Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 320
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Рая. Hug
Още снимки на Хазалчето.

# 181
  • Под Сините камъни
Ох Рая браво.Тук вече всички ще сме доволни.
tweety19821 моя не чете.Ама наднича през рамо от време навреме  Mr. Green

# 182
  • Пловдив
[/quote.     

И моя, ама не му и трябва Simple Smile

# 183
  • София
Момичета едно голямо притеснение не ми дава мира..........цяла сутрин ми се върти в главата и за пет пари рабта не съм свършила:
някой беше споделил ( дано не ми се обиди, че не цитирам), че Ча не знае английски......е как ще се разбираме с него.............аууууууу лошоооооо Grinning

Иве /дано така се казва, а това не е само ник Simple Smile ако е извинявай  Peace /  езика на любовта всички го говорят, аз така ще си се разбирам с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

само че той говори езика на друга любов дет ти още не я говориш, само А и Б знаеш та пак трудна ще се разберете

Охо знаеш ли колко бързо се уча аз  Mr. Green Mr. Green  Доста съм схватлива  Mr. Green  С тоя батко, колко ще ми е сладко  Mr. Green / вай бе и рими редя вече  Joy /

# 184
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
[/quote.    

И моя, ама не му и трябва Simple Smile
Мале ако вземе да направи тая грешка да прочете кво става тук и не ми се мисли.Ще има  #2gunfire.Той подозира нещо ама аз не казвам пазя тайна  :hahaha:

# 185
  • София
Снимчиците на Хазал са много готини, много е сладка и найстина на нея й отива да е пухкава и незнам защо я упрекват за килограмите, нищо й няма и това, че има 2-3 та  или малко повече кг. в повече като гледам изобщо не й пречи да е добра актриса, те това да гледат, а не кой колко тежи  Crossing Arms

# 186
  • в подножието на планината
Наде,  bouquet видели са, че се качва сама в таксито и понеже няма нищо интересно, пак са започнали с килограмите...на мен си ми харесва всякак...не виждам да е чак такъв проблем, това че е качила някой - друг килограм...Хубавица си е! Heart Eyes

# 187
Че е напълняла-напълняла е,но изглежда добре и отпочинала-явно си почива.Нека,заслужава си го,само дано в крайна сметка да играе някъде,че искам да я гледам.

# 188
Наде,  bouquet видели са, че се качва сама в таксито и понеже няма нищо интересно, пак са започнали с килограмите...на мен си ми харесва всякак...не виждам да е чак такъв проблем, това че е качила някой - друг килограм...Хубавица си е! Heart Eyes
пък и като няма проект в момента защо да не си похапва през времето като е снимала се ограничавала кво лошо има ей  #Cussing out

# 189
Здравейте и от мен.  wavey

Благодаря за закуските. Взех си от каквото беше останало.  Laughing Heart Eyes

Диди,  Hug радвам се да те видя. Много са ти хубави новите дрешки. Heart Eyes

Наде, благодаря ти за новите снимки на Хазал. Много е сладка.  Heart Eyes А пък тези наистина се чудят за какво да се хванат..  Rolling Eyes Писна ми постоянно да я обсъждат заради килограмите й.  ooooh!

Гледам, че сте обсъждали защо се е налагало да има дубльор при сцените с Руя.. ами нормално е Чаги да не иска да се целува с тази.  Sick А пък и си е свикнало  момчето с Хазал, не можем да го виним.  Laughing Heart Eyes

Tук има Чаатай за всички.  Heart Eyes Laughing

love001Ча Ча

# 190
  • в подножието на планината
Че е напълняла-напълняла е,но изглежда добре и отпочинала-явно си почива.Нека,заслужава си го,само дано в крайна сметка да играе някъде,че искам да я гледам.

И аз искам да я гледам вече... Rolling Eyes

# 191
  • София
А забравих да ви помоля, ако може и не ви затруднявам да обновите линкчетата към 42 и 58 еп.   Hug А с 53 еп. има някакъв проблем ли? Нещо такова четох в предните теми  newsm78

# 192
  • София
Като заговорихме за килограми  Joy
напълно съм съгласна  rotfImbo

# 193
За съжаление обаче, започвам да се съмнявам дали наесен, ще я видим с нов проект. Rolling Eyes
Още преди нова година каза, че с настъпване на новата година, ще замине за Америка за 5 месеца да учи актьорско майсторство, а още не е. Кога, ще ходи, кога, ще се върне, не е ясно?! Cry

# 194
Омръзна ми вече да говорят за това че пила пълна и някви такива.Какво им влиза в работата да качва се сама в таксито и какво от това къв им е проблема момичето си е свободно може да има любовник и какво ще я обвинят че само си ляга с него. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт