На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Звънни на ДЖ-пито тогава , може да не е сериозно, но все пак за успокоение , със сигурност ще ти даде съвет какво  да пиеш или какво да направиш за да понамалее болката

# 166
Mon, по-добре съм, нищо не пих ама нямах и повече напъни (извинявам се за директността).Аз още пия ганезия, ама къде 3х1 къде 2ь1 напшоследък 2ь1, че нямам болки.
Кание,стискаме палци всичко да е наред, като се върнеш да кажеш как си и ти и бебокът как е Hug Hug Hug
Фанагориа, ако трябва отивай при друг лекар, някой спешен кабинет или при Личния.Как така не си вдига телефона твоят лекар, ужас ooooh!

# 167
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Цигарете, дано всичко е наред и скоро ти мине крачето  Hug. Иначе - да при него, а другия Начев е в Майчин дом София гинеколог. Емил е много добър ендокринолог  Peace

Ани, успех с махането на серклажа  Praynig

kanye, успех на прегледа  Praynig

Фанагория, ами може и да не са яйчниците мила.. може и контракции да са. Ако имаш съмнения отивай при което и да е АГ да те погледне. Няма как да ти откажат преглед по спешност. Peace

Момичета, а трябва ли да сте държавна поръчка магистратурата? Щото аз имам една.. незавършена държавна и няма да мога да запиша пак такава, но пък нищо не ми пречи да се запиша за някаква магистратура по успех, че имам висока диплома все пак. Няма ли някъде закон да прочета? Или аз съм семестриално завършила магистратурата, ама съм загубила правата, т.е. ако кандидатствам дали ще се водя пак магистратура?

АЗ отивам да се срешна с док, при който ще раждам. Ще правим план на раждането и такива неща  Mr. Green

# 168
  • Бургас
fanagoria , иди на друг лекар, щом много боли, не стой така, дори и да нещо невинно, поне да го знаеш и да се успокоиш  Hug

Нанинка, радвам се, минава значи  Hug

# 169
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Цигарете, дано всичко е наред и скоро ти мине крачето  Hug. Иначе - да при него, а другия Начев е в Майчин дом София гинеколог. Емил е много добър ендокринолог  Peace

Ани, успех с махането на серклажа  Praynig

kanye, успех на прегледа  Praynig

Фанагория, ами може и да не са яйчниците мила.. може и контракции да са. Ако имаш съмнения отивай при което и да е АГ да те погледне. Няма как да ти откажат преглед по спешност. Peace

Момичета, а трябва ли да сте държавна поръчка магистратурата? Щото аз имам една.. незавършена държавна и няма да мога да запиша пак такава, но пък нищо не ми пречи да се запиша за някаква магистратура по успех, че имам висока диплома все пак. Няма ли някъде закон да прочета? Или аз съм семестриално завършила магистратурата, ама съм загубила правата, т.е. ако кандидатствам дали ще се водя пак магистратура?

АЗ отивам да се срешна с док, при който ще раждам. Ще правим план на раждането и такива неща  Mr. Green

Ето от тук можеш да прочетеш , има цитиран и члена , ако не ти е ясно нещо , пишеш в нета наредбата и номера на член , допиши за всеки случай 2013/2012, че нали ги сменят тия закони почти всеки ден 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710194.0

# 170
Фанагория, отиди ако ще и в поликлиниката или в някой медицински център наблизо и се прегледай.  Аз имах по-различни течение миналата седмица и просто си записах час при гинеколожка от близкия център за другия ден, че беше вече вечер .
Или при личната...там ако си имат гинеколог на смяна, тя/той ще те заведе.
Няма смисъл да се мъчиш и чудиш, като просто може да отидеш.

Аз наистина мисля да мина редовно, защото като съм задочно и нямам кой знае какви срокове, сама трябва да върша неща, които не са ми ясни.И не се справям.Та ако мина...вероятно ще пусна документи за помощта.
И много се надявам другата година да се дипломитам.
Имам още няколки колежки, които отложиха като мен пл една или друга причина, та няма да съм самичка.
После съм замислила второ висше, за което сигурно ще се очудите...мисля си за медицинска сестра или акушерка  Laughing   Сестра ми учи медицина(затова и племенницата едва ли не живее в нас и я гледам почти постоянни) и покрай нея ми дойде мерака.Ама чак медицина не ща.
Ако не...някоя магистратура по здравен мениджмънт, медицинска психология.
Имам разни невероятни идеи, но не знам дали ще ги осъществя. А и до месец-два ММ трябва да каже какво е решил за повишението в Англия. И ако приеме не знам какво ще правя.   

И на Ани успех с махането на серклажа.Дано всичко е  наред, вече не е фатално ако се родят бебковците ни.

