Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 155
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • Не от София.
Тази сутрин се събудих сама и самотна.  Cry

Аааа,не така! Stop
Пожелавам ти да си сама,но не самотна...
Нямаш ли какво да правиш??  Heart Eyes
Наслади се на тишината,на това да бъдеш сама със себе си..и ако не ти хареса,го дай на мене  Joy

# 676
  • На черешата
 Не знам, нещо ми е адски криво. Имам какво а правя, но с нищо не ми се захваща.  Sad

# 677
  • Не от София.
Не знам, нещо ми е адски криво. Имам какво а правя, но с нищо не ми се захваща.  Sad

Ми тогава пък нищо не правИ.То и това е кеф.
Каквото и да решиш,излизай бързо от това настроение и се наслаждавай на деня!От сърце ти го желая  Hug
Ако бяхме наблизо,щях да те поканя на бира и да ми се ухилиш,ама на..  Thinking

# 678
  • На черешата

Ако бяхме наблизо,щях да те поканя на бира и да ми се ухилиш,ама на..  Thinking

Не, че не ми хлопа дъската и не мога да запаля колата и да дойда след 5-6 часа.  Laughing

# 679
Торнадо, за всичките почивни дни ли ще са при него? Те искаха ли да ходят?

Моя уж днес щял да ги води на басейна в Панчарево, но никакъв не се е обадил. То и децата не са се счупили да го чакат. Бързо им се проясни, че лъже непрекъснато.
Аз оправих, почистих, изпратих мама и тате към Добрич и сега чакам приятелка на кафе.

Чудно ми е, ако самите деца не искат да се виждат с баща си, или не искат да прекарват дадена ваканция с него... а са големи, не на по 2-3 годинки, каква е процедурата. Той може ли да тръгне да ме съди, че не съм му дала децата при положение, че те самите не искат да отидат с него?

# 680
  • Не от София.
Не, че не ми хлопа дъската и не мога да запаля колата и да дойда след 5-6 часа.  Laughing

А пък аз след бирата ще те взема с мене нощна смяна,щото съм на работа  Joy

# 681
  • На черешата
 За всички почивни дни ще са с него, такава ни е уговорката. Малката иска да ходи, каката се пазари през цялото време да говоря с него да ги върне по-рано. Знам, че не и се ходи, но нищо не мога да направя. Страхува се пт него и не смее нищо да му каже. Аз съм парламентьор и все трябва да го уговарям. Когато обаче са насаме и той я попита дали е вярно, мълчи като риба. Пред мен се отпуска да му каже нещо, но веднага се скрива зад гърба ми. Няма такъв страх просто  Sad , а вече е на 11.

# 682
  • Не от София.
Чудно ми е, ако самите деца не искат да се виждат с баща си, или не искат да прекарват дадена ваканция с него... а са големи, не на по 2-3 годинки, каква е процедурата. Той може ли да тръгне да ме съди, че не съм му дала децата при положение, че те самите не искат да отидат с него?

А ти вярваш ли,че той ще изхаби време и средства да те съди точно за това?!  Rolling Eyes
И моят син не иска да вижда баща си,обаче той се съди само за намаляване на издръжката,не и за това,че са му "нарушени правата" за виждане...Не мисля,че твоя е различен  Confused

# 683
  • Не от София.
Няма такъв страх просто  Sad , а вече е на 11.

Торнадо
,и аз забелязах,че лапето има страх от баща си -карал му се за счупена чаша и ей такива простотии,дето у нас минават с усмивка /това,докато ходеше у тях,де/ Сега не можеш да го накараш да стъпне и ако преди съм била парламентьор като тебе,в един момент спрях да виждам смисъла в такива срещи насила.Спрях да говоря,спряха и срещите между тях.Синът ми е голям вече,усеща много неща и аз отказвам да му се бъркам.  Crossing Arms

# 684
Фиона, права си... не се бях замисляла, че пари за адвокат няма да даде, щото не си виждал децата  hahaha Но за намаляване на издръжката сигурно ще имаме дело един ден.

Торнадо, защо толкова я е страх? Да не е просто притеснителна по характер?

# 685
  • Не от София.
Фиона, права си... не се бях замисляла, че пари за адвокат няма да даде, щото не си виждал децата  hahaha Но за намаляване на издръжката сигурно ще имаме дело един ден.

Поне те "успокоих",че делата намаляват с едно на брой...иначе за други глупости може да те съди като стой, та гледай....аз се нагледах,де-дано на тебе ти бъдат спестени много неща  Peace

# 686
  • На черешата
 До скоро си позволяваше да я бие. Миналата година искал да ходят на Витоша, тя отказала /какво да я правя,градско чедо МОЛ-овете са и на сърце/, той я стиснал за гушата вдигнал я, разтрърсил я и обяснил, че докато е с него ще прави каквото той каже. След този слуачай се посъветвах с адвокат и с АЗД, тя съответно му казала, че само да я пипне е интсруктирана да сигнализира и сега не смее. Но тя казва, че и скърцал със зъби, крещял и я гледал злобно.  Confused Не мога да кажа дали е така, това са нейни думи. Факт е обаче, че много се страхува от него. Пример - в уикенда, в който са с него има някаква уговорка с приятелка. Казвам и да му се обади да го предупреди, да не направи той други планове. Тя започва да трепери и реве, че не може, защото той щял да и се кара и аз да му се обадя.  Confused

# 687
  • Не от София.
Торнадо,никой съд не може да ме накара да давам децата на такъв човек...не се праскам,така е.  Peace
Бях предупредила дребния,че ако само му вдигне ръка или нещо подобно,ми се обажда и става война...и за ходенията пак си решаваше той-уж го било страх,обаче оня като звънне си троши краката да бяга към колата с един светнал поглед..явно му е липсвал бащата,няма как...но този светъл поглед започна да потъмнява с времето и дойде очаквания край....

# 688
  • На остров
Честит 1 май! На всички трудещи се пожелавам много професионални успехи и блага!

Торнадо напълно те разбирам за самотата Hug!

За децата и срещите с БНД е много индивидуално, аз съм от тези които натискат все още и едва ли не задължават да се вижда с него*да не говорим финансово колко ми струва това усилие*. Но при нас никога не се е стигало до някакви крайни реакции от страна на БНД спрямо детето. Ако беше посягал бих била с доста по различно отношение вероятно.

Оставям ви да се забавлявате и отивам да наливам ум в моята кратуна hahaha.

# 689
  • На черешата
 Аз нямам нищо против да се виждат с баща си, но понякога изцепките му са страшни. Чудя се мисли ли въобще.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт