Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 266
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, аз като малко недоспала да се консултирам и потвърдя мнение - значи попълваме си нещата в страницата  и това е - после не трябва да се разпечатва нещо да се носи някъде ,нали? Срещу заявлението пише ПОДАДЕНО и това е .Всичко точно ли е ? Ние за кандидатстване в района на местоживеене и за един родтел работещ в района събираме 19 точки за първо желане ...

# 46
  • Пловдив
Момичета, аз като малко недоспала да се консултирам и потвърдя мнение - значи попълваме си нещата в страницата  и това е - после не трябва да се разпечатва нещо да се носи някъде ,нали? Срещу заявлението пише ПОДАДЕНО и това е .Всичко точно ли е ?
Да.

# 47
Толкова се надявах масово да са хората с по 18 точки, за да се класираме и ние, но забелязвам, че децата с 19 са непренебрежимо висока цифра. Вероятно ще се участва на жребий.

# 48
да и аз така мисля но ние събираме още по малко точки само 17 защото работата ми не е в района а мъжа ми работи но все още не са му пуснали договор и не мо га да отбележа нищо и за осигоровките му а не се знае дали ще му пуснат до май месец за да отбележа та нз какво ще става

# 49
  • Пловдив
ние събираме 23 т,дали с тях шанса е по-голям?Като са повече ,защото баткото е в същата ДГ

# 50
  • Пловдив
ние събираме 23 т,дали с тях шанса е по-голям?Като са повече ,защото баткото е в същата ДГ
Съдейки по предните няколко поста- 23 точки са доста добре и да,  шансът е по-голям.

# 51
  • Пловдив
здр-те
да ви попитам до Ботев стадиона,в близост до Макдоналдс има една сграда-ясла или детска градина е?И ако е ДГ-как се казва?

# 52
  • Пловдив
Зад МакДоналдс е ЦДГ "Чайка", нямат ясли. Яслите са между стадиона и парка на Каменица. По район се падат в Източен.

# 53
мами знаете ли сега след май месец кога ще е следващото класиране или ще има ли нещо като второ

# 54
  • Пловдив
Зад МакДоналдс е ЦДГ "Чайка", нямат ясли. Яслите са между стадиона и парка на Каменица. По район се падат в Източен.
Благодаря,аз я търся в р-н Централен
На 7 май ми казаха,че ще има текущо класиране ЗА М.МАЙ

# 55
  • Пловдив
http://dz-priem.plovdiv.bg/events

На 7-ми май е класиране за 2012/2013. Отивате на месец май, щракате на балончетата на съответната дата и четете отдолу какво има на тази дата.

# 56
  • Пловдив

На 7-ми май е класиране за 2012/2013. Отивате на месец май, щракате на балончетата на съответната дата и четете отдолу какво има на тази дата.
ох,съвсем се обърках 2012/2013-значи е така както и аз написах ли-че на 7-ми май ще има текущо класиране,а класирането за 2013/2014 е  с дата 1-ви май или бъркам?

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 19:52 от mannuella

# 57
  • Пловдив

ох,съвсем се обърках 2012/2013-значи е така както и аз написах ли-че на 7-ми май ще има текущо класиране,а класирането за 2013/2014 е  с дата 1-ви май?
Не, за 2013/2014 класирането излиза на 22-ри май.

# 58
  • Пловдив
а,добре като подавам зявлението коя дата трябва да посоча-1ви или 7-ми?

# 59
  • Пловдив
Която е за 2013/2014- мисля, че тя е 1-ви само.  7-ми е за 2012/2013. Ти гледаш 2013/2014-учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт