На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 255
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро, момичета!  Hug
Анум, дано всичко да е минало добре!  Hug
Аз от два дни съм много подута  Rolling Eyes Краката ми особено много ме мъчат... Задържам течности... От десет дни не съм яла плодове и салати... Все на сухо карам... Може би и това оказва влияние. Днес реших да си купя малко ябълки, марули, магданоз... И да карам на по-лека храна... А и от тези манджи ми писна вече... Става ми много тежко... Ще пробвам тези дни да хапвам по-леки неща, може би ще се почувствам по-добре. Иначе нищо ми няма  Mr. Green Но и аз като *Belle-Etoile* се страхувам и то доста... Все си мисля как ще мине секциото, как ще е бебето, дали ще се възстановя бързо и ще си стъпя на краката... Тайничко се надявам да не ме измъчат много в болницата  Praynig На всички много  Hug  bouquet

# 316
Момичета, Анум е родила в 5,35 часа местно време /Москва/ малката Белла - 3600 гр.  и 51 см. Да е жима и здрава малката принцеса! Много прегръдки и на Зари и от мен!  Hug

# 317
  • Бургас
Eх, че хубава новина за добор утро, така се развълнувах ...

Честито, Анум! Да ви е жива и здрава!!! Много късмет и щастие за всички ви!  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes

А как е Анум, как е минало? Дано бързо се възстанови и всичко е наред! Hug

# 318
Да им е жива и здрава малката принцеса на мама Зари (Анум) и на тати!!!!!!!!!Пожелавам им много щастие, любов и да ги радва малката принцеса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 319
  • София
smile3501 smile3501  love001Честити на мама Зари  bouquetА на малката беболинка най-вече много здраве

И на мен тази новина ми подобри сутринта. М/у другото тази седмица май само госпожици се родиха , женска седмица Laughing Laughing

# 320
  • София
Сега проверих на 1-ва страница и статистиката е 5 (момчета  на 5 момичета досега ех че хубаво, вече  10 бебока  ylinfant newsm30  babyuu passifier smile3504

# 321
  • у дома
Честито на мама Зари Simple Smile Много да е здравичка и много да ги радва малката им дъщеричка  Hug  bouquet

# 322
Честито на мама Зари и татко Стефан,нека малаката БЕЛЛА е най-щастливото бебе на света ,,,,,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 323
  • Бургас
Анни и Буена докъде я докараха, знаете ли?

# 324
Честита дъщеричка на мама Зари! Да я радва и обича и да са най-щастливи на света!  bouquet

# 325
Честито на Анум и от мен! Желая им много здраве и прекрасни моменти! newsm51

# 326
Честито на Анум! Да им е жива и здрава малката дъщеричка и много да ги радва! Hug

# 327
Честита мома Белла на мама Зари! Party Party Hug Hug Hug Страхотни мерки, износено бебе..бързо възстановяване Зари! smile3501 newsm51 newsm68 newsm44

# 328
  • Бургас
Верно, че Бела е първото ни  бебче над 3 килограма  Party Дано и двете с мама са добре и скоро да се гушкат вкъщи  Heart Eyes

# 329
Честита дъщеричка на Анум.
Нека е здрава, много обичана и късметлийка в живота.Да им носи много рядост и поводи за гордост  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт