Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Хашимот? Какви са неговите симптоми?
Как се регулира приемът на тироксин при хипотиреоидизъм?
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на тироксин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Хашимот? Какви са неговите симптоми?
-
Как се регулира приемът на тироксин при хипотиреоидизъм?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на тироксин?
-
Какви са връзките между Хашимото и бременността?
-
Какви са симптомите на Хашимото и какви са потенциалните причини за тях?
.Месеци преди да го започна правих изследвания и всичко ми беше добре,ТСХ също беше 2,45 при положение че тогава не планувахме второ дете.С Дюкан отслабнах 18 кг и естествено в продължение на 3 год си ги качих,е не всичките остават още 5-6 кг
.Пробвала съм да я започна отново преди,но организма и мастните клетки нали си имат памет,а и един и същ режим спира да действа повече от 2 пъти.Точно поради тази причина mali mali си спряла да отслабваш,според мен разбира се
.На мен ендото ми каза,че Дюкана прави такива хормонални нарушения.Затова сега се обърнах към диетолог,който ми направи специален режим,но....често бягам от него
не знам/ . От тази сутрин пак започнах да правя тази йога- действа ми успокояващо, все едно бягам от всички и от всичко. Малко ми пречат корема и гърдите...ама живот и здраве да отънея ще ми е по комфортно
При нея беше нещо 45 лева ми се върти, прегледа ако не си по каса пак е толкова някъде

е на по-висока цена 

А лятото ми е направо кошмар в жегите,потене,задържане на течности,сърцебиене...В студено време съм по-спокойна
Подобрение започнах да усещам година след започването на хапчетата, а започнах да отслабвам след още половин година и то след като спрях тотално хляба и започнах да пия Витаслим Лайн.