Автоимунен тиреоидит на Хашимото (28)

• 76 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Аз да ви кажа честно си мисля,че мен точно този  Дюкан ме докара до ТСХ 5,55 Thinking.Месеци преди да го започна правих изследвания и всичко ми беше добре,ТСХ също беше 2,45 при положение че тогава не планувахме второ дете.С Дюкан отслабнах 18 кг и естествено в продължение на 3 год си ги качих,е не всичките остават още 5-6 кг Grinning.Пробвала съм да я започна отново преди,но организма и мастните клетки нали си имат памет,а и един и същ режим спира да действа повече от 2 пъти.Точно поради тази причина mali mali си спряла да отслабваш,според мен разбира се Naughty.На мен ендото ми каза,че  Дюкана прави такива хормонални нарушения.Затова сега се обърнах към диетолог,който ми направи специален режим,но....често бягам от него Embarassed

# 106
Аз съм решила да ходя на йога. Много съм се въодушевила, пък да видим. И не само отслабване искам, но и промяна в нагласата към всичко. Все по-трудно сама се понасям, за останалите - не знам. Стискайте ми палци да не се откажа още от първия път.
Блу, доволна ли си от Сарджева? Би ли споделила цените, как вървят прегледите, обръща ли внимание, пуска ли изследвания не само за щитовидната, ако има нужда?
Интересувам се просто.
Кабинетът и е до този на моята докторка хомеопат и виждам, че има много пациенти.

# 107
Не съм Блу, но майка ми е доволна от единичния си преглед при Сарджиева. Била внимателна, мила и обяснявала.
А иначе по тема за Дюкан и аз често съм си мислела , че е помогнал за хормоналния дисбаланс в организма ми.
Относно йогата- когато ми откриха Хашимото имах и друго оплакване- недължащо се на него- тупкане в гърлото и всякакви пристъпи на задушаване и т.н. и започнах да правя в къщи йога - тази https://www.youtube.com/watch?v=tEoxkEEKmLs&playnext=1&l … ture=results_main   и след 2 седмици тези проблеми отшумяха/дали им е дошло времето да отшумят или е самовнушение  Blush не знам/ . От тази сутрин пак започнах да правя тази йога- действа ми успокояващо, все едно бягам от всички и от всичко. Малко ми пречат корема и гърдите...ама живот и здраве да отънея ще ми е по комфортно  Mr. Green Опитайте, може пък да ви подейства и на вас положително на Хашимотовската емоционалност  Hug

# 108
Не съм Блу, но майка ми е доволна от единичния си преглед при Сарджиева. Била внимателна, мила и обяснявала.
А иначе по тема за Дюкан и аз често съм си мислела , че е помогнал за хормоналния дисбаланс в организма ми.
Относно йогата- когато ми откриха Хашимото имах и друго оплакване- недължащо се на него- тупкане в гърлото и всякакви пристъпи на задушаване и т.н. и започнах да правя в къщи йога - тази https://www.youtube.com/watch?v=tEoxkEEKmLs&playnext=1&l … ture=results_main   и след 2 седмици тези проблеми отшумяха/дали им е дошло времето да отшумят или е самовнушение  Blush не знам/ . От тази сутрин пак започнах да правя тази йога- действа ми успокояващо, все едно бягам от всички и от всичко. Малко ми пречат корема и гърдите...ама живот и здраве да отънея ще ми е по комфортно  Mr. Green Опитайте, може пък да ви подейства и на вас положително на Хашимотовската емоционалност  Hug
Благодаря за споделеното! Hug

Йогата помага, да. Не само за щитовидната, а за всичко. Дълги години съм практикувала само началното ниво. След време разбрах, че било Йога.
В спорта с това започвахме и завършвахме тренировките, но не знаех че е Йога за начинаещи. Laughing
Също и медитацията сме практикували, без да знам, че така и се вика.
Лягахме след натоварване, затваряхме очи и треньорът ни говореше разни неща, не мога да го опиша, но сега разбрах след време, че му се вика медитация.
Има много клипчета в нета, слушам ги и ми помага.
За стягания и задушавания особено... всичко е на нервна основа и наистина йога и медитация помагат много.

