Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 371
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Бонго , да не си на диета ? Grinning
да. на усилваща  hahaha

# 406
Добре си ти ! Grinning
Да му мислим ние , дето трябва да сме на отслабваща ! Mr. Green

# 407
Добре си ти ! Grinning
Да му мислим ние , дето трябва да сме на отслабваща ! Mr. Green
е защо  newsm78  на оня свят все ще отслабваме.  hahaha

# 408
Ми лято идва , ще ходим на плаж ! Grinning

# 409
Ми лято идва , ще ходим на плаж ! Grinning
и аз ходя на плаж  Laughing  да не мислиш, че ми е приятно да гледам ходещи солети  hahaha

# 410
  • На остров
Добър вечер Hug,

сега сядам. много интензивно днес, но пък си купих семенца и цветенца и ще садя  Simple Smile. Сдобих се и с едни дънки просто ми се видя грехота да ги оставя на щанда, не че съм в нужда за нови дънки ама. Остава обувки и съм готова за пролетта.

Хепи и Вал много ми се ще да се видим и на мен  Hug, ако не стане сега, както казва Вал в Спанско ще се съберем.

Бонго много те подкрепям за мнението ти за скелетите   Peace!

# 411
  • Бургас
Добро утро от мен!
Нали помните как ви се хвалих за това, че съм правила кекс. Е мислех, че е ок и вчера се пробвах да го ям. Ми с трион трябваше да го режа. Никога няма да се науча как се прави това нещо  Joy
One11, аз от няколко месеца се опитвам да си въдя манго и нар. Мангото ми още не се е подало, а две от нарчетата ми бяха стигнали до 5-6см. Сполетя ги падащо, върху саксии дете и си отидоха без бой. Та тия дни чакам ли чакам нещо да се пръкне, ама не. 
Чета и болната ми тема "Скелети на плажа". Аз като един вървящ скелет да се изкажа: Много искам да си лепна някое кило и не мога. Храня се като нормален човек, живея като такъв и нищо. Забивам на заветните 43-44кг. и не мърдам от тям. За мен 50кг. биха били чудо. Хем ще имам цици, хем дупе за щипане. Пък сега...мъка Rolling Eyes

# 412
Добро утро! Hug

Сес, и аз като теб, ама какво да се прави... В някой друг живот ще съм по-закръглена може би  Whistling За кекса имам предположение, че може би печеш на по-ниски градуси от необходимото. Бонго, ако има доброто желание, може да ти даде съвети Simple Smile

Ние есента бяхме пробвали да садим акация от едно семенце, което малката донесе в пакетче специално за целта. Пишеше да се полее и остави, докато покълне. Хубаво, ама нищо не покълна и онзи ден като погледнах видях, че се е оголило семенцето. Според вас има ли смисъл да го заравям пак  Crazy?

# 413
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро.
Стига с тея ходещи солети, де  Sad има и такива като мен, дето искат да сложат 5-10килца, ама не става. Всеки с проблема си дето се вика Simple Smile
Вчера най-накрая след 1 месец чакане си взех документите, с които БНД обжалва. То какво станало-призовкарката ги получила одавна, но била 2седмици отпуска, та вчера някак си й издирих телефона и си ги взех  Crazy
Хубав ден на всички Simple Smile

# 414
  • На остров
Добро утро Simple Smile,

За скелетите да поясня нямах в предвид нещо лошо, а по скоро визирах момичета, които целенасочено стигат до крайности*анорексия и други хранителни разстройства*. Иначе както сте казали срещу природата си човек не може да върви. За мен най важното е да приемаме различните Hug!

Кекса тук не е популярен както в БГ и аз не се и пробвам много, много.
Сес много вълнуващо за нара и мангото  bouquet! Дано ти родят скоро плодове!

Лъки честито за документите  bouquet!

Петък е,   party006  party006 пожелавам на всички бързо приключване на работния ден!

# 415
  • Бургас
One11, нарчетата ми измряха след като племенника ми падна върху саксиите. Да е живо и здраво хлапето, не се удари. Сега съм си сложила новите. Мангото претърпя инцидент - кучето изгриза костилката, но не би трябвало да пречи, тъй като ядката е цяла. Сигурна съм, че до седмица две ще имам малки растения  Laughing и то не какви да е, ами супер издръжливи /деца, кучета.../

За скелетите. Аз не се сърдя като ми кажат, знам си го. Какви ли не дивотии съм яла и правила, за да кача. Лошото е, че много бързо свалям. За 10 дни мога да се простя с 5 -6 кг. без да правя нищо особено, а после 2 кг. ги качвам с месеци.
Имаше само един период, когато бях 56 кг. - бременна в осми месец.  hahaha

# 416
  • На остров
Сес разбирам те Hug аз имам две дружки и те така, каквото и да правят не мърдат повече от 45кг с мокри дрехи както се казва Simple Smile! Наслаждавай се и си хапвай на воля Flutter!
На мен 56 са ми оптимални, но да видим дали ще ги постигна Crazy!
Ти не си ли на работа Hug?

# 417
  • Бургас
На работа съм. Лепната съм за компютъра 8 часа. Разглеждам си софтуера и докато си текат разни процедури си вися в нета. Сега например калкулирам разни бонуси и салда по отпуски  Grinning От Понеделник до Петък съм на компютъра и през останалото време ми се повръща като го видя.Та се подвизавам тук само в работно време.
В интерес на истината имам да пиша документация на английски и още се назландисвам. Надраскала съм я на хартия и ще пиша текстовете вече. Това най - много го мразя, но трябва да се свърши. Дала съм си краен срок и мърдане няма  Crossing Arms Въпреки, че предпочитам да плета карета на една кука.

# 418
Добър ден ! Tired

Стига сте дразнили такива като мен , дето искат да са 45 , пък са 50 , ааа , моля ви ! Sunglasses
Яжте си на воля и се радвайте ! Wink
Аз никога не съм искала да съм закръглена . Сега целта ми е 47 , но да видим дали ще стане . Confused

Много съм изморена , не искам да гледам ни компютър , ни файлове , ни мейли , нито телефон да чувам ... Tired Tired Tired
Пък съм и на инглиш довечера ... Crazy

# 419
ядете , ядете .... какво толкова ядете  и по колко ?  не може с една шумка от маруля да се качват килцата. поканете ме при вас и следвайте моите стъпки. килцата ще са винаги в прогрес  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт