Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 384
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • На черешата

90 пронцента е сигурно, че между 10/13 юни ще съм мома софиянка  Party!

И аз  Mr. Green

# 391
  • На остров

90 пронцента е сигурно, че между 10/13 юни ще съм мома софиянка  Party!

И аз  Mr. Green
Торнадо нещо май искаш да ми кажеш а Heart Eyes!

Тед точно тогава ли сте на билдинг newsm78? Исках да видя суши определено.

Либче на морето тип Албена в края на лятото.

Фиф мерси Hug ти в коя околия си ?

# 392

90 пронцента е сигурно, че между 10/13 юни ще съм мома софиянка  Party!

И аз  Mr. Green
Е, а пък съм 90% сигурна в обратното  Mr. Green. Въпреки, че не е късно да ме привикат на килимчето точно в този момент  Crazy.

Теди, през деня чета от работа, а там доста сайтове са блокирани и чак сега видях котетата. Страшни сладури са  Heart Eyes. Те са на дни буквално.

Онче, Албена не ми е много близо, но има време до тогава...та ще видим Simple Smile. Някоя обща среща трябва пак да вземем да спретнем, че скоро става година от последната. Да не говорим, че и тогава не се събрахме съвсем всички. Добре, че поне с някои и допълнително успяваме да се организираме, та да не си забравим физиономиите Simple Smile.

# 393
  • На остров
Разбирам те Либ Hug , все ще усепем някой ден да се съберем всички Heart Eyes!

Влизам специално за Морги да споделя - гледам едно предаване за една жена кочто живее съвсем сама на един остров в норвежко море. Много впечатляващо, аз толкова изолирано не бих могла, но тя се чувства чудесно.

Litlшy fyr се казва мястото и си има фар https://maps.google.se/maps?q=litl%C3%B8y+fyr+b%C3%B8+vester%C3% … p;sa=N&tab=wl ето на картата да се види къде е Simple Smile!

# 394
Само като си представя норвежки остров и ме втриса  Crazy. Иначе предполагам, че е много красиво... Ако някой ден ми се удаде възможност да пътешестам на воля, ще мина да видя и фиорди и острови  Sunglasses. Преди и след това, обаче - топлите страни  Mr. Green. Зиморничава съм си и това е... На Морги сигурно ще и хареса Simple Smile.

# 395
  • На остров
Либ това е много, много на север горе долу е на нивото на най северната Шведска точка, но в морето Crazy, аз като знам какъв студ и вятър е ..нееееее иначе е наистина супер красиво, през лятото.

# 396
Либ това е много много на север горе долу е на нивото на най северната Шведска точка но в морето Crazy, аз като знам какъв студ и вятър е ..нееееее иначе е наистина супер красиво през лятото.
Абе за една екскурзийка все ще издържим някак  Crazy Joy. През зимата не е ли красиво? Или направо със снегоходките се запътваш натам тогава  Laughing...

# 397
Такаааа, прочетох и да ви посипя и аз с малко благодат, си викам  Mr. Green

Либова, с възмущение прочетох, че цял ден все за ядене говориш, а сутринта има нахалството да ми се подхилкваш на мен, бедната бременна женица, че съм била гладна... Ха, казвам аз и ще добавя даже ха-ха!

Фиона, след спирането на фитнеса очакваме да си признаеш, че тайно си спряла и кафетата, но не искаш да се разчуе, че репутация все пак имаш да пазиш  Mr. Green Не се притеснявай, няма на никого да кажем  Joy

Среща, а... Пак ще пропусна, яд ме е пък...

# 398
Добро утро !  bouquet

Либче , то и аз искам да е равномерно разпределена работата , дори вчера имахме разговор с шефа на тази тема  ... Mr. Green  Но ... , така било ! Crazy

Онче ,  много искам да те видя , но не знам дали ще се случи за толкова малко време ? newsm78

Фиона, след спирането на фитнеса очакваме да си признаеш, че тайно си спряла и кафетата, но не искаш да се разчуе, че репутация все пак имаш да пазиш  Mr. Green Не се притеснявай, няма на никого да кажем  Joy

Хихихи  hahaha , това само ти , Шамс , можеш да го кажеш !  bouquet

Да не се окаже , че и не готви , а горките мъже карат на филии с лютеница ! Mr. Green

Онче , и мен ме втриса от северни острови , но Морги ще се зарадва ! Heart Eyes

# 399
  • Ispania
Добро утро от моят край на света Hug! Hug .

Он4е, я вземете елате по кьм нашите земи Mr. Green, 4е да те видя и аз. Хепито тогава трябва да намери време да отско4и насам Wink.

Шамс , знаете ли какво ще е бебето ве4е?

# 400
Добро утро и от мен! Hug

Шамсова, досега не си ли разбрала, че аз винаги съм на линия за нещо вкусно? Mr. Green Имам късмета да не ми личи поне...

Хепи, при вас нали сезонно е по-натоварено в работата? То и при мен така се получава, въпреки че причините са други. Искам да е лято вече  Flutter.

# 401
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!  Grinning

Оставих малчо на ясла, ще имат днес фокусник  Grinning жалко, че няма да ми разкаже нищо  Crossing Arms Laughing
Вчера и днес почивам и се чудя кое по-напред да свърша, е*ати почивката  Crazy

# 402
Лъки , и аз съм така - в почивните дни все гледам да свърша нещо ! Mr. Green
Либче , да по принцип продуктът ни е със сезонна ориентация , но аз съм мултифункционална  Sunglasses и не пряко ангажирана с него , та моят сезон е целогодишен , но от март до юни ми се струпват всички функции в пиков етап ! Crazy Crazy Crazy

# 403
Добро утро и от мен! Hug
днес съм на едно гулашче. така ...скромничко. и с някаква мърша за мезенце.  Joy

# 404
Брей , цял ден няма никой ? Thinking
Добре , че Бонго се появи . Wink
Помислих , че форума не е работил ! Rolling Eyes
Аз не съм имала време , но като гледам и другите нямат ? Crazy

Бонго , да не си на диета ? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт