На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 255
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Наистина ми е странно, че не правят клизма.

Аз като чета и си имаме по някоя мама през няколко дни и почва много да ме хваща страх.Напоследък даже не мога да спя и като ме заболи нещо и изпадам паника.Много ме е страх от раждането, направо ужас изпитвам и не искам.
И хем ме е страх, че няма да разбера ако раждам и току виж излязло на дивана, хем пък ми се иска колкото може по-късно да отида в болницата, че не ща там цял ден да стоя и да ме чакат.

# 301
Белл, и аз така като теб, абсолютно същите мисли ме налягат  Shocked #Crazy
Мон, мен пък така тези дни ме боли и ми с егади и си повръщам май от киселини и от това, че вече много ми натиска бебка стомаха.Може да е от киселини newsm78

# 302
На мен тази "топка" така ми пречи и нямам търпение да минават тези дни. Май по-скоро нетърпение, отколкото страх изпитвам. Тия контракции на сухо от 7-ия месец и висенето вкъщи, лежане, почивка вече ме влудяват...искам едно сладко, здраво бебе, слънце, въздух, паркове, градинки,  планини Simple Smile

# 303
  • Бургас
Бел, ще разбереш, споко, няма да излезе на дивана  Hug Като почнат чести, болезнени контракции през равни интервали /обикновено казват на около 10 мин/ е време за болницата. Обаче и това си има изключения, защото, казвала съм, аз такива регулярни контракции така и не получих... Цяла нощ се мъчих вкъщи, отгоре на всичко стоях седнала през голяма част от времето, защото така ме болеше по-малко, а не трябвало да се седи /ама аз откъде да знам тогава... нямах интернет, никой не ме беше предупредил, за първи път ми беше и т.н./ Вече към 5 сутринта имах чувството, че наистина не мога повече, звъннах на лекарката да я събудя и тръгнах към болницата.
Оказа се, че много рядко, но има и случаи като моя, без контракции на равни интервали. След час и половина някъде в болницата, родих. Оказа се, че наистина, ако бях постояла още малко вкъщи, щях да си родя седнала на дивана  ooooh! Simple Smile

Та, в някои случаи, по-добре по-рано в болницата, отколкото да се чака последния момент. Така и тоновете на бебчето се следят и жената е под наблюдение, на мен лично, така ми е по-спокойно.

Нанинка и киселини не са... аз и гастрит имам, обаче киселини-не, не знам как става това номер ... Пия по малко вода периодично и чакам да ми мине сега Mr. Green

# 304
Мон, и аз имам гастрит и тези дни доста ме боля и си и поповръщах даже.Дано по-скоро ти мине и да е нешо моментно от някоя храна или знам ли и аз.

# 305
  • Бургас
Да, нали казват, че обикновено гастритите напролет се изострят ...

# 306
ето ме и мен,
Anni, ако искаш да излиза по-скоро разходки вкъщи, топъл душ, не врял де.
 Hug стискам палци!

да споделя само, ако започнат контракции от кръста напред и надолу, независимо дали са през 10 или 7, или 5 минути, ако станат продължителни по 30-40 сек е по-добре да се тръгне за болницата при първораждащи. започнат ли да стават нетърпими контракциите е по-добре да не се чака дори и да са на по-рядко.
особено ако е паднала тапата преди това.
мен вечер от два-три дни ме стягат леко подготвителните контракции за 10тина секунди, едвам ги усещам. и миналия път беше така, затова очаквам изненадващо да започне всичко, ама да видим. седмица поне да задържим още. бебо само ме побутва оттук-оттам. сигурно е голямо бебе, дано да може да излезе нормално  Praynig

ние днес до 3 откарахме на  Витоша, после около блока садихме разни зеленила и се разходихме с малката и към 7 се прибрахме за вечеря, ама сега краката ми яко тупкат  Mr. Green и кръста ме боли, така че отивам да полегна.

# 307
Анум ражда момичета! Стискайте палци!

# 308
стискам палци и вярвам че всичко ще е наред!

# 309
Стискаме все по-силно! Анум, с теб сме!  Hug
Всичко скоро да се нареди и утре ще имаме прекрасни новини!

# 310
  • София
Praynig Praynig Praynig

# 311
  • София
 stork-girl Пожелавам й бързо и безболезнено раждане

# 312
Praynig Praynig Praynig

# 313
с теб сме ,мила,Зари!!! Hug Praynig Praynig Praynig