# 109
  • UK
За доктор Сарджева, аз съм ходила при нея, работи по касата, но ехографа не е по каса Wink При нея беше нещо 45 лева ми се върти, прегледа ако не си по каса пак е толкова някъде newsm78
Аз, не съм мн доволна, малко претупва и все бърза за следващия пациент, добра е по-скоро в диабета поне така съм чувала Rolling Eyes
За йога аз съм чувала, че оказва благотворно влияние за ХашиСмотки  Joy

# 110
Merelenda,  отдавна не съм при д-р Сарджева, последно като бременна в осми месец ходих при нея, т.е. от края на 2009г. Но все пак е много популярна и затова предложих да се впише в инфото. Сега съм при д-р Райков. Не помня вече конкретния повод за смяна, но като цяло бях доволна от нея. Налагало ми се е и по телефон да звъня за консултации и не е отказвала. Не знам сега как е. Други изследвания, освен за ЩЗ, не ми е пускала. Но и като чета тук колко се оплакват другите, аз съм лек случай.
Линка ще го видя после у нас.

# 111
Merelenda,  отдавна не съм при д-р Сарджева, последно като бременна в осми месец ходих при нея, т.е. от края на 2009г. Но все пак е много популярна и затова предложих да се впише в инфото. Сега съм при д-р Райков. Не помня вече конкретния повод за смяна, но като цяло бях доволна от нея. Налагало ми се е и по телефон да звъня за консултации и не е отказвала. Не знам сега как е. Други изследвания, освен за ЩЗ, не ми е пускала. Но и като чета тук колко се оплакват другите, аз съм лек случай.
Линка ще го видя после у нас.
Ясно. Благодаря ти!
И аз съм при Райков. Просто се интересувам за Сарджева, да знам. Simple Smile

# 112
  • Варна
Доколкото ми е известно, ехографията на щитовидна жлеза не минава по ЗК.
Поне така ми каза д-р Райков.

# 113
  • UK
Доколкото ми е известно, ехографията на щитовидна жлеза не минава по ЗК.
Поне така ми каза д-р Райков.
Да, точно така, просто при д-р Сарджева и подобни Crazy е на по-висока цена Peace

# 114
  • Sofia
Приемали ли сте шуслерови соли...напоследък чувам добри отзиви за тях и смятам да започна приема им

# 115
Запис и от мен пожелавам успех в процедурата инвито на бъдещите мами . Simple Smile

# 116
Минавам само да се запиша и да задам 1 глупав въпрос: Колко време след като започнахте да пиете хапчетата усетихте някаква промяна или подобрение? Аз от вчера съм на 25 Еутирокс, съвсем- съвсем прясна...   bouquet
   И аз съм на 25,но Л тироксин. При мен след около месец спря усещането за стискане в гушата,нервността...очаквах,че и на килцата ще окаже някакъв ефект хормона,но вече 1г.3мес.не помръдва надолу стрелката на кантара Embarassed и много лесно качвам Sad А лятото ми е направо кошмар в жегите,потене,задържане на течности,сърцебиене...В студено време съм по-спокойна
На мен засега диагнозата ми е Базед, но минах да видя при вас какво става wavey Подобрение започнах да усещам година след започването на хапчетата, а започнах да отслабвам след още половин година и то след като спрях тотално хляба и започнах да пия Витаслим Лайн.

Изчетох доста неща откакто и аз съм в редиците  Simple Smile , обаче наскоро (преди 1 месец) ми се появи проблем. Вече втори месец ми идва твърде често (на ок.2 седм.) и искам да попитам дали и това може да е от Хашимотото? Пия еутирокс 25 и доколкото изчетох, по-вероятно е обратното - да закъснее или да липсва известно време? Някой да знае нещо? Благодаря предварително!  Hug
Според мен гинеколога няма да ти се размине, трябва да отидеш. Тези неща ги коментирахме и в темата за Базеда, почнат ли проблемите със ЩЖ, почват и гинекологични проблеми. Поне при мен е така.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 16:53 от Lemy

# 117
Аз съм решила да ходя на йога. Много съм се въодушевила, пък да видим. И не само отслабване искам, но и промяна в нагласата към всичко. Все по-трудно сама се понасям, за останалите - не знам. Стискайте ми палци да не се откажа още от първия път.
На мен добре ми се отразява  Simple Smile не се отказвай  newsm10

# 118
http://www.blitz.bg/article/9794

И тук да пусна информативна статия за щитовидната жлеза.
Не говоря за пулс терапията, просто докторът е описал много хубаво функцията на щитовидната и органите, които засяга.
Ако на някой му се чете.

# 119
Здравейте! Simple Smile

Виждам, че давате много добри отзиви за др. Райков.
Моля дайте информация -  адрес, където преглежда и телефон. И работи ли със ЗК?

Мерси Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт