Бор тн детски басейн ноември беше ужасно топъл и ми стана лошо вътре за 15 мин,а и като седнат 4 човека се напълва.
В св Спас детският басеин е идеален топъл и широк не съм виждала по-хубав.

# 577
А къщите с басейн някой посещавал ли  е там newsm78 Нещо не ми се щат големи хотели май  Confused

# 578
А къщите с басейн някой посещавал ли  е там newsm78 Нещо не ми се щат големи хотели май  Confused
Може би лятото са добър вариант но в зимния период басейните им дали ще работят.Първия път когато посетихме Велинград избрахме този http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … d.bGQ&cad=rja ами не повторихме цени като горе долу читав хотел ако сте и с деца съвсем.

# 579
Може би лятото са добър вариант но в зимния период басейните им дали ще работят.Първия път когато посетихме Велинград избрахме този http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … d.bGQ&cad=rja ами не повторихме цени като горе долу читав хотел ако сте и с деца съвсем.

По- скоро имах предвид нещо такова:
http://vila.bg/family-hotel-iv-1160.html

# 580

По- скоро имах предвид нещо такова:
http://vila.bg/family-hotel-iv-1160.html
Виж в сайта на хотела басейна е само за лятото.Намира се на 1.5км от центъра.Някъде бях чела че и водата във външния басейн не е минерална.

# 581
Ние ще ходим лятото, началото на август, след морето  Heart Eyes

# 582
  • Beyond the Frontiers
Здравейте . Искам и аз да попитам някой знае ли нещо за хотел Роял СПА ? Говорих с управителя , който каза , че отварят на 31.01. Обаче ... това нов хотел ли е или прекръстен и ремонтиран стар познайник ? Другото което разбрах е , че собствениците са същите , които са на Грандхотел Банско , а това нещо не ми харесва особено , предвид отзивите за последния ...
Иначе на сайта изглежда превъзходно този Роял СПА .
Много моля , ако някой има инфо - да пише  Hug

Смятам да ходя 7-9.02 и ще дам отзиви. Но имат интересни оферти за 14.02.

Иначе за собствениците, аз доколкото разбрах са тези на Флоримонт Банско.

# 583
  • София
Здравейте! Един въпрос към скоро посетилите хотел Селект: Предлагат ли се хавлиени халати и в какво състояние са. Имам резервация за началото на февруари, та да знам как да стягам багажа newsm78. Благодаря предварително!

Миналата година като ходихме януари месец имаше халати за спа-то. Състоянието им беше задоволително. Simple Smile

# 584
Здравейте . Искам и аз да попитам някой знае ли нещо за хотел Роял СПА ? Говорих с управителя , който каза , че отварят на 31.01. Обаче ... това нов хотел ли е или прекръстен и ремонтиран стар познайник ? Другото което разбрах е , че собствениците са същите , които са на Грандхотел Банско , а това нещо не ми харесва особено , предвид отзивите за последния ...
Иначе на сайта изглежда превъзходно този Роял СПА .
Много моля , ако някой има инфо - да пише  Hug

Смятам да ходя 7-9.02 и ще дам отзиви. Но имат интересни оферти за 14.02.

Иначе за собствениците, аз доколкото разбрах са тези на Флоримонт Банско.

Може ли линк към  офертите за 14,02?

Общи условия

Активация на акаунт