Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 284
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
ДОБРЕ ДЕ какъв е проблема че съм писала 2 поста не виждам нищо смешно в това че питам за такива работи
нали за това е темата до добре да питам отколкото да подавам грешни работи не е ли така

# 31
  • Пловдив
6o6ko не се сърди де, не става въпрос за това, че питаш- питай за това е темата, както виждаш -отговарям ти. За двете мнения едно след друго- на мен лично ми е объркващо да ги чета така, а и щe ти цитирам Mamma Конкретна "забрана", указваща точно "не се позволява публикуването на множество мнения едно след друго в една тема" няма, но това поведение се третира като спам&флууд (излишни публикации, наводняване, публикуване на безсмислени постинги) и не се толерира. Неслучайно сайтът предлага функцията "редактирай", така че всеки може да добави, каквото е пропуснал, във вече публикуваното съобщение.
Също така публикуването на няколко последователни съобщения може да се третира и като опит за трупане на брой мнения там, където те се отброяват.

# 32
  • Пловдив
аз 4 пъти сега ще подавам на ново
на мен една комшийка ми каза че новата градина дето я строят до училище величков щяла да е готово септември месец някои знае ли кога ще може да се кандидатства за нея защото е точно до нас сега ходим на ясла но ни предстои точно септември да тръгнем на градина
аз звънях да питам разни работи и ми казаха,че новопостроените ДГ в Тракия и и Южен нямало да влизат в списъка за прием сега.Предполагам,че като ги построят изцяло-тогава ще влезнат в списъците
Някой беше писал,че след 1 май щели да приемат пак документи за ДГ-аз мисля,че подадените през май заявления осигуряват места за Септември месец или бъркам?

# 33
Класиране 2013/2014
Срок за кандидатстване
На хартиен носител - до 30.04.2013 г
От родител по Интернет, от директор или служител
19/05/2013 23:59
Дата за обявяване на резултатите от съответното класиране
22/05/2013 00:00

Това пише на сайта на системата. Аз затова се чудя защо изобщо фигурира датата 1май тук и нещо не мога да го измисля.

# 34
Ако стане така,че остана без работа и се запиша в БТ ,преди класирането.Означава ли това ,че ще имам по-малък бр.т

# 35
Ако стане така,че остана без работа и се запиша в БТ ,преди класирането.Означава ли това ,че ще имам по-малък бр.т
Да, ще трябва да анулираш и да подадеш наново.

# 36
  • Пловдив
Класиране 2013/2014
Срок за кандидатстване

Това пише на сайта на системата. Аз затова се чудя защо изобщо фигурира датата 1май тук и нещо не мога да го измисля.
Според мен е просто недоглеждане или системата е такава, че допуска да се отбележи само първо число на месеца, т.е. да се чете само "май" .

# 37
Класиране 2013/2014
Срок за кандидатстване

Тъкмо се чудих кога ще е класирането. Peace

А честно малко не ми се чети пак назад,но къде да си видя точките ? Влезнах си вчера в акаунт,-гледах,пулих се и не ги видях.По спомен май имаме само 20 Thinking ама не съм сигурна Tired

# 38
Накрая, където са ти желанията за градините, срещу всяко желание пише точките. А какво значи  "само 20т", аз събирам 18, защото не работя в района и изобщо не работя. Та 20 са си най-добрия вариант, ако нямате баба в ДГ или други социални критерии, по които да имате точки. Масово децата ще събират 18-19-20т.

# 39
  • Пловдив
Също така след подаване на заявлението ти пристига мейл, който съдържа заявлението с точките вътре. От сайта- на заявления има две опции-преглед и анулиране. Щракаш преглед и пак си виждаш заявлението. 20 точки са си добре.  Simple Smile

# 40
Аз хем работя, хем месторабота в единия район, хем местоживеене в другия район и пак само 18 докарах... Как ги вадите повече?  newsm78 То направо мечта ми се вижда  Laughing

# 41
еи как събирате 18 точки като местоживеенето ви е в друг район ние  събираме едвам 17 като сме в същия район и нз наистина ми се струва като мечта да я вземат
преди време бях чела някъде из сайта на общината че за набор 2010 нямало да има проблем с градините че щяли всички деца да са приети дано да е така

# 42
За първо желание, по местоживеене, са толкова. Второто ако е по месторабота, са и по-малко даже.

# 43
Проверих,където писахте и грешката е моя Embarassed не са 20 точки,а също са ни 18 Tired
 ooooh!

# 44
  • Пловдив
Могат да се съберат 20 точки - ако работите и живеете в един район и кандидатствате в същия. Ние събираме 19 - таткото ни работи в друг район. Peace

Общи условия

Активация на акаунт