Вие имате ли вече коластра или поне нещо да ви тече от гърдите? Аз нищо нямам.  Гледам се за засъхнали капчици и нищо... Но пък съм бомбастична  Joy

# 171

Не трябва да си държавна поръчка, може да си и платено. Важното е да си редовно и в акредитиран университет. Щом ти е незавършена, ако не са ти изтекли студентските права и ако могат да ти дадат уверение от университета, можеш да си  ползваш тази незавършената. Но ако за тази си държавна поръчка, не можеш да кандидатстваш за същата степен пак държавна поръчка. Трябва или да е по-висока степен, т.е. докторантура, или същата степен, но платено.

kanye, това къде го прочете, че се връщали парите, ако не завършиш? Според мен не е вярно! Никъде не е написано такова условие. Друг е въпросът, че от социалните се правят на интересни.

# 172
Belle, и аз нищо нямам , но пък много се кефя колко са се оформили и са големи.Радвам им се като малко дете, даже ММ не им се радва толкова  Laughing

# 173
И аз съм чувала нещо подобно за връщане.Но не знам дали е прието или е било предложение.
Не, че не са нужни тези пари, но наистина...да се кандидатства само заради тях.Могат да отидат при други нуждаещи се, а и си мисля, че така се заема място в университета, което биха дали на следващия по успех...а сигурно се случва да не приемат някои хора, защото няма места.И приетия се отказва.
Стават много по-грозни измами и шмекерувания, аз мже би съм твърде задръстена.После би ме било срам да не го завърша  Joy

# 174
Добро утро и от мен! От няколко  дни не съм се спряла, чистене , пране. ..Сега трябва да изпера оделацата и да изгладя чаршафите и пелените .
За учение не искам и да чувам. Имам 2 бакалавъра и 1 магистратура. А да не говорим ,че пиша казусите и правя тестовете на съпруга ми за университета. На колко години станах и все още мъкна учебници из нас.
Вчера ходих на ЖК и на меренето на тонове доктора ми каза,че съм имала слаби контракции, а аз нищо не усещам.  И сега 2 седмици трябва да пия Нутри- Маг. Ако не се лъжа от това ,което четох ,че пишете  в 36та седмица трябва да се спре приема му.  newsm78

# 175
здравейте майчета,
аз днес се чувствам много заспала,въпреки че спах повече от 10 часа и искам още,нямам търпение да се прибера и пак да спя...
за помощ при студентките ,гледах предаване преди два месеца,и там споменаха нещо ,че вземат мерки именно да не се точат пари от държавата.
така ,че може да са го приели това с връщането на парите....
лек и усмихнат ден от мен

# 176
  • София

Филийка, а ако съм загубила права и ги въстановя дали ще е достатъчно?

kanye , мерси много  Hug

Аз се върнах от запис на тонове и разговор за раждането. Всичко е супер, имам разрешение за нормално раждане  newsm44

# 177
Добър ден момичета.
Рейни много е хубаво че са ти разрешили да родиш нормално. Peace
Анни успех с махането на серклажакогато можеш пиши как се. Hug
Аз днес ходих за 45 дневния болничен,който започва от утре,но утре имам рожден ден,та реших да си спестя ходенето до АГ.
Бебко е станал 2553гр.,а съм в 33г.с+3дни,иначе всичко си е в норма,но доки каза че вече ще се следим на 2 седмици и ако продължава да върви толкова едро,може да се наложи секцио.Абе каквото дойде важното е бебчето да е добре. Praynig

# 178
И аз съм чувала нещо подобно за връщане.Но не знам дали е прието или е било предложение.
Не, че не са нужни тези пари, но наистина...да се кандидатства само заради тях.Могат да отидат при други нуждаещи се, а и си мисля, че така се заема място в университета, което биха дали на следващия по успех...а сигурно се случва да не приемат някои хора, защото няма места.И приетия се отказва.
Стават много по-грозни измами и шмекерувания, аз мже би съм твърде задръстена.После би ме било срам да не го завърша  Joy

Факт е, че стават шмекерии. Но хората прекъсват и не могат да завършат по далеч по-несериозни причини от раждане на бебе. Намират си работа, намират си гадже и не им се учи, нямат пари да си платят и т.н. Така че държането на сметка дали си завършила, или не, за мен е малко глупаво. По-скоро нещо друго в условията трябва да си оправят.

Точно заради опасенията, че може и да не се справя, избрах СУ за магистратурата си, а не Нов български, въпреки че там беше специалността, която си харесах най-много. По-евтино е и ако се затрудня нещо и се наложи да прекъсна, ще ми е по-лесно да прежаля по-малка сума, платена за семестриална такса.

Рейни, предполагам, че ако си възстановиш правата, няма причина да не стане. Важното е в уверението, което ти дадат, да пише, че си студентка, редовно обучение.

# 179
И аз отидох да ме видят в близката болница-Втора градска, лекарката беше много мила, каза че имам 1 см разкритие, което е нормално, и на ехографа ме гледа и каза, че всичко е наред, само дето болката не е отминала още та не съм се успокоила напълно Hug, благодаря за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт