Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 279
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
ЕЕ и ние бяхме така с по-големите от април до сега,заради поставена отметка,че съм съгласна да е с по-големи.Сега ще  е тепърва първа група.Лично и аз съм доволна от общуването с по-големите.Много добре му се отрази,само дето иска да му купувам играчки,които дори не знае как се използват,но нали гледа батковци  Crazy
Даже сутринта,още сънен в леглото ми говори как искал да си носи блейдове в градината и постоянно повтаря "едно,две,освободиии силатааа"-даже нзм от къде е тази фраза
Наистина това е начин да се осигурят места за неприетите дечица и мисля,че е временно и следващата година ще си навакса

# 721
До кога трябва да се запише дете прието в ясла от прием 28.08?
На едни място пише 09.09,на друго виждам 16.09

# 722
До кога трябва да се запише дете прието в ясла от прием 28.08?
На едни място пише 09.09,на друго виждам 16.09

На имейла,който получих,че е класирано детето пише дата до 09,09!

# 723
Здравейте! Приети  сме в яслата по първо желание и ще си запишем... но съм изумена от факта, че точките ни от 19 са  станали 18 ??? Това не е попречило на класирането ни, но...нали уж нямаше възможност за манипулиране на системата !?

# 724
  • Пловдив
е как мстава тази работа?с колко заявления сте участвали до момента?

# 725
  • Пловдив
Здравейте! Приети  сме в яслата по първо желание и ще си запишем... но съм изумена от факта, че точките ни от 19 са  станали 18 ??? Това не е попречило на класирането ни, но...нали уж нямаше възможност за манипулиране на системата !?
Прегледай си пак заявлението и виж правилно ли е било попълнено всичко.

# 726
Здравейте, Мами,
честито на приетите!!!

Имам малко въпросче - не на мирам отговор по методологията. Детето след като се запише до колко време трябва да тръгне реално, без да го отпишат?
Има ли го черно на бяло някъде това.

Директорката ми каза, че няма срок, но не ми се вярва да е точно така. А и някъде, но не мога да го намеря, бях чела, че е до 1 м.

Благодаря ви предвариетелно

# 727
  • Пловдив
Не знам за един месец, моя син отдавна го записахме, а ще тръгне на 16 септември.

# 728
Прегледах ...в получения имейл от системата пишеше , че имаме 19 точки. Както и да е, важното е , че сме приети, сега ще събираме документите.

# 729
  • Пловдив
Прегледах ...в получения имейл от системата пишеше , че имаме 19 точки. Както и да е, важното е , че сме приети, сега ще събираме документите.
Когато подаваш документите в яслата може да поискаш да ти кажат точно колко точки са и от къде идват и така ще разбереш къде ти се губи една. Важно е, че сте приети!

# 730
Здравейте, Мами,
честито на приетите!!!

Имам малко въпросче - не на мирам отговор по методологията. Детето след като се запише до колко време трябва да тръгне реално, без да го отпишат?
Има ли го черно на бяло някъде това.

Директорката ми каза, че няма срок, но не ми се вярва да е точно така. А и някъде, но не мога да го намеря, бях чела, че е до 1 м.

Благодаря ви предвариетелно
Черно на бяло и аз го търсих... , но не намерих нищо. Говорих с директорката на яслата, в която сме приети. Обясних й , че поради ред причини не мога да го пусна от 16.09, поради което искам от 01.10. Тя ме разбра и каза, че не проблем, само да си напиша декларация, че желая детето да тръгне от еди си коя дата, като посоча причините. Така и ще направя.
 Това си мисля аз, е в приоритет на директорите - т. е могат да отлагат, но с изрично споразумение между тях и родителите, но ако става въпрос за месец-два. Аз лично ще си платя таксата за м. 09. и от октомври - вече според посещенията.
 Дано съм била полезна.

# 731
  • Пловдив
По принцип срокът е един месец, но след предварителна уговорка с директорката може да се запази мястото на детето и за по -дълго време.

# 732
Всъщност, разбах защо - с 19 точки съм участвала, по соц. критерии, но тъй като компютъра не е избрал моето случайно число , участвам с 18 точки на общо основание...и така сме приети.

# 733
Аз съм на борсата.Трябва ли да представя някакъв документ?

# 734
мерси за отговорите.

аз писах днес до системата все пак и полуичх следния тоговор:
"Здравейте!
Съгласно Раздел 5, т.3 от МЕТОДИКА ЗА ПРИЕМАНЕ ЧРЕЗ ЦЕНТРАЛИЗИРАНО КЛАСИРАНЕ НА ДЕЦАТА В ОБЩИНСКИTE ДЕТСКИ ЯСЛИ, ЦЕЛОДНЕВНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЕДИНЕНИ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ, записано дете, което не е постъпило в детската градина по неуважителни причини до 1 месец от посочената в Приложение №3 дата (декларирана от родителя), отпада от списъка на групата и се отразява от директора в системата като отписано."

Наистина в заявлението за тръгване се записва от кога ще тръгне детето.

За всеки случай говорих и на "горещата линия" със системата и ми се каза, че за ясла детето след като е класирано, може да постъпи до 31 декември, когато се освободи място. т.е. то е прието, но ако няма освободено място не може д апо4не и затова трябва да си се разберем с директорката.
Но това е смао за яслите.

акви са тези тикса на дупетата за глисти? И в Пловдив ли е така? Днес една приятлека ми разправяше, 4е с елепяло тиксо на дупето за глисти????? направо съм сразена...  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт