Автоимунен тиреоидит на Хашимото (28)

• 76 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Моля кажете добра лаборатория около НДК спешно.

# 586
  • София
Кандиларов-
http://kandilarov.com/contacts/sofia/center/buzludja?lang=BG

# 587
мерси много

# 588
  • София
Бодимед - на Петте кьошета - Централна лаборатория

гр. София, ул. „Бузлуджа” № 29

# 589
трябват ми кординати за сцинтиграфия на щит.жлеза в софия.мой близък му е необходимо изследването съмняват се рак на ЩЖ.

# 590
трябват ми кординати за сцинтиграфия на щит.жлеза в софия.мой близък му е необходимо изследването съмняват се рак на ЩЖ.
В Александровска болница - клиника по нуклеарна медицина.
По-добре попитай в темата за Операция на щитовидната жлеза. Момичетата ще препоръчат там накъде да се насочите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709160.210
И един съвет - потърсете доцент Румен Пандев ( хирург)  в София.
Преглежда в Дойче Клиник. Близко е до ИСУЛ "Царица Йоанна".
В интернет ще намериш телефон за записване на час. Злокачествени заболявания на щитовидна жлеза са му специалност и е един от най-добрите в тази област.
Ако ти трябва личен телефон или мейл ще ти пусна на лични или момичетата в темата за операция на щитовидната жлеза ще ти дадат подробна информация.

# 591
Момичета решила съм да направя консултация със специалист в София. Кой лекар бихте ми препоръчали? newsm78

# 592
Момичета решила съм да направя консултация със специалист в София. Кой лекар бихте ми препоръчали? newsm78
На първа страница на темата ги има докторите, от които сме доволни.
Избери си един от тях.
Не съм от София, но бих ти препоръчала това да е доктор Емил Начев. Simple Smile

# 593
  • Бургас
аз да се похваля,от януари ми беше спрял цикъла,което доведе до допълнително окосмяване по лицето,даже нещо като катинарче  Laughing  взе да ми се оформя,от няколко дни пия запарка от джоджън,а и ми дойде на 13-ти този месец,не знам кое от двете помогна,а най-вероятно и двете,но днес определено ми е намаляла пигментацията,надявам се скоро и косопада да намалее
Лек и спорен ден ви желая,момичета!

# 594
Не съм писала след контролата, ама хайде да се отчета. От 3 месеца бях на 1 таблетка тирозол.
ТСХ в норми - 1.8, но увеличихме дозата с половин таблетка предвид настъпващите жеги, рискови за тиреотоксикозата и след 45 дена ще направя контрола на новата доза.
ПКК, чернодробни в норма.
СУЕ леко ускорено, но от рецидива насам е все малко над горните граници. Може да не е от тиреотоксикозата. Имам предположения, от какво може да е.
Кръвната захар вкарах в идеални норми:
4.9
4.4
4.4
Доволна съм. Дано нещата се подобряват и занапред.
Пожелавам ви добри резултати и на вас!   bouquet

# 595
Поздравление, Merelenda, за добрите резултати!  Hug

mis_val, интересни неща за хвалене  Crazy Grinning

# 596
Браво, Merelenda! Чудни резултати Hug

# 597
Мереленда, поздравление и от мен! От тук нататък само хубави резултати да получаваш!
 newsm74

# 598
Благодаря ви!  Hug Да ви се връща и само с хубави резултати да се разписвате!   bouquet

# 599
  • Бургас
Супер, занапред само такива хубави неща да се чуват Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт